A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Tips og teknikker

Fem sjove måder at engagere sig i Rugby World Cup 2019™ på

Fra maskotter og sparebøsser til klappepølser og megafoner – der er ingen ende på den papirfoldende morskab med rugby-tema, som du kan få med Creative Park.

Læs mere

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Vores tips og teknikker

Vil du lære de grundlæggende færdigheder inden for fotografering, prøve en ny kreativ teknik eller forbedre dine resultater? Lad derefter vores eksperttips og -vejledninger give dig den selvtillid og de færdigheder, du skal bruge for at præstere, i dag.

Leder du efter noget bestemt? Afgræns din søgning
Filtrér efter

Music photographer Josh Gibbs holds a Canon EOS 2000D with two young men beside him.

Er du interesseret i EOS 2000D? Det ideelle kamera til at begynde at fotografere med digitale spejlreflekskameraer. EOS 2000D er nemt og intuitivt at bruge til at lave og dele minder med smuk baggrundssløring.

Læs mere

corgi running

Action-fotografering handler om at indfange ganske korte øjeblikke. Du skal holde fokus på kampen, følge med dine snowboarding-venner eller være klar til at indfange storbyens surfere, når de rider på bølgerne. Men du behøver ikke bevæge dig helt så hurtigt, hvis du er forberedt.

Læs mere

studio portrait of man in sunglasses

Portrætbilleder er nemme at tage, men svære at mestre. Vi har samlet nogle nyttige grundlæggende tips til at forvandle dine gode billeder til fantastiske billeder.

Læs mere

dirt bikes perform jumps

Hvis du vil tage fremragende action-billeder, f.eks. surfere på floder i storbyer, snowboardere eller løbere, skal du tænke fremad. For det første skal du tænke over, hvilket motiv du ønsker at indfange, hvor hurtigt det bevæger sig, og hvor du vil opstille og skyde fra.

Læs mere

long exposure of Ferris wheel

Hvis du vil indfange bevægelse på fotos, kræver det, at du vælger mellem at fastfryse action ELLER bruge kreativ sløring til at give fornemmelsen af bevægelse på dine fotos. Canon-underviser Brian Worley deler sine bedste tips til at indfange bevægelse.

Læs mere

Eddie Keogh racing

Du kan tage nogle fantastiske billeder i lokale parker, på stier, baner eller endda ved større begivenheder. Her er nogle af de bedste tips til at fotografere sport.

Læs mere

time lapse of night sky

Du har utvivlsomt set nogle fantastiske timelapse-videoer af Mælkevejen, der bevæger sig henover nattehimlen, eller trafik, der kører hastigt igennem en by. I denne korte video og vejledning får du at vide, hvordan du kommer i gang med timelapse-fotografering.

Læs mere

man in front of green wall

Det kan være en udfordring at lave rigtig gode portrætfotos, især på gaden. Vi håber, at disse fem tips vil hjælpe dig til at tage bedre billeder af mennesker – uanset om det er venner, familie eller folk, du møder på gaden.

Læs mere

child holding autumn leaf

Fra de flotte farver til det bløde gyldne sollys og morgendis er efteråret en smuk årstid. Læs vores vigtigste tips til at bringe efterårsfotografering op på et højere niveau.

Læs mere

Er du interesseret i en bestemt fotograferingsteknik?

Canon Photo Companion-app

Med personligt indhold, udfordringer og inspiration til at guide dig på dine fotografiske eventyr er vores Photo Companion-app den perfekte partner til enhver visuel historiefortæller.

Download app'en

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Se vores fortællinger

Find interviews og inspirerende fortællinger fra passionerede mennesker

SE FORTÆLLINGER

Fotograf Richard Walch kigger ud over en kystlinje og tager et billede med sit Canon-kamera.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og produktoplysninger

TILMELD DIG NU