Genanvendelse

Canons genbrugsprogram for tonerpatroner

Vidste du, at Canon var den første virksomhed, der lancerede et genbrugsprogram for tonerpatroner tilbage i 1990?
Canon Cartridge Recycling Programme

Om

Canons genbrugsprogram for tonerpatroner (også kaldet cartridges) giver dig en gratis, nem og miljømæssig forsvarlig metode til at genvinde dine tomme Canon-patroner.


Canon har forpligtet sig til en politik om ikke at sende noget affald til deponering. Hver del af hver returneret patron genbruges eller genvindes – enten som en komponent i en ny patron, som et grundmateriale i andre brancher eller som en erstatning for fossile brændstoffer. Ingen del af patronen sendes til deponering.

Canons globale genbrugsprogram for blækpatroner

Genbrug dine patroner

Vi tilbyder et gratis genbrugsprogram for originale tonerkassetter og blækpatroner fra Canon.

HISTORIEN INDTIL VIDERE

Fakta og tal

Canon bidrager til cirkulær økonomi via genbrugsprogrammet for tonerpatroner hos Canon Bretagne i Frankrig og driver genbrug af blækpatroner i Tyskland.
Canon Camera

FAKTA OG TAL

Mere end 435.000 tons CO2-udledning sparet

Vi foretager indsamling af brugte tonerpatroner i 23 lande og regioner (med en samlet indsamlingsvolumen på ca. 444.000 tons pr. udgangen af 2021) til genbrug på fire lokaliteter i Japan, USA, Europa og Kina (genbrug i samme region, hvor produktet anvendes). Takket være vores initiativer til genbrug af toner har vi fra 2021 opnået en samlet reduktion i brugen af nye ressourcer på ca. 314.000 tons. Vi tilbyder også skræddersyede genbrugsløsninger til tonerflasker og Canon Professional-printforbrugsstoffer.

FAKTA OG TAL

Genbrug af inkjetpatroner i 35 lande

Canon har også indsamlet og genbrugt blækpatroner siden 1996. Ved udgangen af 2021 var Canons indsamlingsprogram operationelt i 35 lande og regioner over hele verden, og den samlede mængde patroner, der blev indsamlet indtil udgangen af 2021, nåede op på 2.616 tons.

Recycling
Image of fast moving water over rocks

FAKTA OG TAL

Reducerer afhængigheden af råmaterialer

Som et resultat af disse tiltag mellem 2008 og 2021 har vi taget 42.413 tons plast fra brugte produkter til genbrug som råmaterialer, og yderligere 33.619 tons produkter og dele blev genbrugt direkte.

PRISER

Vi er beæret over at blive anerkendt med følgende priser:

Canons genbrugshistorik

Genbrugsprogrammets historie

Du er måske også interesseret i…