Maksimér produktiviteten med Canons fem nye MegaTank-printere

I dag udvider Canon den populære PIXMA G-serie med fem nye, MegaTank-printere med genopfyldelige blæktanke. MegaTank-serien er en omkostningseffektiv printløsning, der fremmer produktiviteten og er ideel til små kontorer, hjemmekontoret eller studerende.

Blandt de vigtigste egenskaber i serien finder man forbedret brugbarhed med en udskiftelig vedligeholdelsespatron til at mindske nedetiden, nye og forbedrede blækflasker, der gør det utroligt nemt at genopfylde printernes blæktanke, samt et LCD-display med to linjer til at få hurtig adgang til indstillingerne. Economy Print Mode vejer omkostninger og effektivitet op mod hinanden, hvilket gør det muligt at printe tusindvis af sider uden besvær, samtidig med at omkostningerne reduceres yderligere.


Maksimér produktiviteten


Printerne i denne serie kan fremstille 6.0001 sider med én enkelt sort blækflaske og 26 % mere, når man bruger Economy Mode2. Hvis man behøver print i farver, tilbyder MegaTank-printerne en imponerende sidekapacitet på 7.7001 sider fra et sæt af flasker med farveblæk, hvilket er 700 sider mere end tidligere modeller. Med de to hurtige printere i denne serie, PIXMA G3560 og PIXMA G2560, kan man nå enhver deadline og printe med hastigheder på 10,8 sider/min. (sort/hvid) og 6,0 sider/min. (farver). Printerne er ikke alene hurtige, men også driftssikre, så brugere kan fokusere deres tid og energi på andet, kreativt arbejde og printe store mængder af højkvalitetsprint uden besvær. Enhederne fremstiller skarpe og nøjagtige print til at imødekomme en bred vifte af forskellige behov.


Mindre nedetid


En vedligeholdelsespatron, der kan udskiftes af brugeren, reducerer printerens nedetid og sikrer et jævnt workflow og enestående vedligeholdelsesegenskaber. Med integrerede blæktanke på printernes forside er det nemt og hurtigt at kontrollere blækniveauerne. Vedligeholdelsespatronens niveau kan hurtigt tjekkes på LCD-skærmen3 eller i Canon PRINT-app'en (til iOS/Android), som er tilgængelig for PIXMA G3560 og PIXMA G3520</>.


Forbedret kompatibilitet


De nye og forbedrede blækflasker har et sikkerhedssystem, der gør det nemmere end nogensinde før at genopfylde blæktankene. Man skal blot sætte flasken på den tilsvarende blæktank, hvorefter blæktanken genopfyldes. Genopfyldningen stopper automatisk, når blæktanken er fuld. LCD-displayet med to linjer på de nye multifunktionsmodeller4 sikrer en endnu højere grad af brugervenlighed, mens Auto Power On/Off-funktionen sparer både tid og strøm.


De Wi-Fi-aktiverede modeller PIXMA G3560 og PIXMA G3520 giver brugere mulighed for at oprette forbindelse uden besvær, takket være kompatibilitet med Apple AirPrint og Mopria for Android, samt Canon PRINT-app'en til print fra en mobil enhed.


Alsidig medieunderstøttelse


MegaTank-printerne kan printe bannere på op til 1,2 m i længden, så der kan skabes iøjnefaldende, dekorative plakater eller illustrationer til at udsmykke hjemmekontoret eller kollegieværelset. Familier, der elsker at fremvise deres kreativitet, kan vælge blandt et udvalg af forskellige medier, herunder Canons magnetiske fotopapir til at pynte køleskabet med personlige billeder eller det genklæbelige fotopapir til at udsmykke vægge, spejle, laptops eller smartphone-covers. Hvad enten det er til arbejde eller for sjov, så kan MegaTank-printere i Canons PIXMA G-serie imødekomme ethvert behov for alsidigt og produktivt print.


Salg start er februar 2021, og vejledende udsalgspriser findes nedenstående.


Vigtigste egenskaber:


MEGATANK-PRINTERE I PIXMA G-SERIEN


 • Udskiftelig vedligeholdelsespatron
 • Blækflasker med mekanisk ID/lås
 • LCD-display med 2 linjer
 • Economy Print Mode
 • Kompatible med overførsels-, magnetiske, genklæbelige, matte og fotomedier

PIXMA G3560:


Vejledende udsalgspris er DKK 2.679


3-i-1: print, kopiering og scanning


 • Hurtigt print: 10,8 sider/min. (sort/hvid) og 6,0 sider/min. (farve)
 • Understøtter Wi-Fi
 • Cloud-tilslutningsmuligheder

PIXMA G3520:


Vejledende udsalgspris er DKK 2.449


 • 3-i-1: print, kopiering og scanning
 • Understøtter Wi-Fi
 • Cloud-tilslutningsmuligheder

PIXMA G2560:


Vejledende udsalgspris er DKK 2.229


 • 3-i-1: print, kopiering og scanning
 • Hurtigt print: 10,8 sider/min. (sort/hvid) og 6,0 sider/min. (farve)

PIXMA G2520:


Vejledende udsalgspris er DKK 1.999


 • 3-i-1: print, kopiering og scanning

PIXMA G1520:


Vejledende udsalgspris er DKK 1.629


 • Enkeltfunktionsprinter