Canons grafiske storformatprodukter og -teknologier er blevet tildelt seks Pinnacle Awards

Canon har modtaget seks Pinnacle Awards fra PRINTING United Alliance som anerkendelse af den høje kvalitet i virksomhedens grafiske storformatprodukter og -teknologier. Samtlige af de over 160 bidrag i flere end 58 kategorier, der dækker alt fra analoge, digitale, output- og non-output-teknologier, blev evalueret af et uafhængigt dommerpanel, der består af en række betydningsfulde beslutningstagere i printbranchen.

Fire Pinnacle Product Awards 2021


Canon-produkter har vundet Pinnacle Product Awards i følgende kategorier for 2021:


  • Colorado 1630 vinder prisen for bedste rulle-til-rulle UV-printer (under 80")
  • Arizona 1380 GT vinder prisen for bedste UV/Latex Flatbed +White ($100K-200K)
  • Arizona 2380 GTF vinder prisen for bedste UV/Latex Flatbed ($200K-500K)
  • Arizona 2380 XTF vinder prisen for bedste UV/Latex Flatbed +White ($200K-500K)

Ray Weiss, direktør for Digital Print Programs hos PRINTING United Alliance, kommenterer: "Denne konkurrence repræsenterer det bedste af det bedste blandt kommercielle hardware- og software-løsninger, forbrugsstoffer, industrielt udstyr og professionelle skærme, og dommerne træffer deres beslutninger ud fra en række objektive kriterier. I nogle kategorier var det blot en tiendedel af et point, der afgjorde vinderen, så konkurrencen var utrolig hård i år – og med fantastiske bidrag som Colorado og Arizona fik dommerne virkelig sin sag for."


To Pinnacle InterTech Awards 2021


Pinnacle InterTech Awards anerkender vigtige, nye teknologier, der forbedrer eller fremmer printbranchen med exceptionelle tiltag inden for kvalitet, kapacitet og produktivitet, og som forventes at have en stor indvirkning på printbranchen.


Følgende Canon-teknologier har vundet Pinnacle InterTech Awards 2021:


  • Canon UVgel 460 ink, der efter dommernes mening "repræsenterer en betydningsfuld, ny ink-teknologi."
  • Canon Arizona FLOW-teknologien, som dommerne beskrev som "Canons smarte teknologi, der både sparer forberedelsestid og øger mulighederne for, hvad man kan gøre med applikationer."

Når inken kommer i kontakt med mediet, sørger UVgel 460 ink's patenterede, automatiske 'gelling'-proces for hurtig dækning på mediet, hvilket muliggør høj produktivitet med et suverænt farverum – noget, der ikke er muligt med ink-teknologier, der bruger fordampningsprocesser. Inkens fleksible karakter kombinerer muligheden for at fremstille output, der kan strækkes, for eksempel til udsmykning af biler, samt soft signage med en betydelig højere kemikaliebestandighed og modstandsdygtighed over for slitage sammenlignet med konkurrerende ink-teknologier. Derudover tilbyder UVgel 460 ink's FLXfinish™ printleverandører den enestående mulighed at kunne skifte mellem mat eller gloss output ved blot ét tryk.


Den nye Arizona FLOW-teknologi ændrer fuldkommen den måde printvirksomheder kan benytte flatbedprintsystemer på, eftersom de kan vælge at placere mediet – uanset størrelse eller form – hvor som helst på bordet, uden at de behøver tænke på vakuumzoner eller bekymre sig om vakuumlækager, hvilket sparer dem for meget tid og giver dem forskellige nye måder at arbejde på. Derudover kan grafiske virksomheder nu printe på udskårne, uregelmæssige medier eller flere, mindre plader på bordet uden brug af afdækningstape. Arizona FLOW-teknologien er et alternativ til den utroligt succesrige Arizona high-vacuum fladbed-arkitektur og reducerer – eller endda fjerner -– behovet for at maske åbne områder på flatbad-vakuumbordet, hvormed man hurtigere kan forberede og klargøre job.


Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Canon Danmark, kommenterer: "Jeg er utrolig stolt over, at vores produkter og teknologier er blevet anerkendt af PRINTING United Alliance for deres innovation og de store fordele, de giver vores kunder. Disse priser er et eksempel på vores fortløbende engagement i at udvikle innovative teknologier, der hjælper vores kunder med at imødekomme de mange krav og udfordringer, de bliver stillet over for på dagens printmarked. Samtidig lykønsker vi alle vindere af dette års Pinnacle Awards."


Læs mere om Arizona-familien på https://www.canon.dk/business-printers-and-faxes/uv-flatbed/


eller https://csa.canon.com/internet/portal/us/csa/products/list/large-format-systems/uv-flatbed-printers.


Besøg https://www.canon.dk/business-printers-and-faxes/uvgel-roll-tol-roll/ for mere information om UV-printerne i Colorado-familien eller


https://csa.canon.com/internet/portal/us/csa/products/list/large-format-systems/uvgel/uvgel.


Om PRINTING United Alliance


PRINTING United Alliance er USA's største medlemsbaserede print- og graphic arts-organisation og repræsenteres af et enormt udvalg af virksomheder og organisationer fra branchen. PRINTING United Alliance tjener professionelle i mange forskellige markedssegmenter i printbranchen med kurser, workshops, events, repræsentation hos myndigheder, sikkerhed og vejledning i miljømæssig bæredygtighed, samt med ressourcer fra den førende medievirksomhed i branchen – NAPCO Media. Idealliance, der i dag er en afdeling i PRINTING United Alliance, er verdens førende inden for uddannelse i og certificering af branchestandarder for printvirksomheder og grafikere i hele forsyningskæden.


PRINTING United Alliance er også vært for PRINTING United Expo, en af de mest indflydelsesrige messer inden for print. Den omfattende fremvisning af teknologier og tilbehør, kurser, programmering og services er et udstillingsvindue for hele branchen og repræsenterer samtlige markedssegmenter på ét samlet sted.