Ny alsidig hjemmeprinter til arbejde og leg

I dag lancerer Canon den alsidige og effektive printer Canon PIXMA TS7450-serien – en mid-level, 3-i-1 A4-printer til hjemmet med fire FINE-farveblækpatroner og en automatisk dokumentfremfører (ADF), der er ideel til produktivt hjemmearbejde eller kreativ brug.

Den overkommelige printer kombinerer brugervenlighed med højkvalitetsprint og er spækket med innovative funktioner som for eksempel stemmestyring1 og en LED-statusbjælke til at kontrollere printniveauer. Herudover har den indbygget Wi-Fi og PIXMA Cloud Link, så der nemt og enkelt kan oprettes forbindelse til en bred vifte af enheder som en smartphone eller tablet samt få det meste ud af tredjepartsløsninger som Google Drev, Dropbox eller Google Classroom2 og få glæde af et jævnt workflow.


Udfold din produktivitet


Ved hjælp af den automatiske dokumentfremfører (ADF) kan printeren scanne eller kopiere op til 35 sider samtidig uden manuel indblanding, mens printerens tovejs-papirfremføringssystem gør det muligt at fremføre forskellige papirtyper og -formater, uden at brugeren behøver skifte papir under print eller scanning. Denne egenskab er fordelagtig for brugere, der arbejder hjemmefra, og som arbejder med en række forskellige dokumenter samtidig.


Printeren kan også automatisk registrere papirformater og tilpasse dens funktionalitet derefter, hvilket giver mulighed for automatisk tosidet print. Printerens højkvalitets-, XL FINE-patroner indeholder en større mængde blæk, så man ikke behøver udskifte patroner så ofte, og som er perfekt til at printe lange arbejdsdokumenter derhjemme.


Inspirationscentralen


Gentænk de kreative muligheder med Canons PIXMA TS7450-serie, som kan rumme en bred vifte af medietyper ved fremføring fra printerens bagside. Den kan printe stort set alt, der behøves for eksempel fotos uden kant, overførselsmedier til tekstilprint eller personlige labels.


PIXMA TS7450-serien understøtter også Canons Creative Park, en gratis, online-platform med tusindvis af kreative 3D-mønstre og skabeloner, hvilket gør den til den perfekte inspirations- og underholdningskilde for hele familien.


Smart og ligetil


Printeren er pakket med praktiske funktioner, så hele familien kan bruge den uden besvær. 'Easy Set-Up'-funktionen mindsker tiden, der kræves for at få printeren ud af kassen til den er driftsklar, mens den enkle QR Code Direct Connection betyder, at brugere kan oprette forbindelse direkte fra deres smartphone. For at optimere produktiviteten og fremme effektiviteten har PIXMA TS7450-serien også et brugervenligt interface. Ved hjælp af en 1,44" OLED-skærm og en ny LED-statusbjælke kan man hurtigt tjekke printerstatus, se eventuelle fejlmeddelelser, og om der skal udskiftes patroner.


Tilslutninger


Med PIXMA Cloud Link, der fås via Canon Print App, kan brugere af Canon PIXMA TS7450-serien ikke alene få adgang til at printe dokumenter direkte fra tredjepartstjenester som Google Drev, Evernote og Dropbox, men også fra det nye Google Classroom – ideelt, når man arbejder hjemmefra og til at holde styr på vigtige dokumenter.


Med PIXMA Chat Print kan brugere også dele og printe billeder fra Facebook Messenger – til dem, der ønsker at printe dyrebare minder direkte fra sociale medier. Når man printer fra en smartphone, kan man også bruge Canon PIXMA TS7450-serien sammen med Apple AirPrint og Mopria – uden behov for andre apps eller installationer.


Canon PIXMA TS7450 (sort) og Canon PIXMA TS7451 (hvid)3 kan købes fra november 2020. Vejledende pris er kr. 749.


Besøg https://www.canon.dk/printers/pixma-ts7450/ for yderligere information om Canon TS7450-serien.