Canon lancerer det første CO2-neutrale bredformatpapir

Canon lancerer Red Label Zero FSC® og Recycled White Zero FSC®, FSC-certificerede tekniske bredformatpapirtyper, som er 100% CO2-neutrale.

Imaging Supplies_RL.jpg

Canon Red Label Zero FSC og Recycled White Zero FSC er CO2-neutrale tekniske bredformatpapirtyper

Two construction workers take sustaibability to the next level.

Begge papirtyper er kompatible med Canon ColorWave-, PlotWave- og imagePROGRAF-serierne

Red Label Zero FSC® og Recycled White Zero FSC® er certificeret med EU-miljømærket. Det betyder, at disse produkter har garanteret, uafhængigt verificeret lav miljøpåvirkning gennem hele deres livscyklus. Red Label Zero FSC® har en vægt på 75 g/m2, er tilgængelig i 30 varianter, herunder ISO- (DIN) og ANSI-formater, og fås i bredder fra 210 mm til 1.067 mm og rullelængder på 175 m eller 200 m. Når en palle bestilles, får kunderne mulighed for at få det leveret uden kasse for at skære ned på emballagen og reducere spild.

Recycled White Zero FSC® er en smule tungere med 80 g/m2 og fås i forskellige bredder fra 297 mm til 914 mm i 150 m ruller, og det er fremstillet af 100% genbrugspapir, hvilket gør det til det ideelle valg for alle virksomheder, som går op i bæredygtighed. Begge papirtyper er kompatible med Canon ColorWave-, PlotWave- og imagePROGRAF-serierne samt med andre printermærker på markedet, hvilket giver stor alsidighed.

For at sikre at begge papirtyper er så bæredygtige som muligt, samarbejder Canon kun med leverandører, der opfylder de højeste standarder for ansvarlighed, som det fremgår af FSC-certificeringen (Forest Stewardship Council), og Canon bestræber sig konstant på at forbedre produktionsprocesserne for at minimere CO2-produktionen. Canon har også arbejdet på at reducere mængden af transport for yderligere at reducere CO2-produktionen i den samlede forsyningskæde fra papirfabrikker til slutkunder/forhandlere. Alle CO2-emissioner, der forbliver i processen, opvejes mod anerkendte kompensationsprogrammer gennem ClimatePartner, som arbejder over hele verden på projekter til reduktion af CO2-udledning, f.eks. med vandkraft- og vindenergiprojekter.

Kristian Jensen, Category Head of Imaging Supplies Industrial & Production Solutions, siger: "Vi tager bæredygtighed alvorligt på tværs af alle vores produktporteføljer hos Canon for at reducere vores CO2-aftryk og for at hjælpe vores kunder med at mindske deres miljøpåvirkning, så vi glade for at kunne lancere de første cradle-to-customer og CO2-neutrale tekniske bredformatpapirtyper. Samarbejdet med ClimatePartner har gjort det muligt for os at udvide vores udvalg af CO2-neutralt papir og samtidig støtte bæredygtige klimaprojekter for at kompensere for emissioner og give vores bredformatkunder en grønnere løsning, der passer til deres bæredygtighedsmål."

Canon Europe har siden 2012 samarbejdet med ClimatePartner om at tilbyde CO2-neutrale papirtyper fra start til slut: Black Label Zero, Top Color Zero og Recycled White Zero. I de sidste par år har Canon Black Label Zero været Canons bedst sælgende kontorpapir i hele Europa, hvilket viser den øgede efterspørgsel efter bæredygtige kontorartikler. Red Label Zero FSC® og Recycled White Zero FSC® er en del af resten af Imaging Supplies-porteføljen af bæredygtige, CO2-neutrale papirtyper, der allerede er tilgængelige for kunderne. Denne papirserie understøtter bæredygtigt skovbrug, minimerer CO2-aftryk, reducerer energispild og energiforbrug og fremmer genbrug af materialer.

Red Label Zero FSC® og Recycled White Zero FSC® er begge tilgængelige fra Canons nationale salgsorganisationer, forhandlere eller Canons online-webshop.