Print-abonnement

PIXMA PRINT PLAN

Spar op til 50 % med PIXMA Print Plan *. Vælg en passende Print Plan, der passer til dine behov, og betal en månedlig pris baseret på dit printforbrug, og få blæk leveret til dit hjem, når du begynder at løbe tør.

PIXMA PRINT PLAN

Hvad er PIXMA Print Plan?

PIXMA Print Plan er en abonnementsservice på print. Du kan vælge mellem flere fleksible månedlige planer, der er baseret på det antal sider, du printer, og som automatisk sender det korrekte blæk direkte til døren, når du er ved at løbe tør. For eksklusivt udvalgte PIXMA-printere kan brugere tilpasse planen på baggrund af brug og om nødvendigt overføre tildelte sider, hvilket resulterer i en virkelig fleksibel, omkostningseffektiv og problemfri måde at administrere dine blækpatroner på.

Hvem kan have gavn af det?

Følgende planer er tilgængelige for PIXMA Print Plan-servicen:

Plannavn

Plantype

Antal sider inkluderet

Månedlig pris for abonnement

Mindre hjemmeprint

Månedlig

30

29 kr.

Moderat hjemmeprint

Månedlig

60

49 kr.

Hyppigt hjemmeprint

Månedlig

100

59 kr.

Print til hjemmekontoret

Månedlig

200

99 kr.

Du kan overføre alle ubrugte sider i en måned

Vi opkræver et gebyr på 1,00 kr. for hver ekstra side, du printer uden for din tilladte ydelse

Få mere at vide om PIXMA Print Plan**

PIXMA Print Plan i aktion

Lær mere om Canons PIXMA Print Plan-service, herunder hvordan den fungerer, og hvordan den kan hjælpe dig.
Canon Camera

Fordele

Betal en månedlig pris baseret på det antal sider, du printer, med en fleksibel PIXMA Print Plan, og du behøver aldrig at bekymre dig om at bestille blæk igen, da det automatisk leveres direkte til døren.
Canon Camera

Fleksible planer, der passer til dine behov

Vælg mellem en række månedlige planer, der passer til dine printbehov. Uanset om du arbejder hjemmefra, printer dokumenter eller fotos – der er en PIXMA Print Plan, der passer til dine behov.

Blæk sendes automatisk, når printeren er ved at løbe tør

Når du har tilmeldt dig denne service, sender vi dig en velkomstpakke med blæk, der er kompatibelt med abonnementet. Når din printer begynder at løbe tør for blæk, sender vi dig automatisk erstatningsblæk, så du aldrig løber tør.

Canon Camera
Canon Camera

Fuld kontrol over dit abonnement

Når du er tilmeldt en PIXMA Print Plan, har du fuld kontrol over dit abonnement via din Canon-konto. Du kan kontrollere dit printforbrug, se fakturaer og opgradere, nedgradere eller opsige dit abonnement.

PROCESSEN

Sådan fungerer det

Se nærmere på, hvordan Canon PIXMA Print Plan fungerer, for at se, hvordan du betaler en månedlig pris baseret på den sideplan, du vælger, modtager gratis blækleveringer, før printeren begynder at løbe tør, og hvordan du kan spare op til 50 % på omkostninger pr. side**.
 • Tilmeld dig en plan med gratis tilmelding og opsigelse

  Print lidt eller meget – der er en valgmulighed for alle.

 • Administrér dit abonnement online ved hjælp af Min konto

  Administrér din PIXMA Print Plan online når som helst på din Canon-konto.

 • Printeren bestiller automatisk blæk, når du er ved at løbe tør

  Blækket sendes automatisk, når forbrugsvarerne er ved at løbe tør, baseret på den plan, du vælger.

 • Modtag din printer, og aktivér servicen for at komme i gang

  For at aktivere din printer skal den være tændt, tilsluttet internettet og have downloadet et hjælpeprogram.

Find den rette plan til dig

Køb en PIXMA Print Plan-kompatibel printer, og vælg en månedlig blækplan, der passer bedst til dine behov, eller tilmeld dig et abonnement, hvis du allerede har en kompatibel PIXMA Print Plan-printer.

Aktivér din printer

Følg instruktionerne for at aktivere servicen som en del af installationen af driversoftwaren eller som angivet i e-mailmeddelelserne om servicetilmelding. Bemærk, at din printer skal have forbindelse til internettet, for at servicen kan fungere.

Få blæk leveret

Blækket leveres automatisk til dig, før du har brug for det, så du aldrig løber tør

Administrér dit abonnement

Få fuld kontrol over din PIXMA Print Plan ved at logge på din Canon-konto. Her kan du kontrollere dit printforbrug, se, om ubrugte sider fra den foregående måned er blevet overført, og se alle dine fakturaer. Opgradér, nedgradér eller opsig dit abonnement når som helst.

