CANON COLORADO 1650 OPNÅR ENESTÅENDE RESULTATER I KEYPOINT INTELLIGENCE-TEST

Keypoint Intelligence har offentliggjort sin Field Test Report med evalueringen af Canon Colorado 1650 64"-rulle-til-rulle-printeren, der blev testet i tre kategorier – kvalitet, anvendelighed og hastighed. I samtlige kategorier opnår printeren exceptionelle resultater, og efter at have gennemført sin felttest fremhævede Keypoint Intelligence følgende: "Colorado 1650 er en alsidig, driftssikker og imponerende løsning til stort set alle storformat-applikationer."

Rapporten, der er udarbejdet af Keypoint Intelligences produktionsprinteksperter, viser, at Colorado 1650 er en ægte arbejdshest, der opnår høje printhastigheder i alle testscenarier, og ekspertteamet slår fast, at printeren er tre gange hurtigere end de gennemsnitlige konkurrerende modeller i alle hastigheder, der blev testet. Ud over dens hastighed blev printerens automatiske vedligeholdelse, udskiftning af inks 'on-the-fly' og muligheden for brugeren til at udskifte dele alle anerkendt som bidragende faktorer til printerens højere oppetid og kortere leveringstider.


Keypoint Intelligence fremhæver, hvor nemt det er at fremstille både gloss og matte finishes med Canons FLXfinish curing-teknologi – uden at man behøver skifte ink eller medier. Og vigtigst af alt, så er der ingen forskel i billedkvaliteten, når man skifter finish – selv ved de højeste printhastigheder. FLXfinish forbedrer også printerens evne til at håndtere porøse materialer som for eksempel soft signage eller ikke-coatede medier, fordi dens UVgel-teknologi sikrer, at hver ink-dråbe fæstes øjeblikkeligt på mediet, hvilket giver høj kontrol over punktbredningen og en mere præcis billedkvalitet. 


I rapporten bliver printkvaliteten omtalt som "gennemgående levende, samtidig som man får exceptionel neutralitet i sorte og hvide halvtoner." Derudover "leverede Colorado 1650 enestående PANTONE-farvenøjagtighed, og den genererede Delta E00-mål, der i gennemsnit ikke var større end 2,32 i de 15 virksomhedslogoer, der blev printet i løbet af testen"


Rapporten lægger især vægt på, at Colorado 1650 er meget velpositioneret til det voksende marked for digital tapetproduktion, takket være dens utroligt nøjagtige formfasthed, modulopbyggede design og matte finishing-evner.


Endvidere fortæller rapporten, at printeren er enkel at konfigurere, og dens dobbeltsidede printfunktion og understøttelse af print på indersiden af mediet muliggør forbedret mediehåndtering og forenkler længere printkørsler uden behov for indblanding fra en operatør. Rapporten anerkender desuden Colorado 1650's brugervenlige interface, og hvordan det giver grafiske virksomheder muligheden for at reducere nedetid takket være interfacets transparente og let overskuelige statusovervågning, et 10,5" smart kontrolpanel, som man nemt kan navigere i, og mulighed for fjernovervågning via mobil app.


David Sweetnam, Director of EMEA/Asia Research and Lab Services hos Keypoint Intelligence, kommenterer: "Det var utroligt tilfredsstillende at arbejde sammen med Canon om den første af mange nye tests, i vores nye signage-testplatform til rulle-til-rulle-markedet, hvor vi testede Canons meget produktive Colorado 1650. Det, vi så gennem hele evalueringsprocessen, var, at Colorado 1650 virkelig sætter baren højt på dette meget konkurrenceprægede og voksende marked."


Hans Dalmeijer, Produktchef hos Canon Danmark, konkluderer: "Vi er glade for, at vores Colorado 1650 har gennemgået Keypoint Intelligences strenge storformat-, signage-test, og at – som rapporten fortæller – printeren præsterede så godt. Hos Canon er det vores højeste prioritet at kunne tilbyde vores kunder en løsning, der leverer banebrydende produktivitet, maksimal kvalitet og mediealsidighed. Til dato er der blevet installeret knap 2.000 printere fra Colorado-serien over hele verden og over 30 i Danmark, og den tilbagemelding, vi har fået fra vores kunder har været meget opløftende. For os er denne uafhængige Keypoint Intelligence-anbefaling en effektiv måde at sikre vores kunder en højere kvalitet og produktivitet på, og den beviser, at Colorado 1650 er et perfekt match for grafisk storformat produktion."


Besøg http://canon.sm/colorado1650report for at læse hele KeyPoint Intelligences testrapport om Canon Colorado 1650.