A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Tips og teknikker

PRINTTIPS

Kom på plads til skolestart

Familielivet ordnet med lidt hjælp fra SELPHY- og PIXMA-printere.

Læs mere

A top-down image of a selection of colourful exercise books, a calendar, stickers and Canon printer paper.

Vores tips og teknikker

Vil du lære de grundlæggende færdigheder inden for fotografering, prøve en ny kreativ teknik eller forbedre dine resultater? Lad derefter vores eksperttips og -vejledninger give dig den selvtillid og de færdigheder, du skal bruge for at præstere, i dag.

Leder du efter noget bestemt? Afgræns din søgning
Filtrér efter

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

Hvilken type printer er bedst? Hvilket papir skal jeg bruge? Dine spørgsmål om printer, blæk og papir besvaret af Canon-eksperten Suhaib Hussain.

Læs mere

A woman dressed in a bright red winter jacket walks towards the Skógafoss waterfall in Iceland, as heavy snow falls around her.

Landskabsfotograf med base i Island og influencer Ása Steinars deler tips til at tage dine "naturskønne selfies" til et andet niveau.

Læs mere

Boost your mood with print

Fotografier fanger øjeblikke i tiden – uanset om det er klistermærker, scrapbøger eller print på tekstiler, kan du gøre dine minder levende med print.

Læs mere

Mastering the art of food photography

Naturlig belysning, komplementære farver og kreative rekvisitter – fotograf og blogger Linda Lomelino afslører de ingredienser, du skal bruge til madbilleder, der får tænderne til at løbe i vand.

Læs mere

A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

Nu hvor børnene snart vender tilbage til skolebænken, kan du gøre hjemmet klar, til når de skal i gang med lektierne, med en printer fra Canon PIXMA TS5350-serien, der vil kunne opfylde selv de mest krævende familiebehov

Læs mere

star trails over mountain

For det meste er det en fordel at have dit kamera ved hånden, så du kan reagere hurtigt for at få det perfekte billede, men der er også tidspunkter, hvor det er en fordel at sætte kameraet på et stativ og bruge fjernoptagelse.

Læs mere

A dirt bike heads towards the camera spraying muddy water in its wake.

Disse 5 grundlæggende tips vil hjælpe dig med at mestre lukkertiden, så du kan indfange motiver i bevægelse og forbedre din actionfotografering.

Læs mere

Music photographer Josh Gibbs holds a Canon EOS 2000D with two young men beside him.

Er du interesseret i EOS 2000D? Det ideelle kamera til at begynde at fotografere med digitale spejlreflekskameraer. EOS 2000D er nemt og intuitivt at bruge til at lave og dele minder med smuk baggrundssløring.

Læs mere

corgi running

Action-fotografering handler om at indfange ganske korte øjeblikke. Du skal holde fokus på kampen, følge med dine snowboarding-venner eller være klar til at indfange storbyens surfere, når de rider på bølgerne. Men du behøver ikke bevæge dig helt så hurtigt, hvis du er forberedt.

Læs mere

Eddie Keogh racing

Du kan tage nogle fantastiske billeder i lokale parker, på stier, baner eller endda ved større begivenheder. Her er nogle af de bedste tips til at fotografere sport.

Læs mere

time lapse of night sky

Du har utvivlsomt set nogle fantastiske timelapse-videoer af Mælkevejen, der bevæger sig henover nattehimlen, eller trafik, der kører hastigt igennem en by. I denne korte video og vejledning får du at vide, hvordan du kommer i gang med timelapse-fotografering.

Læs mere

Er du interesseret i en bestemt fotograferingsteknik?

Canon Photo Companion-app

Med personligt indhold, udfordringer og inspiration til at guide dig på dine fotografiske eventyr er vores Photo Companion-app den perfekte partner til enhver visuel historiefortæller.

Download app'en

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Se vores fortællinger

Find interviews og inspirerende fortællinger fra passionerede mennesker

SE FORTÆLLINGER

Fotograf Richard Walch kigger ud over en kystlinje og tager et billede med sit Canon-kamera.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og produktoplysninger

TILMELD DIG NU