CANON KAMERA- OG PRINTER-APPS

Digital Photo Professional

Behandl dine billeder fra dit kamera med denne dedikerede Canon-redigeringssoftware, der giver dig mulighed for at importere, gennemse og redigere Canon .CR3 RAW-, HEIF- eller JPEG-filer.

Udform. Justér. Forbedr.

Digital Photo Professional er software til behandling, visning og redigering af RAW-billeder taget med EOS-digitalkameraer og PowerShot-modeller med RAW-funktion. Med DPP kan du nemt udføre grundlæggende og avanceret redigering og print af RAW-billeder, herunder justering af hvidbalance, dynamikområde og farve og meget mere.
 • Opnå den bedst mulige kvalitet

  Udfør en række objektivkorrektioner med diffraktionskorrektion og digital objektivoptimering, så du kan nå frem til det perfekte billede.

 • Gør redigeringen hurtigere

  Brug indstillingsdata til genveje og værktøjet Omdøb til at organisere dine fotos med stjernebedømmelser for hurtigere redigering og valg.

 • Neural Network Image Processing-værktøj

  Værktøjet indeholder en ny digital objektivoptimering, støjreduktion og farverekonstruktion til forbedring af billedkvaliteten.

 • Forbedr eksponeringen, og gendan skyggedetaljer

  Justér billedets lysstyrke, og gendan skygger i dine RAW-billeder, før du gemmer og deler.

 • Fjern farvetoner, og udfør selektive farvejusteringer

  Justér hvidbalancen på dine billeder, og finjustér farve- og farvetoneniveauer.

 • Picture Styles

  Gør din komposition og indramning bedre, og brug Picture Styles til at hjælpe dig med at få det look, du ønsker, på en brøkdel af tiden.

 • Reducér billedstøj, og gør detaljer skarpere

  Levér fantastiske billeder fulde af klarhed og skarphed ved hjælp af kompositionsværktøjet og dybdesammensætningsfunktionen.

Fås til Mac og Windows

Download Digital Photo Professional-software

Relaterede artikler

 1. Alle data er baseret på Canons standardtestmetoder, medmindre andet er angivet.
 2. Kan ændres uden varsel.