A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Tips og teknikker

TEKNOLOGI

Forklaring af forskellen mellem APS-C og fullframe

Hvad er forskellen mellem APS-C- og fullframe-kameraer, og hvilket er det rigtige for dig?

Læs mere

APS-C vs full-frame

Vores tips og teknikker

Vil du lære de grundlæggende færdigheder inden for fotografering, prøve en ny kreativ teknik eller forbedre dine resultater? Lad derefter vores eksperttips og -vejledninger give dig den selvtillid og de færdigheder, du skal bruge for at præstere, i dag.

Leder du efter noget bestemt? Afgræns din søgning
Filtrér efter

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

Hvilken type printer er bedst? Hvilket papir skal jeg bruge? Dine spørgsmål om printer, blæk og papir besvaret af Canon-eksperten Suhaib Hussain.

Læs mere

A woman dressed in a bright red winter jacket walks towards the Skógafoss waterfall in Iceland, as heavy snow falls around her.

Landskabsfotograf med base i Island og influencer Ása Steinars deler tips til at tage dine "naturskønne selfies" til et andet niveau.

Læs mere

Vlogging how-to: winning vlogging tips

Læs vores vlogging-tips og -tricks til begyndere, og lær, hvordan du starter en vlog for at tage smukke optagelser, så du kan glæde smarte seere. Få mere at vide.

Læs mere

Boost your mood with print

Fotografier fanger øjeblikke i tiden – uanset om det er klistermærker, scrapbøger eller print på tekstiler, kan du gøre dine minder levende med print.

Læs mere

Mastering the art of food photography

Naturlig belysning, komplementære farver og kreative rekvisitter – fotograf og blogger Linda Lomelino afslører de ingredienser, du skal bruge til madbilleder, der får tænderne til at løbe i vand.

Læs mere

A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

Nu hvor børnene snart vender tilbage til skolebænken, kan du gøre hjemmet klar, til når de skal i gang med lektierne, med en printer fra Canon PIXMA TS5350-serien, der vil kunne opfylde selv de mest krævende familiebehov

Læs mere

star trails over mountain

For det meste er det en fordel at have dit kamera ved hånden, så du kan reagere hurtigt for at få det perfekte billede, men der er også tidspunkter, hvor det er en fordel at sætte kameraet på et stativ og bruge fjernoptagelse.

Læs mere

See the difference with a specialist action lens

En populær måde at sikre actionbilleder i høj kvalitet er at udfylde billedet med handlingen og vise motivet med en detaljerig næroptagelse. dette opnår du med specialobjektiver, der giver dig mulighed for at komme helt tæt på uden at være tæt på. Se vores tips til at tage det bedste billede med det bedste objektiv.

Læs mere

kayaker in water

Surfing, kajakroning og andre former for vandsport kan være iøjnefaldende fotomotiver. Vi har samlet nogle gode råd, så du kan tage bedre billeder og få flotte print af dine anstrengelser.

Læs mere

A dirt bike heads towards the camera spraying muddy water in its wake.

Disse 5 grundlæggende tips vil hjælpe dig med at mestre lukkertiden, så du kan indfange motiver i bevægelse og forbedre din actionfotografering.

Læs mere

Music photographer Josh Gibbs holds a Canon EOS 2000D with two young men beside him.

Er du interesseret i EOS 2000D? Det ideelle kamera til at begynde at fotografere med digitale spejlreflekskameraer. EOS 2000D er nemt og intuitivt at bruge til at lave og dele minder med smuk baggrundssløring.

Læs mere

corgi running

Action-fotografering handler om at indfange ganske korte øjeblikke. Du skal holde fokus på kampen, følge med dine snowboarding-venner eller være klar til at indfange storbyens surfere, når de rider på bølgerne. Men du behøver ikke bevæge dig helt så hurtigt, hvis du er forberedt.

Læs mere

Eddie Keogh racing

Du kan tage nogle fantastiske billeder i lokale parker, på stier, baner eller endda ved større begivenheder. Her er nogle af de bedste tips til at fotografere sport.

Læs mere

time lapse of night sky

Du har utvivlsomt set nogle fantastiske timelapse-videoer af Mælkevejen, der bevæger sig henover nattehimlen, eller trafik, der kører hastigt igennem en by. I denne korte video og vejledning får du at vide, hvordan du kommer i gang med timelapse-fotografering.

Læs mere

child holding autumn leaf

Fra de flotte farver til det bløde gyldne sollys og morgendis er efteråret en smuk årstid. Læs vores vigtigste tips til at bringe efterårsfotografering op på et højere niveau.

Læs mere