Canon har solgt over 2.300 imagePRESS V-printere i EMEA, hvor alle modeller nu er Fogra-certificerede

Canons imagePRESS V1350 og V900-serien af tonerbaserede arkprintere har opnået Fogras1 PSD (ProcessStandard Digital)-certificering og har fået en stor salgssucces. Siden deres lanceringer i henholdsvis december 2022 og maj 2023 er der blevet installeret over 1.600 printere fra imagePRESS V900-serien og over 120 imagePRESS V1350-printere i EMEA. Den sidste printer i imagePRESS V-serien, imagePRESS V1000, opnåede Fogra-certificering i august 2022, og der er blevet installeret 660 printere siden dens lancering i april 2022.

  • Canons imagePRESS V1350 har opnået Fogra PSD-certificering.

  • Den Fogra PSD-certificerede imagePRESS V900-serie er hidtil blevet installeret over 1.600 gange i EMEA.

  • Den danske virksomhed, Huuray, investerede i en imagePRESS V700 i sommeren 2023.

imagePRESS V1350 og V900-serien er nu blevet certificeret af Fogra. Begge printere blev tildelt den højeste 'Print Quality Class', og fik karakteren 'A' for farvenøjagtighed og -nøjagtighed. Fogra konstaterede, at ensartetheden, opløsningen og artefakterne opfyldte deres standarder, og dette gælder også for både Canon PRISMAsync-serveren og Fiery imagePRESS-servere.

imagePRESS V900-serien leverer på printkvalitet og fleksibilitet

Med over 1.600 installationer i EMEA viser imagePRESS V900-serien at være et populært valg, takket være det omfattende udvalg af applikationer, som man kan printe med én kompakt printer. imagePRESS V900- serien fås i tre forskellige modeller – V900, V800 og V700 – med en maksimal A4-printhastighed på henholdsvis 90 sider/min., 80 sider/min. og 70 sider/min. Printerne er designet til dynamiske produktionsmiljøer, og de tilbyder ensartethed, høj kvalitet, alsidighed og muligheden for at vælge et stort udvalg af forskellige medier.

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i en imagePRESS V700 i sommeren 2023 for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort. Dann Grønhøj, COO hos Huuray, kommenterer: "Interessen i fysiske gavekort er øget, og for at imødekomme den voksende efterspørgsel behøvede vi en printer, der kunne håndtere en stigende volumen af job. Tidligere kunne vi bare printe 15 gavekort ad gangen, og der var mange manuelle processer og meget ineffektivitet under produktionen."

Dann Grønhøj fortsætter: "Vi kan allerede se, at denne teknologiinvestering har bidraget markant til vores vækst. Allerede efter to måneder, hvor vi implementerede den nye printer, kunne vi levere gavekort til en voksende kundebase – noget, som vi ikke kunne have opnået med vores gamle printer. Vi er særligt imponerede over imagePRESS V700's printhastighed, eftersom den printer væsentligt hurtigere end vores gamle printer, så vi sparer en masse tid. Vi er også glade for kvaliteten og den høje opløsning, hvilket giver en bedre finish på vores gavekort på et større udvalg af medier."

Den familieejede, italienske printleverandør, Tipografia Carnicella, genkender også fordelene ved seriens kvalitet og fleksibilitet. Andrea Carnicella, ejer af Tipografia Carnicella, fortæller, "Vi investerede i en imagePRESS V900, fordi den garanterer enestående printkvalitet og nøjagtighed, samt større produktionseffektivitet med meget lille nedetid. En vigtig faktor i vores beslutning var printerens evne til at printe på en lang række medier, hvor man opnår en kvalitet, der kan sammenlignes med offset-print. Med hjælp fra Canon imagePRESS V900 vil vi øge vores månedlige produktionsvolumener og drage fordel af dens printhastighed og kvalitet. Samtidig kan vi bruge printeren til opgaver, som vi normalt ville outsource eller fremstille dem på en af vores offset-printere."

imagePRESS V1350: et gennemprøvet valg for høj produktivitet

Flagskibet imagePRESS V1350 leverer høj produktivitet og en printhastighed på op til 135 A4-sider/min., og siden dens lancering i 2023 er der blevet installeret 120 printere i EMEA. imagePRESS V1350 er designet med henblik på produktionen af high-volume, højkvalitets-printapplikationer som brochurer, foldere, større mailkampagner og endda personaliserede emballager.

Den italienske printleverandør, E. Lui Tipografia, er en af de førende aktører i print- og forlagsbranchen og har længe været på udkig efter en printer, der kan garantere stabilitet og produktivitet. Enrico Lui, ejer af E. Lui Tipografia, kommenterer, "I modsætning til fuldt udviklede printteknologier findes der stadigvæk meget plads til teknologisk vækst inden for digitalt farveprint. Efter vores mening er Canon dét brand, som investerer mest i denne vækst, og de lancerer store opgraderinger ved hver printergeneration. Siden vores første tests har imagePRESS V1350 taget et stort spring fra den tidligere serie."

Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager hos Canon Danmark fortæller: "Siden lanceringen af disse tilføjelser til imagePRESS V-serien har vi oplevet stor interesse i teknologien, printernes alsidighed, og den vækst, som den samlede imagePRESS V-serie og vores brede arkprinterportefølje tilbyder vores kunder. Serien bygger på effektive og gennemprøvede, patenterede teknologier, så vores kunder kan arbejde bedre, hurtigere og med muligheden for at tilbyde deres kunder flere højkvalitets-printprodukter. Vi er begejstrede over at have hele vores imagePRESS V-serie Fogra-certificeret, og vi er ikke i tvivl om, at kommercielle og in-house-printvirksomheder – såvel som de brands og marketingafdelinger, de servicerer – kan drage fordel af tydeligt definerede standarder og den godkendelse, denne certificering giver."

Oplev imagePRESS V-serien og andre Fogra-certificerede Canon-printere live på drupa 2024 på Canons stand i Hall 8a.

Besøg https://www.canon-europe.com/business/insights/articles/fogra-certification/ or mere information om Fogra-certificerede Canon-printere.

  1. Fogra er et meget anerkendt, almennyttig, videnskabeligt forskningsinstitut for print- og mediebrancher. Instituttet er beliggende i Tyskland og gennemfører grundige undersøgelser, som giver en uafhængig kvalitetsstandard, så både fabrikanter og printvirksomheden kan evaluere deres printeres og produktionsprocessers evner på en objektiv måde.