Canon Camera

SOFTWARE

CANON EOS UTILITY

Fjernbetjen dit EOS-kamera, og overfør nemt dine filer med gratis Canon-kamerasoftware til PC og Mac.

CANON EOS UTILITY

Gratis filoverførsel og fjernoptagelsessoftware til EOS-kameraer

Overfør billeder og film til din PC eller Mac, eller fjernbetjen dit kamera for en forbundet optagelse. Brug et USB-kabel eller en Wi-Fi-forbindelse* til trådløs billedoverførsel og fjernbetjening.
 • Administrér din fotooptagelse

  Brug dit kamera normalt, og mens du er tilsluttet EOS Utility, overføres optagede billeder automatisk til computeren, kameraets hukommelseskort eller begge dele. Lad kunden vælge deres favoritter lige der på optagelsen.

 • Fjernbetjen dit kamera

  Sørg for perfekt komposition med live-forhåndsvisning ved hjælp af indramningsgitre og sammensætningsværktøjer. Betjen kameraet fra en computer med forbundet eller trådløs* optagelse, der er ideel til optagelser af stilleben i studiet eller sportsbegivenheder. EOS Utility giver dig også mulighed for at aktivere intervaltimer-funktionen til timelapse-videoer.

 • Organisér dine overførte filer

  Overførte billeder kan automatisk omdøbes og gemmes i mapper baseret på optagelsesdato, klokkeslæt og andre indstillinger, så du nemmere kan organisere dem. Du kan også tilføje eller ændre metadata og copyright for dine billeder.

 • Tilføj brugerdefinerede Picture Styles, og opret forbindelse til DPP

  Registrér de downloadede Picture Styles på dit EOS-kamera, opret dine egne filmsimuleringer og farveprofiler. EOS Utility kan også nemt integreres med Digital Photo Professional for et problemfrit workflow.

 • Opdatér kameraindstillinger og firmware

  Gør det nemt at konfigurere dit kamera med EOS Utility. Opdatér kameraindstillinger, herunder netværks- og FTP-indstillinger, synkronisér klokkeslæt og dato med din computer, og installér firmwareopdateringer i dit kamera og dine objektiver.

 • Overfør billeder og film fra dit kamera

  Brug EOS Utility til at overføre billeder og videoer fra et kamera til din PC eller Mac. Vælg specifikke billeder, alle billeder eller kun dem, som du endnu ikke har overført.

Fås til Mac og Windows

Download Canon EOS Utility-software

Relaterede artikler

Du er måske også interesseret i…