Canon bringer fotografer tættere på hinanden med Canon Connected

Søborg, mandag den 27. april 2020 – Canon lancerer Canon Connected: en hub med gratis indhold for fotoentusiaster og videografer designet til at inspirere, undervise og underholde i disse anderledes tider. Indholdet er produceret af Canon-ambassadører og en række filmskabere, eksperter og influencers fra hele Europa.

Udvikl nye færdigheder og teknikker i disse anderledes tider


For mange professionelle fotografer og filmskabere har nedlukninger rundt om i verden påvirket og sat en stopper for deres måde at arbejde og rejse på. Det har Canon valgt at tage kampen op med og støtter nu fotograferne med Canon Connected. På hubben kan Canons netværk af fotografer nemlig dele deres erfaringer, viden og færdigheder med andre fotografer over hele verden i et virtuelt fællesskab af fotografientusiaster og dermed fortsætte deres arbejde – blot fra hjemmets trygge rammer.


Canon Connected vil tilbyde et væld af muligheder for visuelle historiefortællere, hvormed de kan skabe og dele tankevækkende indhold. Videoerne dækker over en række relevante emner og vil bestå af tips, tricks og vejledninger til alle, der ønsker at lære fra de dygtigste i branchen eller blot fintune deres fotograferings- eller videofærdigheder.


Inspirerende og lærerige videoer vil blive offentliggjort på hubben med jævne mellemrum, så besøgende får muligheden for at lære nye færdigheder eller forbedre deres teknik, når tiderne sætter en stopper for deres sædvanlige udfoldelse.


Videoerne i hubben er produceret af nogle af verdens mest anerkendte og dygtige fotografer og filmskabere, herunder Pulitzer-prisvinder Daniel Etter, dokumentar- og ekspeditionsfotograf Ulla Lohmann og reportage- og reklamefotograf Wanda Martin, der fortæller om, hvordan man indretter et fotostudio derhjemme. Derudover deler ekstremsportsfotograf Richard Walch sine bedste vlogging-tips, mens familiefotografen Helen Bartlett giver tips til, hvordan man fotograferer rastløse børn.


Susie Donaldson, ITCG Marketing Director hos Canon Europe, kommenterer: "Jeg er utrolig stolt af at støtte vores netværk af Canon-ambassadører og fotograffællesskaber i disse vanskelige tider. Canon Connected vil indeholde et spændende udvalg af inspirerende og lærerige videoer, som vil hjælpe fotografer med at lære og udvikle nye fotograferingsteknikker hjemmefra – også i lang tid efter at restriktionerne er blevet hævet."


I disse tider er det vigtigere end nogensinde før, at både professionelle fotografer, videofotografer og hobbyfotografer uanset færdighed og genre kan samle sig og dele uvurderlig viden med et støttende og passioneret fællesskab.


Mere information om Canon Connected findes på: https://www.canon.dk/pro/canon-connected/


For opdateringer følg #CanonConnected på de sociale medier.


Canon-ambassadører, der er tilknyttet Canon Connected:


 • PRISVINDENDE TIPS
  Daniel Etter – PPulitzer-prisvindende fotograf, der deler historierne bag nogle af sine mest berømte billeder.
 • OPTAGELSE HJEMMEFRA
  Ulla Lohmann – Ulla har speciale i rejse-, ekspeditions- og oplevelsesfotografering og giver kreative idéer til at fotografere dynamiske billeder, når valg af location er begrænset.
 • SPORTSFOTOGRAFERING DERHJEMME
  Eddie Keogh – Med over 35 års erfaring med fotografering af sportsbegivenheder på det højeste niveau deler Eddie sine tips til at flytte sportsfotografering hjem i haven, hvor spillerne udskiftes med kæledyr og tilskuerne med familie.
 • LYSETS MESTER
  Sanjay Jogia – Luksusbryllupsfotograf med speciale i indiske bryllupper giver tips til kreativ brug af lys og dets betydning i fotografering.
 • FREELANCERE
  Wanda Martin – Med en omfattende erfaring inden for portrætfotografering til magasiner og reklamer fortæller Wanda, hvordan du kan forvandle dit hjem til et spændende og kreativt fotostudio.
 • FAMILIEPORTRÆTTER
  Helen Bartlett – Den meget anerkendte familiefotograf tilbyder sine bedste tips til at fotografere familien både derhjemme og på farten.