eos-m50-kit-lifestyle-001

Canon EOS Webcam Utility-software

Med vores førsteklasses videosæt og Canon EOS Webcam Utility-software får du alt, hvad der kræves til ubegrænsede videomøder, opkald og konferencer. Få mere at vide om vores Canon-webcamsoftware.

Stay connected

Videoopkald og livestreaming er lige blevet bedre. Ved at omdanne dit Canon-kamera til et webcam kan du få professionel billedkvalitet under dine videokonferencer. Deltag i møder med dine kolleger, snak med venner og familie, og hold altid forbindelsen, selv når du rejser. Download EOS Webcam Utility-softwaren for at komme i gang.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen for at downloade Canon EOS Webcam Utility-softwaren til Windows og Mac.

Download til Windows

Download til Mac

Canon-tips: Sådan bruger du EOS Webcam Utility-softwaren

  • Hvis EOS Webcam Utility Beta-softwaren allerede er installeret på din computer, skal du afinstallere Beta-versionen, før du forsøger at installere EOS Webcam Utility-softwaren på din computer.
  • Kameraet kan kun fungere med ét program på computeren ad gangen. Hvis det videokonference- eller streaming-program, du forsøger at bruge, ikke kan modtage video-feedet fra dit kamera, skal du lukke alle andre programmer på din computer, der eventuelt er tilknyttet kameraet.
  • Når du bruger EOS Webcam Utility-software med Messenger i Firefox-browseren, vil EOS Webcam Utility ikke blive vist som en funktion på din enhed. Vi anbefaler, at du bruger skrivebordsversionen af Messenger eller prøver en anden browser.
  • Vi kan ikke garantere kompatibiliteten af EOS Webcam Utility med alle videokonference- og/eller streaming-programmer på markedet. Hvis du oplever problemer, anbefaler vi, at du bruger et andet videokonference- eller streaming-program og/eller en anden browser.

Kompatible produkter

Se vores udvalg af førsteklasses EOS- og PowerShot-kameraer. Disse modeller er alle kompatible med Canon EOS Webcam Utility-software.


Streaming med Canon

Få mere at vide om, hvordan du opgraderer dit webcam til live-streaming og videokonferencer med vores trinvise vejledning.

Læs mere

Har du brug for hjælp?

EOS Webcam Utility fungerer med udvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for at gøre det nemmere har vi oprettet en købsguide, så du kan finde det Canon-kamera, der passer til dig.

Købsguide

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

Du er måske også interesseret i…

Se Canons udvalg af kameraer og software, som hjælper dig med at opretholde forbindelsen, uanset hvor i verden du befinder dig.

Windows, Microsoft og Teams er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande
Google Chrome™ er et varemærke tilhørende Google Inc.
Messenger er et varemærke tilhørende Facebook
Firefox er et varemærke tilhørende Mozilla Foundation