CINE LENSES

Cinema-objektiver

Udviklet til at opfylde de høje standarder hos filmfotografer.

MAKE THE WHOLE WORLD CINEMATIC

Canon Cinema-objektiver giver enestående optisk ydeevne, robust konstruktionskvalitet og alsidighed for at opfylde de strenge krav til filmproduktioner. Serien er designet til at dække 35mm- og Super35 mm-kameraer i storformat, og sortimentet dækker zoomobjektiver og objektiver med fast brændvidde samt et bredt udvalg af objektivfatninger, herunder PL-, EF- og RF-fatning. Uanset om du er en håbefuld filmskaber, en erfaren professionel eller noget derimellem, har Canon en løsning, der passer til dig.
Cine Primes

Cine Primes

Et udvalg af førsteklasses fullframe Cinema Prime-objektiver, der er bygget til at opfylde kravene til avanceret filmproduktion. Disse objektiver, der fås med PL-, EF- og RF-fatninger med brede T-stop og store brændvidder i hele serien, har forskellige optiske egenskaber, der kan udvide dit kunstneriske udtryk.

Flex Zoom-objektiver

Førsteklasses zoomobjektiver med en konstant hurtig blænde på T2.4 (FF) og T1.7 (S35) over hele zoomområdet. Kan tilpasses til fullframe- og Super35-kameraer, der er designet til biograf- og virtuel produktion.

Flex Zooms
Cine Servo

Cine Servo

Canon Cine Servo-objektiver kombinerer imponerende 4K optisk kvalitet med broadcast-venlige funktioner, og de tilbyder et alsidigt udvalg til broadcast- og håndholdte applikationer, hvor servostyring er påkrævet.

Kompakt Cine Servo

Designet til 4K Super 35mm-kameraer og med indbygget servostyring, autofokus og billedstabilisering. Disse yderst effektive objektiver med EF-fatning er perfekte til håndholdt eller skuldermonteret brug.

Compact Cine Servo
 RF 24-105MM F2.8L IS USM Z

Hybridt RF

Designet med professionelle funktioner, der er ideelle til både stillbilleder og videoproduktion. Valgfri Servo/Power Zoom-adaptere muliggør jævn og fjernstyret zoom med tilslutningsmuligheder og styringsmuligheder, der passer til flere ENG-, broadcast- og studieapplikationer.

Eksklusive zoomobjektiver

Designet til Super 35mm-kameraer med EF- og PL-fatning og giver enestående 4K-billedkvalitet til avancerede filmproduktioner.

Top End Zoom
Compact Zoom

Kompakte zoomobjektiver

Designet til Super 35mm-kameraer med EF- og PL-fatning og giver enestående 4K-billedkvalitet til avancerede filmproduktioner i et kompakt og let design.

Opdag Canon Pro Video, og gentænk, hvad du kan gøre med video

Uanset om du optager virkningsfulde indie-dokumentarer, vanedannende dramaserier eller prisvindende spillefilm, er der et Canon Pro Video-produkt, der kan katapultere din kreativitet til nye højder.

Discover Canon Pro Video

Du vil måske også være interesseret i