SanDisk and Canon Header

BLIV MEDLEM AF Canon Club

BILLEDSKØNT PARTNERSKAB

Gode nyheder. Canon har indgået et partnerskab med Western Digital® om at tilbyde Canon Club-medlemmer en eksklusiv rabat.

Spar op til 25 %* på udvalgte produkter, herunder SanDisk Extreme PRO® SD- og CFexpress™-kort, og 15 % på hele WD®- og SanDisk®-produktkataloget.

Hvis du vil benytte dig af din tilbudskode og få adgang til endnu flere eksklusive tilbud og indhold, skal du blot registrere et Canon-produkt, så bliver du inviteret til at deltage.

* Vilkår og betingelser gælder for rabatten. Se Western Digitals webside for detaljer. Canon er ikke ansvarlig for kvalitet eller kompatibilitet for WD®/ SanDisk®-produkter under denne kampagne. Hvis der opstår problemer med de unikke koder, skal du kontakte Western Digital®.

Gælder fra 7. juni til 7. september 2024

Få adgang til eksklusive fordele

Øg din kreativitet, og optjen point på din vej, hvor du får adgang til eksklusive tilbud, der bliver større og bedre, efterhånden som du kommer videre.

 • Tilmeld dig Canon-fællesskabet

  Bliv inspireret, og nyd et nyt sted for ligesindede, passionerede kreative mennesker – hvor du kan udforske og diskutere det, dit hjerte er fyldt med, mens du lærer og får den støtte, du har brug for.

 • Forfølg din passion

  Bliv ved med at udvikle dit øje for at tage smukke, perfekte billeder. Og jo mere du forfølger og deler din passion, jo flere fordele og tjenester får du igen.

 • Lær af de bedste

  Styrk dit håndværk med eksklusivt indhold, kurser og masterclasses fra førende fotografer, filmskabere og kreative – så du får en fordel, når det drejer sig om at skabe fotos og print.

 • Få insider-adgang

  Få adgang til eksklusive tilbud, efterhånden som du bevæger dig opad – herunder eksklusivt indhold fra ambassadører, prøv før du køber, betalte events samt rabatter på merchandise og papir.

Bliv ved med at blive belønnet

Gør fremskridt ved at optjene point, hver gang du foretager et køb, registrerer et produkt, booker et event eller tilmelder dig et abonnement. Begynd at øge dine fordele, når du bevæger dig op gennem 3 dedikerede niveauer – samtidig med at du fortsat nyder godt af fordelene, der er låst op i de foregående trin.

 • 1-100

  Keep on exploring

  Kom i gang, og opdag alt med Canon – med introduktionskurser og produktrabatter.

 • 101-350

  Keep on creating

  Bliv i dit kreative flow, og kom endnu længere med live events og workshops leveret af professionelle inden for branchen.

 • 351+

  Keep on mastering

  Behersk dit håndværk med 1-til-1-undervisning med Canon-ambassadører, og få flere VIP-rabatter.

Sådan bliver du medlem

 • Registrér dit produkt

  Hvis du har købt mere end ét, skal du huske at registrere alle dine produkter for at få flere point.

 • Få glæde af dine fordele

  Find ud af, hvilket niveau du er på, og begynd at få mest muligt ud af Canon Clubs fantastiske fordele

 • Bliv medlem af fællesskabet

  Bliv inspireret, og få glæde af et fællesskab med ligesindede, kreative og passionerede fotografer.