Creative Park
alt text goes here

Creative Park App

Hent stilfulde håndlavede dekorationer, personlige lykønskningskort, papirhåndværk og meget mere – helt gratis.

Download til iOS
Download til Android

Udtænk. Udform. Udstil.

Fra festdekorationer til hverdagsinteriør, fra nemme hobbyidéer til origamilignende 3D-modeller – hyg dig med sjove papirprojekter sammen med familie og venner.

Gå på opdagelse

Uanset om du leder efter inspiration til festudsmykning eller bare vil tilbringe en hyggelig eftermiddag med foldbare papirmodeller, har vi det, du søger, i Creative Park-app'en.

Explore
Try something new

Prøv noget nyt

Kedsomhed hører fortiden til, takket være den nemme browsingfunktion, nye kreative papirkunstdesign og hobbyidéer. Hold øje med opdateringer hver sæson og ved særlige begivenheder!

Gør det personligt

Giv dine kreationer et personligt præg med redigeringsfunktionen. Tilpas papirskabelonerne, tilføj fotos og tekst for at gøre dem til noget særligt. Gem dine favoritter, og genskab dem senere, uanset hvor du er.

Make it your own
Create with ease

Kréer nemt

Gå direkte fra redigering til print uden at forlade app'en. Alt, hvad du skal bruge, er en kompatibel Canon inkjetprinter og Creative Park-app'en. Du skal blot fuldføre den enkle registreringsproces*, så kan du oprette dine helt egne projekter, når som helst og hvor som helst.

Opret et Canon ID

Kompatibilitet med Creative Park-app'en

Du kan finde oplysninger om understøttede Canon inkjetprintere på denne webside: https://ij.start.canon/cpapp-model

Denne app er tilgængelig til både iOS- og Android-enheder, som er kompatible med iOS 12.0 eller senere/Android OS 5.0 eller senere operativsystemer.

Sprog
Tilgængelig på dansk, engelsk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk og tysk.

* Creative Park er en gratis indholdstjeneste, som kun er tilgængelig for ejere af Canon-printere. Opret eller log på din Canon ID-konto, registrér din Canon-printer, og download Creative Park-app'en for at bruge redigerings- og printfunktionerne.

Opret et Canon ID

Canon ID er din personlige konto, der bruges til at få adgang til Canon-services og -apps og til at registrere alle dine Canon-produkter. Få adgang til Print Rewards og Canon-butikken, og nyd eksklusivt indhold med Canon ID.

Opret et Canon ID

Relaterede artikler

Smarte tips til print, sjove hobbyprojekter og smarte måder at få mest muligt ud af dine yndlingsbilleder på.

Se alle artikler

Du vil måske også være interesseret i