COLORADO 1650 UVGEL INK FÅR 3M PERFORMANCE GUARANTEE-CERTIFICERING

Canon Production Printing annoncerer med stolthed, at 3M har certificeret Colorado 1650-printeren og dens UVgel 460 ink med 3M Performance Guarantee. 3M har testet UVgel 460 inks på en bred vifte af deres medier, og dermed fastslår certificeringen, at applikationer, der bliver printet på Colorado 1650 sammen med 3M's godkendte medier, opnår de højeste kvalitetsstandarder.

Colorado 1650 og dens UVgel 460 ink får 3M Performance Guarantee

Océ Colorado 1650 er en prisvindende rulle-til-rulle-printer med et fleksibelt, men robust ink-sæt og FLXfinish – en ny metode inden for LED-curing, som giver brugeren muligheden for at vælge mellem mat eller gloss for hvert enkelt print. Det betyder, at kunder kan opnå forskellige æstetiske finishes, uden at de behøver skifte ink eller medier.

Colorado 1650 blev lanceret på FESPA 2019 i München. Allerede umiddelbart efter dens lancering blev den til en succes, og den er siden blevet anerkendt af kunder for at kunne printe på en lang række forskellige applikationer, både til indendørs og udendørs brug.

Canon har arbejdet tæt sammen med 3M for at sikre kvaliteten og ydeevnen af UVgel-print på en bred vifte af 3M-medier.

"Da vi startede med at udvikle vores banebrydende UVgel-teknologi, var det vores ambition at kombinere alle fordele ved eksisterende ink-teknologier i én løsning og tilbyde vores kunder muligheden for at kunne arbejde med det størst mulige udvalg af medier," fortæller Hans Dalmeijer, Produktchef Production Printing Products hos Canon.

"Det er fantastisk at se, at mediefabrikant 3M har certificeret UVgel ink og Colorado 1650-print med deres 3M Performance Guarantee, og det viser vores kunder, at de til enhver tid kan fremstille højkvalitets- og pålidelige print. Vores stadig voksende kundebase tager hurtigt UVgel til sig som deres foretrukne teknologi – ikke blot til de traditionelle medier der bruges i dag, men også på nyere områder, som for eksempel PVC-frie printmedier."