Canon vinder 5 prestigefyldte 2020 TIPA World Awards

Søborg, tirsdag, den 14. april 2020 – Canon har fået tildelt fem prestigefyldte priser fra Technical Image Press Association (TIPA) – en anerkendelse af Canons engagement i at skabe innovative produkter på tværs af virksomhedens portefølje af DSLR-, spejlløse og kompakte kameraer og tilbehør – fra det førsteklasses EOS-1DX Mark III til RF 85mm F1.2L USM DS-objektivet.

2020 markerer Canons 26. år med TIPA-priser, og dette års priser demonstrerer Canons fortsatte og uovertrufne ekspertise i fotobranchen. TIPA World Awards er en af verdens mest eftertragtede foto- og imaging-awards og repræsenteres af 26 fotomagasiner fra 14 forskellige lande på fem kontinenter.


Følgende Canon-produkter har fået tildelt 2020 TIPA World Awards:


Uanset om det er et DSLR, et spejlløst kamera, et kompaktkamera eller det nyeste objektiv, kan Canon tilbyde de bedste værktøjer til fotoentusiasters forskellige behov – fra spirende fotografer, der lige er begyndt at tage billeder, til prisvindende, professionelle fotografer. I et begivenhedsrigt år med mange lanceringer har Canon leveret produkter, der byder på det allerbedste inden for optiske innovationer og som tilbyder den allerbedste ydeevne. Takket være dette engagement i at forsyne fotografer med effektive og sofistikerede teknologier på tværs af hele virksomhedens produktsortiment har Canon fået tildelt disse priser.


Susie Donaldson, ITCG Marketing Director hos Canon Europe, kommenterer: "Vi er meget glade for, at TIPA har anerkendt os med disse fem priser. Det er et bevis på styrken af vores investeringer i kamera- og optiske innovationer. Canon har haft et fantastisk år med produktlanceringer, der bygger på udviklingen af førsteklasses imaging-løsninger, og de nye produkter bebuder en ny æra af fotografering. Denne anerkendelse er et bevis på Canons fortløbende arbejde med at udvikle løsninger, der flytter grænser og motiverer fotografer – uanset færdighedsniveau, genre eller kamerasystem."


I forbindelse med uddelingen af priserne til Canons vinderprodukter udtalte TIPA’s dommerpanel følgende:


BEST DSLR ADVANCED CAMERA: Canon EOS 90D


Canon EOS 90D er et hurtigt, alsidigt og imponerende kamera, der er særligt attraktivt for DSLR-brugeren, der er på udkig efter de nyeste kamerateknologier. Med en APS-C-sensor med en høj opløsning på 32,5 Megapixel, Dual Pixel AF, 10 billeder/sek. kontinuerlig optagelse og 4K/30p-videooptagelse er det den perfekte ledsager til rejse-, familie-, sports- eller landskabsfotografen. Kameraet har også fremragende RAW-billedbehandling inde i kameraet, meget god batterilevetid samt Wi-Fi- og Bluetooth-tilslutningsmuligheder.


BEST DSLR PROFESSIONAL CAMERA: Canon EOS-1DX Mark III


Flagskibet EOS-1DX Mark III er det DSLR-kamera med den højeste ydeevne, som Canon har udviklet hidtil. Det er fremskredent inden for fokuseringsteknologier og har omfattende videofunktionalitet, der leverer professionelle resultater. Sensor- og imaging-systemerne er nye, hvilket giver en række fordele som for eksempel hurtig lukkertid, høje burst-hastigheder og kvalitetsoptagelser i svagt lys. Kameraet har indbygget Wi-Fi, Bluetooth og GPS, og en trådløs transmitter (tilbehør) giver endnu hurtigere overførselshastigheder.


BEST MIRRORLESS TELEPHOTO ZOOM LENS: Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM


RF 70-200mm F2.8L IS USM introducerer den klassiske telezoombrændvidde i Canon RF-familien. Objektivet er længe blevet betragtet som det optimale værktøj til en bred vifte af motiver og miljøer og fremhæver fordelene ved at forene et nyt objektivdesign med spejlløse kamerahuse. Det er både lettere og kortere end sin modpart i EF-serien og har forbedrede betjeningsmuligheder, balance og bærbarhed. Det har en 5-trins IS og to Nano USM-dreve for hurtig og støjsvag AF-betjening.


BEST PROFESSIONAL PORTRAIT LENS: Canon RF 85mm F1.2 L USM / Canon RF 85mm F1.2 L USM DS


Portræt-, mode-, bryllups- og eventfotografer har nu adgang til en spændende teknologi til at forbedre deres arbejde med et klassisk portrætobjektiv. Det fås i to versioner: en standardversion og en DS-version med Canons nye vapour deposition-teknologi (Defocus Smoothing-belægning), der bruges på to linseelementer og giver jævne, bløde kanter til områderne, der er ude af fokus. Billeder, der er optaget ved større blænder, får en smuk og blød bokeh, uden forstyrrende elementer i billedrammen.


BEST VLOGGING CAMERA: Canon PowerShot G7 X Mark III


Canon PowerShot G7 X Mark III er den perfekte opgradering til smartphone-brugere, der elsker at vlogge. Det byder på Live Streaming-tjenester til YouTube og muligheden for at håndtere både standard og lodret videoformat, hvilket alt sammen gøres nemt med kameraets touchscreen, der kan vippes. Man kan nu opnå ægte 4K-kvalitet i både live action og studiomiljøer vha. 1,0-type sensoren, objektivet med den store blænde og den eksterne mikrofonindgang. Kvaliteten af stillbillederne er lige så imponerende med 20,1 Megapixel opløsning, 20 billeder/sek. kontinuerlig optagelse og et 4,2x zoomobjektiv med optisk billedstabilisering. Tripod Grip HG-100TBR er den ideelle vlogging-partner til PowerShot G7 X Mark III, hvilket gør det endnu mere praktisk at skabe fantastisk indhold.


Besøg www.tipa.com/en-en/index.html for yderligere information om 2020 TIPA World Awards.