Easy-PhotoPrint Editor App

EASY-PHOTOPRINT EDITOR-APP

Redigér dine fotos, skab collager, kort og andre personlige gaver med denne brugervenlige gratis app til fotoredigering.

Gratis app til fotoredigering til PIXMA- og MAXIFY-printere

Med Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen er det nemt at forvandle dine yndlingsfotos til stilfulde print eller unikke gaver på en superkreativ og personlig måde. Appen gør det ikke kun nemt at printe, den gør det også sjovt!
 • Intuitiv betjening for nemt print

  Vælg billeder og dokumenter direkte fra din enhed eller fra image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drev, Instagram og OneDrive, redigér, dekorér og print.

 • Masser af skabeloner, der er klar til brug

  Vælg mellem mange praktiske skabeloner, og brug et gratis layout-redigeringsprogram til at oprette fotolayout, kort, collager, kalendere, labels til diske, foto-ID'er, visitkort, klistermærker, plakater.

 • Redigér og tilpas dine billeder

  Redigér dine billeder, beskær, skift baggrund, tilføj tekst eller ramme, og brug de kreative "stempler" som f.eks. pile, talebobler, dyr, tal og symboler til at skabe netop det print, du ønsker.

 • Opret collager

  Saml dine minder i en unik scrapbog til dig selv eller til at give som gave. Vælg gavepapirdesign, der kan printes, og tilpas dem til en skræddersyet finish.

 • Erhverv og eget kontorarbejde

  Lav plakater, og tilpas dem, så de passer til din virksomhed. Print ID-fotos, design dine egne visitkort, eller lav en kalender, og print labels til diske.

Tilgængelig på iOS og Android

Download Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen

Fås til Mac og Windows

Download Canon Easy-PhotoPrint Editor desktop-versionen

Kompatibilitet

Se følgende webside for understøttede printere.

Relaterede artikler

Du er måske også interesseret i…

 • Canons PRINT Inkjet/SELPHY-app

  Åbn op for en verden med Wi-Fi-forbindelse, og revolutionér måden, du printer, kopierer og scanner på.

 • Creative Park

  Fra nemme hobbyidéer til 3D-modeller i origamistil – hyg dig med sjove papirprojekter, og giv dine kreationer et personligt præg med redigeringsfunktionen.

 • Nail Sticker Creator for Canon

  Lav neglekunst, og udtryk dine egne unikke idéer med vores Nail Sticker Creator for Canon. Vælg mellem hundredvis af skabeloner eller dine egne billeder for at få et personligt look.

 • image.canon

  Enkel overførsel af billeder og film fra dit Canon-kamera til dine enheder og webtjenester.