Regnemaskiner

Med deres stilfulde design er vores serie af håndholdte regnemaskiner, bordregnere, strimmelregnere og matematikregnere bygget til enhver opgave. Vores regnemaskiner kombinerer enkelhed, stil og funktion. Over 55 % af vores regnemaskiner er delvist fremstillet af genbrugsmateriale fra Canon-produktmaterialer. Dette understøtter bæredygtigheden og tilbyder den perfekte balance mellem maksimal stilfuldhed og minimalt affald.

Essential calculators

Lommeregnerserien

Serien af lommeregnere, inspireret af traditionelt Canon-håndværk, kombinerer enkelhed, bæredygtighed og brugervenlighed. Fra personlige regnemaskiner i lommestørrelse til større modeller er disse smarte og lette lommeregnere nemme at læse og bruge. Den ideelle makker til forretningsfolk.

  Economical calculators

  Bordregnerserien

  En lille kollektion med gennemtænkt og bæredygtigt design. Disse modeller, der er skabt til hjemmebrug og kontorer, er lette, har et buet design og stort vinklet LCD-display, så tallene let kan læses.

  Scientific calculators

  Matematikserien

  Vores matematikregnere er kompakte men spækkede med avancerede funktioner: De håndterer op til 610 forskellige matematiske og statistiske funktioner. De er perfekte til professionel brug og til skole eller universitet. De har et strømlinet letvægtsdesign og giver enkle løsninger på komplekse problemer.

  Printing calculators

  Strimmelserien

  Disse regnemaskiner har en hurtig og holdbar printenhed til tydelig strimmelprint i én eller to farver. Det ergonomiske tastatur og den store skærm gør dem sammen med bekvemmeligheden perfekte til krævende brug i travle kontorer. Deres hurtige printhastigheder sikrer høj ydeevne.

  K Series

  K Series

  K, der repræsenterer Chroma, er den seneste regnemaskine fra Canon, der fremhæver farve og livsstil. Ud over de grundlæggende forretningsfunktioner tager regnemaskinerne fra K Series sig også godt ud i dit hjem eller på dit kontor og er fremstillet af genbrugsmaterialer fra Canons produkter.

  Leder du efter udgåede regnemaskiner?

  Find oplysninger om specifikationer og kompatibelt tilbehør til ældre regnemaskinemodeller i vores afsnit for udgåede produkter.