Canon præsenterer Colorado 1630 og Arizona 135 GT ved FESPA 2021

På FESPA Global Print Expo 2021 (12. - 15. oktober 2021 i Amsterdam, Holland) vil Canon (stand 1-F95) fremvise Colorado 1630- og Arizona 135 GT-printere live for første gang. Canon vil vise, hvordan deres end-to-end-, grafiske storformatløsninger giver mulighed for at erobre nye markeder samt inspirere besøgende med et enormt udvalg af applikationer.

På FESPA Global Print Expo 2021 vil Canon fremvise virksomhedens nyeste Colorado rulle-til-rulle- og Arizona flatbed-printere.

Med temaet ’The Taste Of Colour’ vil Canon inspirere besøgende med et enormt udvalg af applikationer, der kan hjælpe skiltevirksomheder og printleverandører med at finde nye forretningsmuligheder.

Den nye Colorado 1630 vil demonstrere, hvordan skiltevirksomheder, kommercielle printvirksomheder og printserviceleverandører kan få adgang til de gennemprøvede fordele ved UVgel-teknologien til et fornuftigt investeringsniveau. Colorado 1630's modulopbyggede arkitektur hjælper brugere med at konfigurere printere til deres specifikke forretningsbehov ved at tilføje funktioner som FLXfinish – en LED-hærdningsteknik, der gør det nemt at tilføje en mat eller gloss finish til hvert print – en anden medierulle samt dobbeltsidet print, uden behov for et besøg af en servicetekniker.

'UVgel Wallpaper Factory'-produktions-setuppet med Colorado 1650 og den motoriserede Fotoba Jumbo Roll Loader JRL 170 i kombination med Cutter XLD 170WP og Rewinder REW 162 vil fremvise en komplet end-to-end-løsning til både nye og eksisterende Colorado 1650-brugere. Colorado Wallpaper Factory er designet til at køre ved maksimal drift, og ved hjælp af dette setup kan kunder få glæde af en fuldt automatiseret løsning til produktionen af højkvalitets-, personaliserede tapeter – et af de mest hurtigt voksende markedssegmenter i branchen. Som anerkendelse af vigtigheden af dette markedssegment er Canon blevet medlem af Global Wallcoverings Association (IGI).

På standen vil besøgende kunne opleve en ægte 'UVgel Universal Factory', hvor en anden Colorado 1650 vil køre sammen med en Fotoba Jumbo Roll Rewinder og en Jumbo Roll Loader og vise, hvordan man kan printe store oplag af applikationer, døgnet rundt, året rundt, hvilket muliggør hurtigere produktion og kortere leveringstider. Produktionen kan også fjernovervåges via en Remote Control-app på operatørens smartphone.

Arizona 135 GT-flatbedprinteren, der blev lanceret i juni i år, vil være endnu et højdepunkt på standen. Til grafiske virksomheder, der er på udkig efter flatbed produktion og kunne tilbyde nye applikationer, åbner Arizona 135 GT for en række af nye muligheder, som leverer de dokumenterede fordele fra den prisvindende Arizona-serie – alt sammen til et fornuftigt investeringsniveau. Arizona 135 GT, den eneste printer i dets segment med en Roll Media Option (RMO), vil sammen med Arizona Xpert-softwaren fremstille print på et omfattende udvalg af både rigide og fleksible medier.

Arizona 2380 XTF vil fremhæve, hvordan kunder kan forbedre driftseffektiviteten og skabe vækstmuligheder ved hjælp af nye applikationer. Printløsningen er bygget op omkring Arizona FLOW-teknologien, hvormed brugere kan forbedre produktiviteten med mere end 20 % ved at minimere behovet for masking og taping og arbejde med mere udfordrende medier som for eksempel karton, træ og glas. Flatbedprinteren vil også printe en række strukturerede applikationer ved hjælp af Touchstone-softwaren, hvilket hjælper brugere med at skabe førsteklasses printprodukter, herunder indretningsapplikationer, blindskrift, kunsttrykreproduktioner og POS-displays til detailhandlen.

