NYE ORDRER PÅ VARIOPRINT iX-SERIEN STRØMMER IND

Canon har allerede modtaget de første ordrer på den helt nye inkjet-arkproduktionsprinter varioPRINT iX-serie, som blev lanceret den 1. april 2020. Printeren vil blive installeret hos forskellige kunder rundt om i Europa i de kommende måneder.

De grafiske virksomheder, der har investeret, har fremhævet printerens høje kvalitet, produktivitet og omfattende medieudvalg som deres primære begrundelser for at investere i varioPRINT iX-serien. Den nye produktionsprinter giver dem mulighed for at fremstille en bredere vifte af applikationer og udvide deres produktudbud. varioPRINT iX-seriens rentabilitet i forhold til 'liquid toner'-maskiner har også været en afgørende faktor i købsprocessen. Nogle af Canons kunder overvejer allerede at anskaffe flere enheder.


Overgang til inkjet


Mange kunder, der skifter over til digitalt inkjet-produktionsprint, har bemærket, at der ikke er nogen anden løsning på marked, der opnår en så høj kvalitet med en enkel enhed ved høje produktionsvolumener på mellem 1 og 10 mio. A4-sider om måneden. For en førende online-printvirksomhed, der ønskede at flytte produktionen af enheder fra andre fabrikanter til varioPRINT iX3200 på en af sine europæiske anlæg, var kvalitet en af de vigtigste faktorer, og virksomheden blev imponeret over de offset-lignende standarder, som varioPRINT iX3200 kunne fremstille.


En sydafrikansk kommerciel printvirksomhed lavede sin første investering i en højkvalitets-arkproduktionsprinter med varioPRINT iX3200 og forventer, at printerens evne til at producere små oplag på en effektiv måde vil forbedre produktionstiderne og reducere mediespild betydeligt. Med henblik på produktivitet spillede varioPRINT iX3200's brugervenlighed og fleksibilitet også en vigtig rolle.


En printvirksomhed med base i Storbritannien har allerede oplevet fordelene ved Canons inkjet-løsninger, med en produktionslinje, der omfatter en ColorStream 3900-baneprinter og en VarioPrint i300-arkproduktionsprinter. Virksomheden producerer mange forskellige applikationer, herunder bøger, tidsskrifter og kunde-mailings, og vil med tilføjelsen af varioPRINT iX2100 øge produktionsvolumenerne for at kunne imødekomme kundernes stigende efterspørgsel efter flere forskellige og blandede applikationer.


Første installation fører til flere vækstmuligheder


Den grafiskeprint virksomhed Kampert-Nauta, som har sin base i Oss i Holland, er den allerførste kunde, der installerer en varioPRINT iX3200. Virksomheden fremstiller en bred vifte af applikationer og har en stor kundebase i både Holland og Belgien, herunder store print-webshops og detailkæder.


Kampert-Nauta har store ambitioner om at udvide sin online-forretning i hele Europa, og med den nye printer ønsker de at konsolidere den digitale produktion og flytte applikationer som brochurer, foldere, reklamer og lykønskningskort over til den nye inkjet-platform.


Og for denne del af forretningen betyder investeringen mere end teknologiske fordele. Virksomheden fremhæver, at relationen med Canon var en medvirkende faktor i beslutningsprocessen, eftersom Canons team tog sig tid til at forstå forretningen og tilbød rådgivning og træning for at støtte Kampert-Nautas vækst.


Richard Kampert, adm. dir., kommenterer: "Vi var solgt med det samme, da vi så, hvilke muligheder varioPRINT iX-serien kunne tilbyde os. Printeren leverer høj kvalitet på kraftige medier, uden at det har nogen indvirkning på produktiviteten. Vi vil gerne fremstille små oplag, uden at vi behøver videresende højere omkostninger til vores kunder. Med varioPRINT iX3200 kan vi håndtere mindre og mere alsidige job på en rentabel måde. Vi glæder os til at gøre indtryk på vores kunder med printerens højkvalitets-output."


Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Production Printing Products, Canon Danmark, kommenterer: "Vi er meget glade for at se, at varioPRINT iX-serien allerede er blevet taget meget godt imod på det kommercielle printmarked siden dens lancering for næsten to måneder siden. Hos Canon er det vores prioritet at kunne levere løsninger, der udvikler sig i takt med efterspørgslen på markedet, og vi vil tilbyde vores kunder den allerhøjeste imagekvalitet, produktivitet og driftssikkerhed, samtidig med at de ikke behøver gå på kompromis med rentabiliteten og medievalg. Ud fra den kunde-feedback, vi har fået indtil i dag, forventer vi, at flere kunder vil få øjnene op for, hvad denne printer kan gøre for deres virksomhed, og hvilke vækstmuligheder den kan skabe. På dette marked er digitale inkjet-løsninger både nutidens og fremtidens teknologi."


Se videoen for at få mere at vide om den første installation af printeren hos Kampert-Nauta: http://canon.sm/ixfirstinstall.


Besøg https://canon.dk/vpix for mere information om varioPRINT iX-serien.