Opgradér din fotografering med Canon EOS 850D, det perfekte allround DSLR-kamera

Søborg – Torsdag, den 13. februar 2020: Nu kommer Canon EOS 850D – et let, alsidigt og tilsluttet DSLR-kamera med Canons hurtige og effektive DIGIC 8-processor. Med Canon EOS 850D kan der optages levende og detaljerede billeder ved hjælp af kameraets Dual Pixel CMOS APS-C-sensor med 24,1 Megapixel opløsning og flotte 4K-videoer. Det er det perfekte allround-kamera til hobbyfotografer, der vil opgradere deres nuværende kameraudstyr og slippe kreativiteten fri.

Fang livets spontane øjeblikke og få mere kreativ kontrol


Kameraets APS-C-sensor leverer en høj grad af kontrol over dybdeskarphed, hvilket giver skarpe billeder med smuk sløring i baggrunden og får motiver til at træde frem i billedet. Selv når der skydes billeder af hurtige bevægelser eller motiver langt væk, som for eksempel fugle i flugt, sørger de 24,1 megapixel for en fuldt ud tilstrækkelig opløsning, når billedet beskæres. Sensoren fremstiller også billeder i høj opløsning i svagt lys, hvilket er perfekt til optagelse af portrætter indendørs. Som en del af Canons førsteklasses EOS-system kan brugere benytte hvilket som helst EF- eller EF-S-objektiv sammen med kameraet, en Speedlite-flash til kreativ belysning eller tilslutte en ekstern mikrofon via 3,5 mm-stikket. Når det bruges sammen med det alsidige EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM-kitobjektiv, kan fotografer kaste sig ud i en overflod af optagelsesscenarier.


EOS 850D er udstyret med en Intelligent Tracking (iTR) automatisk autofokus med RGB+IR-målesensor med 220.000 pixels. Ved automatisk at udveksle eksponeringsinformation med AF-sensoren sørger iTR for hurtig og nøjagtig fokus, hvilket er ideelt til fotografering af sport og wildlife. Med denne avancerede teknologi kan man automatisk spore ansigter gennem den optiske søger. Dets ergonomiske design har kontrolhjul både ovenpå og bagpå kameraet for at give dobbelt kontrol over både lukkertid og blænde. Med dets avancerede design, lette hus og forbedrede tilslutningsmuligheder er Canon EOS 850D et meget brugervenligt værktøj til hobbyfotografer, der er på udkig efter et kamera, der kan inspirere og give fuld kreativ kontrol.


Gå aldrig glip af et øjeblik


Den nøjagtige Eye Detect AF i Live View er med til at skabe naturlige portrætter med detaljerede øjne, der får motivet til at se virkelig ud. Kameraet byder også på kontinuerlig optagelse med 7 billeder/sek. og sporer motiver i bevægelse uden besvær. For at give fotografer fleksibiliteten til at fotografere fra svære vinkler har kameraet en Vari-Angle-touchscreen, der kan stilles i stort set hvilken som helst vinkel, så man kan få mere kreative kompositioner.


Canon EOS 850D's autofokussporing er meget hurtig og nøjagtig, takket være en AF-sensor med 45 AF-punkter af krydstypen og Dual Pixel CMOS AF, mens ansigtsregistrering er mere pålidelig og giver bedre eksponeringer, når der er mennesker i billedet. Dette er perfekt til at optage i besværlige lysomgivelser, for eksempel når et motiv er bagbelyst.


Større kontrol over stillbilleder og film


Takket være kameraets DIGIC 8-processor leverer dette hurtige og effektive DSLR upåklagelig billedkvalitet, uanset om man skyder stillbilleder eller videoer. Canon EOS 850D kan optage i Full HD op til 60p, forbløffende 4K op til 25p1 og byder på flere filmoptagelsesmuligheder end dets forgænger, med et mere detaljeret setup for timelapse-film og automatisk scenevalg. For at modvirke rystelser ved håndholdt filmoptagelse har EOS 850D en 5-akset Movie Digital IS, så videoerne bliver stabile.


Når fotografer optager stillbilleder i Live View, kan de have fuld kontrol over valg af fokuspunkt med 143 punkter i Auto-mode eller 3.975 punkter ved manuelt valg – takket være Dual Pixel CMOS AF. Remote Live View-funktionen giver fotografer endnu mere kontrol, herunder fjernudløsning af lukkeren og muligheden for at betjene kameraet og se billeder fra deres smartphone, hvilket er perfekt, når fotografer skal træde væk fra kameraet. Med muligheden for at optage i RAW kan fotografer benytte al information, som sensoren registrerer, mens optagelse i C-RAW-format giver en mindre filstørrelse, der nærmest fordobler den kontinuerlige optagelsesbuffer fra 40 til 75 billeder. Med RAW-redigering i kameraet kan brugere fuldende deres billeder uden behov for en computer eller mobil enhed.


Tilslut og del uden besvær


Tilslutningsmulighederne giver hobbyfotografer flere muligheder for at dele deres arbejde på og større sikkerhed, når de optager billeder eller videoer. Ved hjælp af 2.4GHz Wi-Fi og Bluetooth®2 Low Energy-tilslutning kan fotografer oprette forbindelse mellem deres Canon EOS 850D og iOS- eller Android-enhed via Canon Camera Connect-app'en, så de kan redigere og dele højkvalitets-billeder. Fra app'en kan man downloade billeder og videoer til en mobil enhed, hvorefter man kan gennemse dem og poste dem på sociale medier eller dele dem med familien og venner. Med denne integration kan fotografer nemt redigere deres billeder vha. DPP Express for iPad3 og få et komplet RAW-workflow på farten. Auto Image Sync giver også ubekymret backup af både film og stillbilleder til brugerens computer med Image Transfer Utility 2, så dyrebare minder aldrig går tabt.


Hobbyfotografer, der ønsker mere kreativ kontrol, vil få glæde at kunne tage detaljerede billeder og optage fængslende 4K-film. Canon EOS 850D er hurtigt, brugervenligt og robust og har en række avancerede funktioner, der giver fotografer de værktøjer, de behøver for at udforske deres kreativitet


Canon EOS 850D kan forudbestilles i Canons online butik og hos officielle Canon-forhandlere fra april 2020.


For mere information om Canon EOS 850D eller for at finde din nærmeste forhandler, besøg:
https://www.canon.dk/cameras/eos-850d/


Vejl. pris: Canon EOS 850D: DKK 7099,- inkl. moms


Vigtigste egenskaber:


  • CMOS APS-C-sensor med 24,1 megapixel opløsning
  • Kontinuerlig optagelse med 7 billeder/sek.
  • 4K (Contrast AF) 24p/25p
  • Full HD med Dual Pixel CMOS AF op til 60p
  • System med 45 AF-punkter
  • RGB+IR-målesensor med 220.000 pixels og Flicker Detection (som på 90D)
  • Intelligent Tracking (iTR) AF
  • Eye Detection AF (med sporing)
  • DIGIC 8-billedprocessor