ProCare, Canons after-sales servicemodel til Colorado-printere, findes nu også til serien af Arizona-flatbedprintere, og tilbyder dermed et unikt og samlet servicekoncept til både kunder og salgspartnere. ProCare giver brugerne maksimeret oppetid, fuldt overblik over omkostninger, et højt investeringsafkast og har, i gennemsnit, fået 95 % tilfredshed i kundetilfredshedsundersøgelser.

NYT SÆT AF ARIZONA INK SKABER ALSIDIGE APPLIKATIONSMULIGHEDER

På FESPA 2021 vil Canon også for første gang fremvise mulighederne med det nye sæt af UV LED ink til Arizona 135 GT. Det nye IJC358 ink-sæt har overlegne klæbeevner, hvilket gør det ideelt til industrielle applikationer, der omfatter print på mere udfordrende materialer som for eksempel plast. Den større fleksibilitet ved IJC358 ink betyder, at denne ink forbliver vedhæftet på mediet både under finishing-processen, og mens det færdige medie bliver appliceret på en overflade, som for eksempel glas eller en væg.

IJC358 findes i samme størrelse beholdere som IJC357, i 800 ml, 2 liters og 3 liters poser, og indeholder CMYK, lys cyan, lys magenta og hvidt. Mens IJC357 inks producerer et mere glossy resultat, producerer IJC358 inks en mere mat finish, hvilket igen skaber et stort potentiale for brugere, der fremstiller industrielle applikationer. Og set fra et miljømæssigt synspunkt – og som GREENGUARD Gold-certificeret – byder IJC358 på de samme miljømæssige garantier som IJC357 ink-sættet.

Printerne på standen vil være understøttet af ONYX 21 RIP og OneVision workflow-automatiseringssoftware. På OneVisions stand (1-104) ved siden af Canon-standen vil der også blive fremvist et end-to-end-, automatiseret workflow som indeholder Colorado- og Arizona-printerne, OneVision-software og en Zünd S3 digital skæreenhed.

Helt i tråd med FESPA 2021's tema, 'Bringing Colour Back', vil besøgende på standen blive inspireret af en bred vifte af farverige, grafiske storformatapplikationer under Canon-sloganet: 'A Taste of Colour', med bl.a. plakater, bannere, grafik til gulve, dobbeltsidede bagbelyste applikationer, tapeter, karton, bilindpakninger og tekstiloverførselsfolier.

Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager for Production Printing Products, Canon Danmark, kommenterer: "Vi ved, at mange grafiske virksomheder ønsker at udvide på nye markeder, og vi glæder os derfor til at demonstrere Colorado 1630- og Arizona 135 GT-printernes evner på FESPA 2021. Med disse nye printere, der blev designet ud fra feedback fra vores kunder, kan brugere drage fordel af højtautomatiserede og robuste teknologier til et fornuftigt investeringsniveau. Desuden glæder vi os til at vise især danske besøgende den enestående alsidighed, som de kan opnå med det nye IJC358 ink-sæt på deres applikationer, så de kan forbedre og diversificere deres produktudbud."

Hans afslutter: "Vi er glade for at vende tilbage til FESPA 2021 efter to år uden live-events. Vores fokus på FESPA er at vise kunderne udvalget af Canon-løsninger, der imødekommer deres behov og forskellige volumener. De sidste 18 måneder har været udfordrende for mange, og hos Canon hjælper vi vores kunder med at fokusere deres ressourcer og energi på genoprettelsen af virksomhedsdriften og skabe værdi for deres kunder, hvilket til gengæld vil omsættes til en bæredygtig vækst."

Besøghttps://www.canon.dk/business-printers-and-faxes/uv-flatbed/ for at læse mere om flatbedprinterne i Arizona-serien.

For mere information om rulle-til-rulle-printerne i Colorado-familien kan man besøge https://www.canon.dk/business-printers-and-faxes/uvgel-roll-tol-roll/