SIKRE OG INTUITIVE. NYE, END-TO-END-STORFORMATPRINTLØSNINGER

Nu lancerer Canon nye produkter i ColorWave- og PlotWave-storformatprinterserierne. Serierne består af tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem monokrome PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500). De er designet til at understøtte og fremme kreativitet – fra visualiseringen af idéer over udviklingsprocessen til de endelige design. Begge opgraderede serier bygger på gennemprøvet og driftssikker Canon-teknologi og tilbyder forbedrede sikkerhedsfordele og endnu mere brugervenlighed. Til arkitekter, ingeniører, udviklere, marketingsafdelinger og designere, der skal imødekomme stramme deadlines, beskytte deres data samt printe rigtigt fra første print fra både kontor- eller produktionsmiljøer er ColorWave- og PlotWave-printerne den ideelle løsning.

Canon annoncerer i dag lanceringen af nye produkter i ColorWave- og PlotWave-serien


EN END-TO-END-LØSNING


ColorWave- og PlotWave-printerne integrerer ekstra finishing- og scanningsløsninger og tilbyder nu en alt-i-én-løsning, der gør automatisk produktion af storformatprint nemmere end nogensinde før. Med et udvalg af fuldt kompatible stackere og foldeenheder kan alle printere i serierne konfigureres til at imødekomme specifikke krav og nemt producere færdige dokumenter – alt sammen ved hjælp af én printer. Printerne kan nu opgraderes uden at skulle opdateres med finishing-udstyr. Brugere kan blot efterinstallere stacker eller foldeenheder, og få en komplet, end-to-end-, kompakt og produktiv løsning.


Der er også forskellige scanningsløsninger, der er kompatible med begge serier – Scanner Express, som kan integreres oven på PlotWave- og ColorWave-printere, samt Scanner Professional, en fritstående produktionsscanner, der giver den højeste kvalitet og maksimal produktivitet, og som kan integreres med én eller flere printere.


Printerne i disse serier er udviklet som en bæredygtig, kompakt og ergonomisk løsning, der passer i hvilket som helst miljø – fra kontorer over kopicentre til produktionsmiljøer – samtidig med at de er lydsvage i drift for at minimere forstyrrelser.


PÅLIDELIG TEKNOLOGI


Fra R&D-afdelinger, der printer fortrolige prototyper, til arkitekt- og byggefirmaer, skal virksomheder kunne være trygge ved, at deres data er beskyttet. De nye ColorWave og PlotWave serier tilbyder denne ro i sindet – og overholder de strengeste sikkerhedsstandarder.


Med den integrerede SMARTshield-printsikkerhed tilbyder de nye printere sikker afsendelse med beskyttelse af data og brugeroplysninger, når man sender et job til printeren. Den leverer sikker lagring ved at beskytte printdata mod tyveri eller utilsigtede dataudslip, godkendelse ved enheden for at forhindre adgang til fortrolige filer og beskyttelse mod hackerangreb, hvilket forhindrer, at ingen uden for virksomheden kan få adgang til printerens filer. Hvad enten printdata bliver afsendt, lagret eller autoriseret ved enheden, sørger SMARTshield for, at det forbliver sikkert.


INTUITIVE OG BRUGERVENLIGE


Det nye, intuitive ColorWave- og PlotWave-interface er brugervenligt og kan bruges af hvem som helst – både erfarne og nye operatører.


Ved hjælp af ClearConnect-softwaren sikrer printerne et strømlinet workflow for individuelle printjob eller komplekse job med flere filer. Med aktive meddelelser til operatøren og nøjagtige forhåndsvisninger kan brugere også lave nødvendige rettelser, inden de trykker på print, og sende print uden besvær, uanset placering eller enhed


POWERsync-controlleren gør det muligt at integrere hvilken som helst printer fra ColorWave- og PlotWave-serien i et netværk med uniFLOW -teknologien for sikkert print og regnskabsførelse.


Publisher Select er en del af ClearConnect-softwarepakken og er designet til at spare tid og fremskynde designprocessen. Den reducerer fejlprint og spild materiale med en "What you see is what you get"-forhåndsvisning på computeren. Softwaren forbedrer produktiviteten og tilbyder dobbelt printersupport til en række Canon-storformatprintere. Den kan tildele specialiserede mediedesign til printjob eller enkelte filer i et job med flere filer.


Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Production Printing Products, Canon Danmark, kommenterer: "Med vores mangeårige erfaring på storformatprintmarkedet arbejder Canon løbende med at udvikle innovative teknologier, som kan imødekomme vores kunders nye behov, og hvormed de kan printe deres koncepter og design rigtigt første gang i høj kvalitet og uden besvær. Vi har fået ekstremt positive tilbagemeldinger fra vores kunder på ColorWave- og PlotWave-serien, men med de nye produkter tilbyder vi nu en endnu mere integreret og intuitiv portefølje. Med en ny, end-to-end-løsning, der integrerer scanning, print og finishing, og med endnu bedre brugervenlighed og forbedrede sikkerhedsfunktioner kan vi nu levere en perfekt, alt-i-én-løsning til vores kunder."


For mere information om de nye ColorWave- og PlotWave-printere, eller for at bestille en virtuel demonstration, besøg: