Den nye actionhelt: Canon Inc. annoncerer udviklingen af EOS-1D X Mark III

Søborg, den 24. oktober 2019 – Canon Inc. annoncerer i dag udviklingen af det længe ventede EOS-1D X Mark III – opfølgeren til det verdenskendte EOS-1D X Mark II. Kameraet bliver udviklet ved hjælp af feedback fra EOS-1D X- og EOS-1D X Mark II-brugere og er blevet testet af professionelle fotografer fra hele verden. EOS-1D X Mark III er Canons nye flagskibs kamera, som er perfekt til sports- og wildlife-fotografering. EOS-1D X Mark III drager fordel af Canons mange års erfaring med at udvikle enestående optik og byder på avanceret og imponerede autofokusfunktionalitet med en betydelig forbedret billedkvalitet, videooptagelse og kommunikation. Når fotografer bruger kameraet, kan de være helt sikre på at få billedet i kassen og en leveringshastighed – hurtigere end nogensinde før – hvilket er perfekt i en mere og mere dynamisk branche.

EOS-1D X Mark III

Canons DSLR-kameraer fortsætter med at dominere markedet for professionel fotografering. Hastighed, autofokus og hurtig kommunikation er essensen i EOS-1D X Mark III, hvilket gør det ideelt til professionelle fotografer – især inden for sport og wildlife – der er under pres for at skyde og levere helt enestående action-billeder af selv de mest flygtige motiver.

Helt uovertruffen: ultimativ autofokus

EOS-1D X Mark III er ekstremt hurtigt og byder på exceptionel præcision, driftssikkerhed, højtydende autofokus og motivsporing, så fotografer får flere muligheder, når de skal vælge det perfekte billede. Kameraets nye autofokusalgoritme giver mere stabilitet og sporing – både ved optagelse med den optiske søger og Live View – ved at bruge dybdelæringsteknologi, der sikrer nøjagtig fokussporing for hvert skud. Når man bruger den optiske søger, benytter EOS-1D X Mark III sig af en ny autofokussensor, der giver ca. 28 gange højere opløsning i sensorens midte sammenlignet med de professionelle fotografers nuværende foretrukne kamera, EOS-1D X Mark II.

Richard Heathcote, senior sportsfotograf hos Getty Images, fortæller: “EOS-1D X Mark III's nye autofokusalgoritme løfter motivsporing til et helt nyt niveau, med en intuitiv controller og nøjagtige resultater. Det leverer det output, som du forventer af det ultimative, professionelle kamera til sportsfotografering.”

Med et udvidet AF-område, som giver større præcision, har EOS-1D X Mark III en række autofokusmuligheder, så fotografer kan få det ultimative skud. I Live View kan brugere benytte sig af 525 AF-områder vha. Dual Pixel CMOS AF-systemet, som dækker ca. 90 x 100 procent af billedsensoren. Den samme AF-algoritme anvendes, når man optager med den optiske søger, hvilket giver større fleksibilitet, når man komponerer motiver, hvad enten det er en racerbil på en racerbane eller en fugl i flugt. EOS-1D X Mark III understøtter betydeligt hurtigere billedhastigheder med fuld AF og AE, enten ved at bruge den optiske søger (op til ca. 16 billeder/sek. med den mekaniske lukker) eller Live View (op til ca. 20 billeder/sek. med den mekaniske eller elektroniske lukker). Derudover klarer kameraets CFexpress-kortslot fem gange hurtigere RAW burst-dybde end dets forgænger.

Udfordr kreativiteten – indfang alt

EOS-1D X Mark III er et tydeligt eksempel på Canons engagement i at flytte grænserne for innovative imaging-løsninger med enestående optiske teknologier. Kameraet har en helt ny, Canon-udviklet CMOS-sensor og DIGIC-processor, der leverer endnu bedre billedkvalitet, selv ved høje ISO-værdier – med muligheden for at indfange stillbilleder i 10 bit vha. HEIF-filformatet. 4K-opløsning har styrken til at vække historier til live og evnen til at indfange filmiske look i 4K-videoer, herunder 4K60p med 10 bit Canon Log intern optagelse. EOS-1D X Mark III optager også både film og stillbilleder i RAW, så professionelle fotografer slipper for at tage meget ekstraudstyr med, når de er ude og arbejde på en opgave.

Billeder og videoer leveres hurtigere end nogensinde før

For professionelle fotografer er levering af indhold lige så vigtig som at tage billedet. EOS-1D X Mark III gør dette meget nemt med indbygget Wi-Fi og Bluetooth Low Energy samt GPS. For at holde trit med stadig kortere deadlines overfører kameraet data dobbelti så hurtigt som EOS-1D X Mark II, når man bruger det indbyggede Ethernet eller den nye Wireless File Transmitter – WFT-E9 – som også er kompatibel med Canons nye Cinema EOS C500 Mark II-kamera, der blev lanceret tidligere i år. Sammen med en enklere netværksopsætning forbedrer EOS-1D X Mark III det professionelle workflow betydeligt.

En udvidelse af den professionelle kamerataske

Nuværende brugere af EOS-1D-serien vil hurtigt vænne sig til at betjene EOS-1D X Mark III, der med sin betroede ergonomi giver ubesværet navigation – mens huset i magnesiumlegering sikrer den holdbarhed, som der forventes af Canons EOS-1-kameraer. Professionelle fotografer kan regne med at få den samme imponerende designkvalitet som på EOS-1D X Mark II. Den fænomenale vejrforsegling ruster kameraet mod barske vejrforhold herunder vind, regn og luftfugtighed. Med dets enestående optagelsesevner i svagt lys gør EOS-1D X Mark III's oplyste knapper det muligt at betjene kameraet uden besvær i udfordrende mørke eller svagbelyste optagelsesforhold. Kameraet byder også på ekstra AF-betjeningsmuligheder, der er bygget ind i AF-ON-knappen, så fotografer kan vælge at ændre AF-punkter på farten for at opnå den bedste komposition – hvilket yderligere forenkler deres arbejde. Endvidere kan professionelle optage i længere tid med den væsentligt forbedrede batterilevetid – med den samme LP-E19 – uden at skulle skifte batteriet eller bekymre sig om at gå glip af et billede.i Overførselshastigheder kan påvirkes negativt afhængigt af optagelsesforhold.