Canon afslører yderligere detaljer om EOS R5 og affejer spekulationer om 'umulige' specs

Søborg, 13 marts 2020 – Canon Inc. løfter sløret for flere oplysninger om det nye EOS R5 – et full-frame spejlløst kamera – og en helt ny model med det revolutionerende EOS R-system.

Canon Inc. opnår det ”umulige” og bekræfter, at EOS R5’s videokapacitet overstiger konkurrenternes på markedet. EOS R5 kan optage 8K internt i sensorens fulde bredde på op til 30p, og er som det nyeste Canon EOS R-kamera klar til at redefinere de spejlløse kameraer med sine markedsledende funktioner. Kameraet understøtter Canons eftertragtede Dual Pixel CMOS AF i alle 8K-indstillinger.


Canon Inc. bekræfter desuden, at EOS R5 understøtter avanceret AF til dyr – hvormed det genkender hunde, katte og fugle, hvilket ikke kun beror på dyrenes øjne, men også på ansigtet og kroppen i situationer, hvor øjnene ikke er synlige.


Richard Shepherd, Pro Product Marketing Senior Manager, siger:
”Vi har set spekulationer om, at specifikationerne i det nye EOS R5 skulle være 'umulige'. I dag bekræfter vi endnu en gang, at vi opnår det 'umulige', så vi kan støtte vores kunders behov for et kamera, der leverer enestående billedkvalitet og videooptagelse.


Som markedsledende kameraproducent udfordrer vi markedet med denne lancering og viser, hvad der er muligt med vores teknologi. EOS R5 og RF-objektivsystemet er et bevis på vores engagement i at redefinere spejlløse kameraer og viser Canons enestående styrke i at skabe produkter med et specifikt formål.”


EOS R5-specifikationer bekræftet af Canon Inc. den 13. februar 2020:


  • EOS R5 tilbyder hele 12 billeder/sek. med den mekaniske lukker, og 20 billeder/sek. med den elektroniske lukker
  • EOS R5 tager Canons avancerede billedstabiliseringsteknologi til det næste niveau ved at inkludere et nyt, Canon-udviklet billedstabiliseringssystem i kameraet, som arbejder sammen med objektivets billedstabilisering
  • Da levering af billeder og videoer er lige så vigtig som billed- og videooptagelse, understøtter EOS R5 automatisk overførsel af billedfiler fra enheden til image.canon cloud-platformen
  • Det længe ventede EOS R5 er udstyret med to kortslots.