CANON & ONEVISION – ET WIN-WIN PARTNERSKAB FOR PRODUKTIVITETEN

Canon Production Printing har indgået et partnerskab med OneVision, en brancheførende leverandør af prepress softwareløsninger, for at kunne tilbyde en forbedret driftseffektivitet til sine storformatkunder i Europa gennem end-to-end workflow-automatisering. Partnerskabet betyder, at en perfekt integration mellem storformatprinter og software kan sikres.

Med OneVisions Wide Format Automation Suite kan grafiske virksomheder, der arbejder med Canons prisvindende Colorado rulle-til-rulle-printere og Arizona flatbedprintere, nu øge produktiviteten, reducere spild og opnå større produktionsvolumener.


Michele Tuscano, Vice President Large Format Graphics, Canon EMEA fortæller:  "Kunder skal i stigende grad arbejde hurtigere for at kunne imødekomme efterspørgsler, samtidig med at de skal minimere ressourcer. Vores storformatprintere er blevet hurtigere, hvilket betyder, at kunderne har brug for en løsning, så de kan holde trit med de højere produktionshastigheder, uden at gå på kompromis med kvaliteten. OneVisions Wide Format Automation Suite er løsningen. Kunder kan nu automatisere produktionen og opnå en større driftseffektivitet, større printvolumener og større profit.


Ikke mere tidsspilde


OneVision-softwaren arbejder fra det øjeblik, at ordren modtages. Den registrerer automatisk information om jobbet, skaber printfiler og kontrollerer dem i forhold til 130 forskellige fejlkriterier, så identificerede fejl automatisk bliver udbedret. Farvestyring er også optimeret.


Med softwaren skabes perfekte, printklare filer på få sekunder. Automatisk nesting og normalizer-funktionen fjerner besværet med at håndtere filer og fremskynder RIP- og printtiden. Endvidere sikres al tilgængelig plads på mediet ved automatisk at optimere placeringen af dine jobs på alle tilgængelige printformater. Softwaren forbereder jobbet inden finishing-processen ved automatisk at generere PDF-filer med skæremærker, hvilket sparer tid og arbejde, alt sammen med stor nøjagtighed. Eftersom man kun printer perfekte resultater, får man også minimalt spild.


En delt vision


"Det er vores mål at udvikle højtydende softwareløsninger, så vores kunder kan opnå de allerbedste resultater – både teknisk, kommercielt og kvalitetsmæssigt. Integrationen med Canons Colorado- og Arizona-printere sikrer en utrolig hurtig og driftssikker produktion igennem hele processen,"  fortæller Hussein Khalil, CEO hos OneVision Software AG. .


Udvalgte storformat-printleverandører, der arbejder med Canon-printere, har allerede gavn af partnerskabet. To tyske kunder, Poster XXL og Siepro KG, har meldt tilbage, at prepress-tiden er blevet reduceret væsentligt, og at de printklare filer har mindsket menneskelige fejl, hvilket har givet dem hurtigere gennemløbstider. Det bedste af det hele er, at de nu kan producere mere med deres eksisterende printerflåde.


Om OneVision Software AG


OneVision Software AG er en international leverandør af innovative og omkostningseffektive softwareløsninger til print-, forlags- og mediebrancherne. I de sidste 25 år har virksomheden benyttet sine produkter til at etablere sig som verdens førende leverandør af prepress- og workflow automation-løsninger. Printleverandører fra hele verden arbejder med OneVisions produkter og drager fordel af deres automatisering, driftssikkerhed og medfølgende omkostningsbesparelser. Ud over den konstante optimering af eksisterende løsninger arbejder OneVision Software AG også fortløbende med at udvikle nye produkter og finde nye kundesegmenter. Virksomhedens produktportefølje spænder over alt fra workflow management-systemer over prepress automation til værktøjer til intelligent farvestyring og billedoptimering.