TO MILLIARDER SIDER. 30 INSTALLATIONER. ÉN EFFEKTIV LØSNING.

Canon-kunder har printet det, der modsvarer over to milliarder A4-sider (eller en milliard dupleks A4-sider) med Canons digitale inkjetbaneprinter ProStream 1000. Volumen svarer til print af 12,8 millioner eksemplarer af 'Harry Potter og de vises sten'¹.

Siden den første installation af ProStream i november 2017 har printeren fået en positiv modtagelse og blev hurtigt anset som den mest egnede løsning til en bred vifte af højkvalitets-applikationer, herunder premium direct mail og grafiske applikationer som bøger, magasiner og kalendere. På verdensplan er der i dag over 30 installationer i drift ved fuld produktionshastighed, som tilbyder kunder maksimal oppetid.


ProStream er ikke alene kendt for sin driftssikkerhed og for at levere større rentabilitet men også for at give kunderne mulighed for at flytte high-value-opgaver fra offset til inkjet uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Endvidere øger ProStream-printeren effektiviteten i hele værdikæden, og den udnytter variabelt dataprints fulde potentiale inden for multi-channel-kampagner.


En europæisk kunde, Frank Ehrhorn, salgschef hos Eversfrank Group, forklarer: "Med vores digitale print-setup har vi det allerbedste udstyr til at tilbyde vores kunder individualiseret output inden for korte tidsrammer. Gennem den høje ydeevne, offset-lignende kvalitet og fordelen ved brugertilpasning på høje volumener kan vi tage vores output til et nyt niveau. ProStream 1000 understøttes af Canons ekspertise inden for integration af digitale workflows for variable data, og den har givet os muligheden for at differentiere vores serviceudbud og åbnet for nye muligheder for vores kunder på en stor, industriel skala."


På baggrund af feedback fra kunder har Canon udviklet flere forbedringer til ProStream for at booste printerens ensartede høje kvalitet og driftssikre produktivitet yderligere. Med disse opdateringer kan kunder nu printe på medier op til 300 g/m2 til f.eks. fremstilling af bog- og magasinomslag samt producere grafiske applikationer op til 250 g/m2 ved fuld hastighed.


Peter Wolff, Vice President, Production Printing Products (PPP), EMEA Commercial Printing, Canon Europe, kommenterer: "Lanceringen af ProStream 1000 har sat en ny standard for inkjet-kvalitet, som kan udfordre offset. ProStream imødekommer både vores kunders forventninger til kvalitet og deres krav om at fremstille store volumener. Vi er klar over, at investeringen i en digital baneprinter er en stor investering for enhver virksomhed. Mens produktivitet og driftssikkerhed er vigtige faktorer i vores kunders købsproces, spiller tillid, support, ekspertise og rådgivning også en vigtig rolle. Det er derfor, at vores kunder ikke kun investerer i vores teknologi, men også i en partner, der hjælper dem på vej mod succes."