Canon kommer med det perfekte kompakte objektiv til produktioner i broadcast-studioer

Søborg, den 20. april 2020 – Canon annoncerer i dag udvidelsen af virksomhedens udvalg af kraftfulde og effektive 2/3" 4K-broadcast-objektiver med det kompakte og lette CJ18ex7.6B KASE. 2/3" 4K broadcast-zoomobjektivet har en alsidig 18x zoom med et brændviddeområde på 7,6mm-137mm og en utrolig høj optisk ydelse. Med en exceptionel ydeevne, betjening og overkommelig pris er CJ18ex7.6B KASE det perfekte objektiv til 4K broadcast-produktioner. Ved hjælp af et nyt, smart design uden extender er dette broadcast-objektiv mindre og lettere, hvilket er ideelt til studioproduktioner, hvor der ikke kræves store zoomområder.

Fremragende 4K optisk kvalitet


I takt med at broadcast-studioer i stigende grad skifter til 4K-systemer og -workflows, tilbyder Canons styrkede udvalg af 4K-objektiver det allerbedste af virksomhedens optiske teknologier, samtidig med at objektivet tilbyder meget god værdi for pengene og en sikker investering for brugerne. CJ18ex7.6B KASE er blevet styrket med de bedste funktioner fra Canons high-end 4K-objektiver og leverer skarp 4K-opløsning fra midten af skærmen helt ud til kanterne. Dette objektiv benytter sig af en optimeret opstilling af fluorit og UD-glas og leverer skarpe billeder med et minimum af kromatisk aberration og farvefrynser. Med særlige glasbelægninger og en omhyggeligt udformet indvendig objektivcylinder, som forhindrer refleksioner, oplever CJ18ex7.6B KASE et minimum af flare og ghosting. Tilsammen sikrer disse egenskaber, at operatører kan optage billeder med høj farvesammensætning, klarhed og kontrast for at understøtte HDR. Dette, sammen med data om aberrationskorrektion baseret på det seneste BT.2020-farverum, giver billeder af højere kvalitet med mere realistiske strukturer og dybder – perfekt til optagelse af interviews.


Kompakt, ergonomisk design


CJ18ex7.6B KASE er velegnet til skuldermonterede optagelser og interviews og aflaster kameraoperatører, når de filmer under længere tid. Det ergonomisk designede greb passer perfekt i hånden og byder på øget kontrol og forbedret håndtering under betjening. Samtidig giver objektivets lette men robuste konstruktion brugerne den nødvendige robusthed og mobilitet, der behøves for at optage dokumentar- og reportagelignende indhold.


Forbedret kompatibilitet


For at kunne vise meget nøjagtig positionsdata for fokus, zoom og iriskontrol benytter CJ18ex7.6B KASE sig af tre 20-bens stik, der sikrer integration med en række virtuelle studiosystemer, selv når der er tilsluttet et fuldt servo-setup af fokus- og zoomcontrollere. En 16-bits encoder med høj opløsning sikrer også nøjagtig registrering af positionsdata om objektivindstillinger, hvilket forenkler kalibrering, når man matcher faktiske og virtuelle billeder.


Canon har desuden lanceret EOS C300 Mark III og CN10X25 IAS S. CJ18ex7.6B KASE kan købes fra juni.


CJ18ex7.6B KASE – Vigtigste egenskaber:


  • 4K optisk ydeevne
  • Kraftig 18x zoom (7,6mm-137mm)
  • 2/3" B4-fatning
  • Kompakt og let uden optisk extender
  • Mindre ghosting og kromatisk aberration
  • Kompatibilitet med virtuelle systemer via 16-bit-kodning