eos-m50-kit-lifestyle-001

Canon EOS Webcam Utility-software

Med vores førsteklasses videosæt og Canon EOS Webcam Utility-software får du alt, hvad der kræves til ubegrænsede videomøder, opkald og konferencer. Få mere at vide om vores Canon-webcamsoftware.

Stay connected

Videoopkald og livestreaming er lige blevet bedre. Ved at omdanne dit Canon-kamera til et webcam kan du få professionel billedkvalitet under dine videokonferencer. Deltag i møder med dine kolleger, snak med venner og familie, og hold altid forbindelsen, selv når du rejser. Download EOS Webcam Utility-softwaren for at komme i gang.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen for at downloade Canon EOS Webcam Utility-softwaren til Windows og Mac.

Download til Windows

Download til Mac

Kompatible produkter

Se vores udvalg af førsteklasses EOS- og PowerShot-kameraer. Disse modeller er alle kompatible med Canon EOS Webcam Utility-software.


Streaming med Canon

Få mere at vide om, hvordan du opgraderer dit webcam til live-streaming og videokonferencer med vores trinvise vejledning.

Læs mere

Har du brug for hjælp?

EOS Webcam Utility fungerer med udvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for at gøre det nemmere har vi oprettet en købsguide, så du kan finde det Canon-kamera, der passer til dig.

Købsguide

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

Du er måske også interesseret i…Se Canons udvalg af kameraer og software, som hjælper dig med at opretholde forbindelsen, uanset hvor i verden du befinder dig.