LEGRIA-VIDEOKAMERAER

4K-videokameraer

Uanset om du vil optage dyrebare minder eller udvikle din kreativitet, er der en Canon-camcorder, som passer perfekt til dig.
SE SERIEN
Canon Camera

Canon LEGRIA 4K-videokameraer

LEGRIA HF G-serien er fyldt med avanceret teknologi og omfattende kreativ kontrol i et håndholdt, brugervenligt videokamera, der er ideelt til vloggere, YouTubere, dokumentar- og indie-filmskabere.

Hele udvalget af Canon LEGRIA-videokameraer

Optag enestående film, der udtrykker din passion for historiefortælling med den avancerede LEGRIA HF G-serie.

Avanceret teknologi

Optag utroligt jævn og levende video, selv i vanskeligt lys, takket være funktioner som en 4K CMOS-sensor af 1,0-typen eller en HD CMOS PRO-sensor, et indbygget ND-filter, 5-akset billedstabilisering med Powered IS og Wide DR.

Canon Camera
Canon Camera

Komfortabel og kreativ optagelse

Nyd nem håndholdt optagelse med en professionel zoomkontrol, en søger, der kan vippes og intuitiv touchscreen. Brug de brugerdefinerbare funktionsknapper og -hjul til at tage styringen og gøre betjeningen hurtigere, og tilslut en mikrofon og hovedtelefoner for lyd i høj kvalitet.

Direkte deling på internettet

Du kan uploade film direkte til internettet uden brug af en computer, når du har fuldført en enkel indstillingsprocedure. Du skal blot slutte videokameraet til dit Wi-Fi-netværk* i hjemmet og derefter dele dine film til YouTube, Facebook, Twitter og e-mail.

Canon Camera
Canon Camera

Wi-Fi-fjernbetjening

Få Live View-fjernbetjening af indstillingerne i dit LEGRIA Wi-Fi-videokamera via en smartphone eller tablet. Ideelt til optagelser, hvor kameraet ikke er let tilgængeligt.

KLAR TIL AT HJÆLPE

Hjælp og support

Vi er her for at hjælpe med at besvare dine spørgsmål, løse dine problemer og pege dig i den rigtige retning, hvis du har brug for en reparation.
Support
  1. Lydudgang via USB understøttes ikke

    * Funktionerne Direkte internetdeling og Send via server kræver en image.canon-konto. image.canon understøttes muligvis ikke i nogle lande eller områder. Se venligst www.canon-europe.com/cig, hvis du vil vide mere