Bæredygtighed hos Canon

Vi forandrer den måde, vi arbejder og producerer på, for at forme en mere bæredygtig verden for mennesker og for vores planet.

Vi er også fokuseret på at være en ansvarlig partner for vores kunder ved at hjælpe dem med at opfylde deres bæredygtighedsforpligtelser.

Canon Picturing a Sustainable Future
Bæredygtig verden

CO2-reduktion

Vi sigter mod at opnå CO2-nuludledning inden 2050 i overensstemmelse med Paris-aftalen. Dette indebærer konsekvent handling på tværs af hele vores virksomhed fra drift, produktion og transport til produktdesign og emballage.

Vi har opsat kortsigtede mål for 2030 og har sendt dem til SBTi (Science Based Targets Initiative) for transparens og verifikation.

Cirkulær virksomhed

Vores ambition er at blive en cirkulær virksomhed. Hvor hvert enkelt produkt og materiale er designet, skabt, genbrugt, repareret og genanvendt i et lukket kredsløb.

Gennem innovativ fremstilling designer vi væk fra affald og hjælper med at holde vores produkter og materialer i brug i længere tid.

20220331 MK

Uddannelses- og ungdomsprogrammer

De unge fortjener og har brug for en stemme til at forme vores verdens fremtid.

Vi giver unge mennesker mulighed for at dele deres historie gennem imaging i samarbejde med ikke-statslige organisationer (NGO'er) og med støtte fra vores Canon-ambassadører som programleveringspartnere.

Støtte til lokalsamfundet

Vores bæredygtighedsaktiviteter fokuserer også på initiativer, der kan bidrage til at skabe positiv social og miljømæssig påvirkning af vores lokalsamfund.

Tal med vores bæredygtighedsteam

Del dine tanker og spørgsmål med vores bæredygtighedsteam

Partnerskaber og programmer

Vi samarbejder med vores kunder, virksomheder og branchepartnere for at bidrage positivt til klimaindsatsen.

 • Tiny Forest

  Over hele Storbritannien omdannes små arealer til såkaldte "tiny forests" som en del af et projekt, der er organiseret af Earthwatch Europe og stolt støttet af Canon.

 • Coral Spawning Lab

  Coral Spwaning Lab leder sammen med internationale partnere et innovativt forskningsprojekt for koralreproduktion, hvor de udvikler teknikker til stimulering af koralreproduktionen. De ønsker at udvikle denne verdensførende videnskabelige forskning til den virkelige verdens miljømæssige fordel. Gennem deres arbejde vil de redde truede koraller og sikre verdens koralrev og træne naturfredningsfolk.

Anerkendelse og priser

 • Siden 2014 er vores miljøinitiativer blevet anerkendt af den internationale nonprofitorganisation CDP inden for klimaforandringer og vandsikkerhed. Vi er opført på CDP's A-liste i begge kategorier.

  CDP evaluerer store virksomheder over hele verden om deres bestræbelser på at håndtere klimaforandringer.

 • De fleste af Canons produkter er blevet tildelt Blue Angel-miljømærket fra den tyske forbundsregering

 • Fra og med 2020 dækker ISO 14001-certificeringen Canon Inc. samt 124 koncernvirksomheder i 40 lande (593 driftslokaliteter) og regioner i verden

Se mere

 • Article

  Reaching out across Africa with Wild Shots

  Meet Mike Kendrick, the conservationist and educator who has been introducing communities to South African wildlife through photography since 2015.

  08 Aug 2022

 • Imaging: Et symbol på håb ved United Nation LDC5-konferencen

  "Hvordan kan du have håb og velstand, hvis du ikke forestiller dig en fremtid?" spørger Louise O'Driscoll, som deltog i UN Least Developed Countries-konferencen i Doha.

  01 May 2023

 • Article

  Different lives, same love: teaching the young photojournalists of Jordan

  What happens when you put a Pulitzer Prize winning photojournalist in a room with 30 teenagers who love photography? They bond and they learn.

  10 Nov 2022

 • ARTIKEL

  Vigtigheden af bæredygtighed og den cirkulære økonomi

  Opdag vores tilgang til bæredygtighed og vores engagement i ansvarligt forbrug, produktion og klimatiltag.

  09 Jun 2021

 • Vær med i samtalen på vores sociale kanaler

  KONTAKT OS

  Kontakt os

  Del dine tanker og spørgsmål med vores bæredygtighedsteam