Pixma G3400 lifestyle home enviroment

Printere med genopfyldelig blæktank

Gør det nemt at printe med PIXMA G-serien. Ydeevne i høj kvalitet, økonomisk fordelagtigt print.

PIXMA G6040

A multifunctional refillable ink tank printer that delivers up to 18,000 pages from 3 black ink bottles with simplicity, quality and functionality

PIXMA G6040

PIXMA G6040

Refillable ink tank printer delivering high yield, quality and functionality at a low cost per page.

PIXMA G6040

PIXMA G6050

En multifunktionsprinter med genopfyldelig blæktank, der med med enkelthed, kvalitet og funktionalitet giver op til 18.000 sider fra 3 sorte blæktanke

PIXMA G6050

PIXMA G6050

Printer med genopfyldelige blækbeholdere med høj kapacitet, der leverer kvalitet og funktionalitet til en lav pris pr. side.

PIXMA G6050

PRINT OP TIL 380 FLERE SIDER

Ved at bruge de genopfyldelige blæktanke, der medfølger, kan Canon PIXMA G-serien printe mere end sin nærmeste konkurrent.

Få mere at vide

Pixma G3400 Tehcnical image in use

Bygget til at være alsidig. Designet til at se godt ud. Økonomisk print – i ethvert miljø

Med sit slanke design og alsidige funktioner tilbyder Canon G-serien økonomisk og prismæssigt overkommeligt print – i ethvert miljø.

I hjemmet

Ubesværet print i store mængder i hjemmet. Canons genopfyldelige blæk printere er ideelle til familiebrug, med nem opsætning og opfyldning og mulighed for at printe både dokumenter og fotos.

PIXMA G3400 at home situ

På kontoret

Perfekt til mindre kontorer eller hjemmekontorer. PIXMA G-serien giver dig mulighed for at være mere produktiv med ekstremt høj sidekapacitet - uden besværet med at skifte blæk ofte.

PIXMA G3400 in the office situ
PIXMA G3400 educational useage

Uddannelse

Pålidelig print i store mængder - at hjælpe studerende med at overholde deadlines, samtidig med at driftsomkostningerne nede.

PIXMA G3400 retail environment

Detailhandel

Den perfekte professionelle ledsager til forhandlere - så du kan udskrive, hvad du behøver for at holde din virksomhed kørende.

PIXMA G3400 video page yields

Se alle funktioner

Teknisk

* Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftelige blæktanke efter den indledende opsætning. Sidekapacitet kan ikke kombineres.

PIXMA TS9050 close up product shot

Leder du efter en virksomhedsprinter?

Se vores sortiment af printere og -tilbehør.

Læs mere