Kompatible PIXMA Print Plan-printere

Opdag kompatible Canon PIXMA Print Plan-printere til brug med en række fleksible månedlige blækplaner, der passer til dine behov

 • Canon Camera

  Printere til hjemmet

  PIXMA TS7450i-serien

  En stilfuld alt-i-én-printer til de tekniske detaljer med en række kreative printbehandlinger, PIXMA Print Plan og ADF-teknologi
 • Canon Camera

  Printere til hjemmet

  PIXMA TS5350i-serien

  Vis dine designs frem med PIXMA TS5350i-seriens alsidige mediehåndtering, coole kreative apps og enkle tilslutning til smartphones
 • Canon Camera

  Printere til hjemmet

  PIXMA TS3550i-serien

  Din basismultifunktionsprinter er nem at bruge, nem at konfigurere og kompatibel med din smartphone og PIXMA Print Plan.
 • Canon Camera

  Printere til hjemmet

  PIXMA TR4750i-serien

  Denne 4-i-1-printer er ideel til hjemmekontorer og forener tilslutningsmuligheder med produktivitet, og den er kompatibel med PIXMA Print Plan
 • TILMELD DIG

  Har du allerede en printer, der er kompatibel med PIXMA Print Plan? Tilmeld dig nu

  Vil du betale et fast beløb hver måned, der er baseret på, hvor mange sider du printer? Tilmeld dig Canon PIXMA Print Plan-servicen for at spare op til 50 % på omkostninger pr. side* og automatisk få blæk leveret, når din printer begynder at løbe tør.

  Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er PIXMA Print Plan?

  PIXMA Print Plan er en abonnementsservice, der er baseret på det antal sider, du printer, og ikke omkostningerne til de blækpatroner, du bruger. Afhængigt af dine forventede månedlige printbehov skal du vælge den relevante plan for dig. Du betaler kun for de faste månedlige omkostninger i forbindelse med din plan og eventuelle overtidsomkostninger. Du betaler ikke for blæk eller deres leveringsomkostninger, da det hele er inkluderet i dine månedlige abonnementsgebyrer.
  Når du har tilmeldt dig denne service, sender vi dig en velkomstpakke med blæk, der er kompatibelt med abonnementet. Når din printer begynder at løbe tør for blæk, sender vi dig automatisk erstatningsblæk, så du aldrig løber tør. I slutningen af hver måned overføres evt. ubrugte sider til den følgende måned, så du får ekstra sider, du kan printe.

 • Hvordan administrerer jeg mit PIXMA Print Plan-abonnement?

  Når du er tilmeldt en PIXMA Print Plan, har du fuld kontrol over dit abonnement via din Canon-konto. Du kan kontrollere dit printforbrug, se fakturaer og opgradere, nedgradere eller opsige dit abonnement.

 • Kan jeg opgradere eller nedgradere mit abonnement?

  Ja, du kan opgradere og nedgradere dit abonnement. Du kan ændre din tilmelding og dit valg af PIXMA Print Plan via din Canon-konto. En opgradering af din PIXMA Print Plan (en forøgelse af antallet af inkluderede sider pr. måned) træder i kraft med det samme. En nedgradering (en reduktion af antallet af inkluderede sider pr. måned) træder i kraft ved udgangen af din nuværende faktureringsperiode, efter at du har foretaget abonnementsændringen.

 • Skal jeg bestille blækpatroner, mens jeg er tilmeldt PIXMA Print Plan?

  Nej, med PIXMA Print Plan overvåger vi dit forbrug og blækniveau. Nye PIXMA Print Plan-blækpatroner vil blive leveret, efterhånden som blækniveauet bliver lavere, og printeren vil fortælle dig, hvornår du skal udskifte patronen/patronerne. Det er ikke nødvendigt at bestille eller søge efter patrontypen.
  Du skal have din PIXMA Print Plan-printer tilsluttet internettet, så printerens blækniveau kan overvåges konstant.
  PIXMA Print Plan-patronerne er blækpatroner, der er specielt designet til PIXMA Print Plan-printere, og de fungerer ikke på printere, der ikke er beregnet til PIXMA Print Plan (se oversigtssiden med PIXMA Print Plan-printere for en liste over kompatible printere).


  PIXMA Print Plan-patroner fungerer kun, når du abonnerer på en PIXMA Print Plan. Se servicevilkårene for specifikationer og patronbegrænsninger.

