Meddelelse angående konsekvenserne af de nylige jordskælv i Kyushu-regionen

TOKYO, 2. juni 2016: Siden den 14. april har adskillige jordskælv rystet Kyushu-regionen i det sydlige Japan, hvilket har skabt omfattende skader og tab af menneskeliv. Disse jordskælv har indvirket negativt på visse virksomheder, som leverer dele til Canon-produkter, hvilket kan få indflydelse på tilgængeligheden af Canons digitale kompaktkameraer på visse markeder.

Som førende virksomhed i billedbranchen gør vi vores bedste for at minimere eventuelle følgevirkninger af disse omstændigheder for vores kunder og forretningspartnere.

Vi sætter pris på din forståelse og fortsatte støtte.