eos-m50-kit-lifestyle-001

Canon EOS Webcam Utility-software

Med vores førsteklasses videosæt og Canon EOS Webcam Utility-software får du alt, hvad der kræves til ubegrænsede videomøder, opkald og konferencer. Få mere at vide om vores Canon-webcamsoftware.

Stay connected

Videoopkald og livestreaming er lige blevet bedre. Ved at omdanne dit Canon-kamera til et webcam kan du få professionel billedkvalitet under dine videokonferencer. Deltag i møder med dine kolleger, snak med venner og familie, og hold altid forbindelsen, selv når du rejser. Download EOS Webcam Utility-softwaren for at komme i gang.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen for at downloade Canon EOS Webcam Utility-softwaren til Windows og Mac.

Download til Windows

Download til Mac

Canon-tips: Sådan bruger du EOS Webcam Utility-softwaren

  • Hvis EOS Webcam Utility Beta-softwaren allerede er installeret på din computer, skal du afinstallere Beta-versionen, før du forsøger at installere EOS Webcam Utility-softwaren på din computer.
  • Kameraet kan kun fungere med ét program på computeren ad gangen. Hvis det videokonference- eller streaming-program, du forsøger at bruge, ikke kan modtage video-feedet fra dit kamera, skal du lukke alle andre programmer på din computer, der eventuelt er tilknyttet kameraet.
  • Når du bruger EOS Webcam Utility-software med Messenger i Firefox-browseren, vil EOS Webcam Utility ikke blive vist som en funktion på din enhed. Vi anbefaler, at du bruger skrivebordsversionen af Messenger eller prøver en anden browser.
  • Vi kan ikke garantere kompatibiliteten af EOS Webcam Utility med alle videokonference- og/eller streaming-programmer på markedet. Hvis du oplever problemer, anbefaler vi, at du bruger et andet videokonference- eller streaming-program og/eller en anden browser.

Kompatible produkter

Se vores udvalg af førsteklasses EOS- og PowerShot-kameraer. Disse modeller er alle kompatible med Canon EOS Webcam Utility-software.


Streaming med Canon

Få mere at vide om, hvordan du opgraderer dit webcam til live-streaming og videokonferencer med vores trinvise vejledning.

Læs mere

Har du brug for hjælp?

EOS Webcam Utility fungerer med udvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for at gøre det nemmere har vi oprettet en købsguide, så du kan finde det Canon-kamera, der passer til dig.

Købsguide

Læs mere

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
UDVALGT PRODUKT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Ideel til vloggere, livestreamere, videokonferencer og bloggere. Et tilsluttet kamera, der optager enestående video og billeder, dine følgere vil elske.

KØB NU

Se detaljer

G7X MK III Vlogging

Betagende video, som dit publikum vil elske

Fang landskaber i 4K-klarhed. Optag sport i slowmotion med hurtige billedhastigheder på op til 120 fps. Tilslut en ekstern mikrofon for at få krystalklar lydoptagelse til dine rejsevlogs. Livestream i fantastisk kvalitet, mens du gamer, og opgradér dit webkamera til dine forretningsvideokonferenceopkald. Mulighederne med PowerShot G7 X Mark III er uendelige.

Læs hele artiklen her

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Du er måske også interesseret i…

Se Canons udvalg af kameraer og software, som hjælper dig med at opretholde forbindelsen, uanset hvor i verden du befinder dig.

Windows, Microsoft og Teams er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande
Google Chrome™ er et varemærke tilhørende Google Inc.
Messenger er et varemærke tilhørende Facebook
Firefox er et varemærke tilhørende Mozilla Foundation