 • Hvilke krav er der i forbindelse med PIXMA Print Plan?

  Hvis du vil tilmelde dig PIXMA Print Plan-servicen og opretholde dit abonnement, er der et par krav: Du skal kontrollere din printers kompatibilitet. Kun udvalgte PIXMA-printermodeller understøttes. Du kan se en komplet liste over kompatible printere på oversigtssiden med PIXMA Print Plan-printere.
  Du skal have en gyldig betalingsmetode og en aktiv e-mailadresse.
  Printeren skal være tilsluttet internettet, og indstillingen for automatisk tænding skal være aktiveret, for at blækniveauerne kan overvåges.
  Du skal holde din fakturerings- og leveringsadresse opdateret på din Canon-konto, så vi kan levere dine PIXMA Print Plan-blækpatroner.

 • Hvor meget koster PIXMA Print Plan?

  Når du har tilmeldt dig en plan efter eget valg, betaler du kun de faste månedlige omkostninger for din plan og eventuelle omkostninger til ekstra sider. Du kan finde flere oplysninger på produktsiden for PIXMA Print Plan.

 • Vil Canon kunne se, hvad jeg har printet?

  Nej, Canon vil ikke kunne se, hvad du har printet. Vi overvåger kun dit printforbrug, så vi kan sende dig blæk, når du begynder at løbe tør, baseret på den plan, du vælger.

 • Kan jeg opsige mit abonnement når som helst?

  Ja, du kan når som helst opsige din Print Plan, da der ikke er nogen langsigtede eller årlige kontrakter. Dit abonnement udløber dog ved slutningen af din aktuelle faktureringsperiode. Du logger bare på din Canon-konto og klikker på "Abonnementer". Vælg derefter dit abonnement, og klik på "Indstillinger". Rul ned på siden, og klik på knappen Annullér abonnement. Når du har opsagt din Print Plan, kan du stadig bruge din printer, men for at printe skal du købe blæk uden abonnement.

 • Hvad er forskellen mellem Auto-Ink Delivery og PIXMA Print Plan?

  Auto-Ink Delivery sender automatisk blæk til dig, når printeren begynder at løbe tør for blæk, så du kun betaler for blæk, når du bestiller det. Med PIXMA Print Plan betaler du kun for det antal sider, du printer, baseret på den plan, du vælger, og du får blæk leveret til dit hjem baseret på dit printforbrug.

 • Hvordan tælles printede sider?

  Alle sider, der printes på din PIXMA Print Plan-printer, uanset størrelse eller blækdækning, betragtes som én printet side. Print på begge sider af siden tælles som to sider.

 • Hvad er Rollover-sider, og hvordan fungerer det?

  Hver måned kan du printe et angivet antal sider i henhold til dit abonnement. Alle ubrugte sider, som du ikke printer, overføres derefter til den følgende måned. Hvis du oplever, at du bliver ved med at have ubrugte sider, skal du muligvis ændre din plan.

 • Hvordan kan jeg holde styr på mine tilgængelige resterende sider og fakturering?

  Alle dine kontooplysninger kan gennemses og administreres på din Canon-konto. Du vil kunne spore dine printede sider og faktureringsoplysninger samt foretage ændringer på din konto.

 • Kan jeg tilmelde mig både Auto-Ink Delivery og PIXMA Print Plan?

  Nej. Du kan ikke tilmelde din PIXMA Print Plan-printer til begge services. Den samme printer kan ikke knyttes til to services eller konti.

 • Relaterede abonnementer

  1. * Baseret på gennemsnitlige omkostninger pr. side i forhold til originalt standardblæk, der sælges til de 20 bedste Alt-i-Én-inkjetprintere i Vesteuropa, (Key Point Intelligence-undersøgelse – januar 2022). Pris pr. side (CPP) i månedligt abonnement på Canon PIXMA Print Plan (200-siders plan) uden ekstra sider, sammenlignet med omkostninger pr. side til print af ISO/IEC 24711-sider på de 20 bedste Alt-i-Én-inkjetprintere med farvepatroner, prissat under 200 euro i Vesteuropa med patroner med standardkapacitet. Gennemsnitlig pris pr. side bruges til at bestemme procentvis besparelse i forhold til pris pr. side for Canon PIXMA Print Plan (200-siders plan). Blækkapacitet og priser er baseret på oplysninger fra producentwebsiden i Tyskland. Salgspriser for blæk er ikke medtaget i denne undersøgelse. Keypoint Intelligence-undersøgelse fra januar 2022, bestilt af Canon, baseret på offentligt tilgængelige oplysninger pr. januar 2022. Printere udvalgt efter enhedssalg i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Vesteuropa.