En ny dynamisk A3+-fotoprinter for kreative sjæle

Print helt uden besvær med den nye PIXMA PRO-200 – en let, hurtig og kompakt A3+-farveprinter, som kan printe på en bred vifte af papirtyper med forskellige strukturer samt formater og fremstille smukke, farverige print fra en smartphone, tablet eller computer.

PIXMA PRO-200, som erstatter PIXMA PRO-100S, printer op til A3+ og har et farvestofsbaseret blæksystem med 8 blæktanke, hvilket giver fotografer exceptionelt dybe sorte toner og levende farver i et hvert print. Den kan printe på under 90 sekunderi, så man nemt kan få glæde af et jævnt workflow og lynhurtigt fremstille højkvalitetsbilleder uden at gå på kompromis med tiden. Printerens 3" store display giver fotografer mulighed for enkelt at styre printprocessen fra det brugervenlige interface. Det er nu også nemt at strømline processen fra billede til print, da PIXMA PRO-200 understøtter Canons Professional Print & Layout-software.


Tydelige farver, print af høj kvalitet


PIXMA PRO-200 er en væsentlig opgradering i forhold til dens forgænger og er den ultimative printer til fotografer, der ønsker levende, højkvalitets-print til f.eks. gaver eller kunst til væggen. Canon har udvidet antallet af farver, der giver printeren et helt nyt blæksystem med 8 farvestofsbaserede blæktyper, som producerer smukke fotografier med en overlegen farvedynamik. Den nye A3+-printer gengiver et større farverum i tre områder: rødt, blåt og sort – hvilket betyder, at fotos bliver endnu mere iøjnefaldende, selv når de printes i A3+-format.


Print praktisk, arbejd uden besvær


PIXMA PRO-200 vejer kun 14,1 kg og er 15 % mindre end dens forgænger, hvilket gør den til den perfekte ledsager til skrivebordet derhjemme eller et lille studie. Med den nye, praktisk indbygget 3" LCD-skærm, er der mulighed for at kontrollere blækniveauer og andre printerindstillinger, mens den er i gang med at printe.


Fotografer har komplet kontrol over deres billedprint med Canon Professional Print & Layout-softwaren, som følger gratis med PIXMA PRO-200. Med softwaren kan fotografer matche deres billeder fra skærm til print, så de til enhver tid kan fremstille virkelighedstro billeder. Eftersom PIXMA PRO-200 også er kompatibel med mobile enheder og Wi-Fi, har det aldrig været nemmere at printe fra en række enheder. Derudover har printeren en funktion til automatisk justering af skævt papir, så alt papir – inklusive Fine Art-medier – bliver fremført korrekt for at sikre perfekt print hver gang.


Tag kreativ kontrol


For at sikre professionalismen kan PIXMA PRO-200 printe billeder fra kant til kant på både Fine Art- og glossy papir. PIXMA PRO-200 kan også printe på en bred vifte af papirformater op til A3+ og brugerdefinerede længder op til 39 tommer – fra Canon og andre producenter. Evnen til at printe på Fine Art-, glossy, printmedier og Canons nye Premium Fine Art Rough (FA-RG1)-papir øger hver fotografs kunstneriske muligheder og lader dem flytte deres kreative grænser. Med PIXMA PRO-200 kan brugere endda downloade ICC-profiler fra populære papirproducenter for at løfte deres print til det næste niveau. De kan også downloade skabeloner fra Creative Park-webstedet, der åbner flere kreative døre. For at hjælpe fotografer med at virkeliggøre deres kreative vision fra billede til print er denne alsidige printer kompatibel med en række tredjepartsprogrammer som Adobe Lightroom og Photoshop, gennem Canon Professional Print & Layout-plugin-softwaren.


PIXMA PRO-200 – Vigtigste egenskaber:


  • Kompakt og lille fodaftryk
  • Hurtigt print
  • 3" brugerinterface
  • Print uden kant op til A3+ på glossy og Fine Art-medier
  • ChromaLife 100+-blæksystem – ny formel
  • Automatisk korrektion af skæv papirfremføring
  • Canon Professional Print & Layout
  • PictBridge WLAN
  • OIG-system (Optimum Image Generating)
  • Understøttelse af et omfattende udvalg af medier og formater

i Hastigheden for fotoprint er baseret på standardindstillingen ved brug af ISO/JIS-SCID N2 på Canon Pro Platinum-papir, A3+ med kant.