ØG EFFEKTIVITETEN OG FREMSKYND VÆKSTEN MED DEN NYE CANON COLORSTREAM 8000-SERIE

Canon annoncerer i dag inkjet-baneprinter serien ColorStream 8000. Det nye flagskib er et nyt medlem i den succesfulde ColorStream-familie og er det næste skridt i udviklingen af platformen. Den nye serie sætter en ny standard for high volume-produktionsmiljøer med dens kombinerede fremskridt inden for produktivitet, printkvalitet og applikationsfleksibilitet.

ColorStream 8000-serien er bygget på et årti af fortløbende innovation og som svar på tilbagemeldinger fra vores kunder, og serien er blevet designet til at imødekomme nuværende og fremtidige produktionsbehov hos interne trykkerier, leverandører af print- og kommunikationstjenester (transaktionsprint og direct mail), samt grafiske virksomheder der f.eks. fremstiller bøger, manualer eller indlægssedler til medicin. Med avancerede teknologier, der hæver ColorStream til nye niveauer af kvalitet, effektivitet og produktivitet, giver 8000-serien trykkerier mulighed for at producere mere på kortere tid, tilbyde flere forskellige applikationer, gå ind på nye markeder og øge avancerne.


Løfter produktiviteten til et højere niveau


ColorStream 8000-serien består af to modeller: ColorStream 8133 og 8160, hvor de sidste tre cifre angiver den højeste printhastighed for maskinerne (henholdsvis 133 m/min. og 160 m/min.). De kan printe op til 2.152 A4-sider/min. (15-70 mio. A4-sider om måneden), hvilket betyder, at de nemt kan håndtere spidsbelastningsperioder i produktionen. Desuden er de med til at sænke drifts- og arbejdsomkostninger ved at konsolidere volumener fra offset- og tonerbaserede baneprintere til ColorStream-serien. Seriens produktivitet forbedres yderligere, eftersom alt, der kunne automatiseres, er blevet automatiseret, så serien bliver utroligt nem at betjene, og operatørerne kan bruge tid på andre, mere værdiskabende opgaver. De mange automatiserede opgaver medfører en usædvanlig oppetid (over 90 %) for ColorStream 8000-serien, så brugerne kan stole på denne driftssikre løsning print efter print.


Proactive Maintenance, som findes på ColorStream 8000-serien, giver yderligere ro i sindet, når man skal planlægge produktionen, eftersom man kan planlægge, hvornår en bestemt maskine skal serviceres, og dermed undgår man uforudsigelige nedetider i løbet af produktionen.


Løfter printkvalitet til et højere niveau


Serien har nye 1200 dpi-printhoveder, der leverer en forbløffende og ensartet printkvalitet – selv ved den højeste hastighed – fra det første print til det sidste. Printerne gengiver jævnere overgange, homogene toner og skarpere detaljer, og de minimerer de typiske forvrængninger, som man kan opleve med inkjet-teknologien. ColorStream 8000-serien benytter også et nyt, vandbaseret pigment ink-sæt med latex polymer, hvilket leverer et meget stort farverum, der imødekommer Fogra-processtandarder, perfekt dråbedannelse, dybe sorte toner og levende farver på ikke-coated papir uden nogen forbehandling.


Løfter applikationsfleksibilitet til et højere niveau


På et dynamisk og konkurrencepræget marked kan det være altafgørende at finde og tilbyde nye applikationer for at holde sig foran konkurrenterne. Takket være ColorStream 8000-seriens forbedrede printkvalitet og dens evne til at printe på en bred vifte af ikke-coatede, genbrugs- og inkjet-behandlede medier fra 40 g/m2 til 160 g/m2 som standard (og udvalgte medier op til 220 g/m2) kan leverandører af print- og kommunikationsservices nu proaktivt imødekomme markedets behov og levere højkvalitets-kampagneapplikationer ud over transaktionsprint, direct mail og bøger (i sort/hvid og fuld farve). Dette forbedres yderligere af papirstiens design, der – med en maksimal printbredde på 560 mm – giver friheden til at skabe enestående kampagnemateriale og maksimere bogformater.


Første ColorStream 8000-kunde


DATEV eG er den tredjestørste leverandør af virksomhedssoftware i Tyskland, en af de største IT-serviceleverandører i Europa og den første Canon-kunde, der har installeret en printer fra ColorStream 8000-serien. Datev eG hjælper i alt 2,5 millioner virksomheder, selvstændige, kommuner, foreninger og institutioner og håndterer den komplette produktion af kundernes forretningsdokumenter som en full-service-leverandør. Fra et højeffektivt, moderne og topsikkert Digital & Print Solution Center (DPSC) i Nürnberg fremstiller de i gennemsnit flere end 1,1 milliarder sider om året, hvor outputtet omfatter alt fra reklame- og informationsmateriale over fakturaer og rykkere til højkvalitets-kontoudtog og forsikringspolicer.


I forbindelse med anskaffelsen af ColorStream 8160 kommenterer Gunther Ruffing, produktionschef hos DPSC, DATEV, følgende: "Det gik utroligt hurtigt med at installere ColorStream 8160 og få maskinen i drift. Vi kunne producere otte millioner sider på blot fire uger. Det er også vigtigt at fremhæve den høje printhastighed på 160 m/min., fordi det er den eneste printer, hvormed vi hurtigt kan fremstille højkvalitets-output på en økonomisk måde."


Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager Production Printing Products, Canon Danmark, kommenter: "Siden dens introduktion i 2010 er ColorStream-familien blevet anerkendt af kunder over hele verden som en utrolig produktiv og driftssikker løsning. ColorStream 8000-serien er en ny platform, der arver dna'et fra den eksisterende ColorStream-familie, og den byder dens brugere på næste niveau af produktivitet, printkvalitet og effektivitet. Jeg er sikker på, at ColorStream 8000-serien – som den seneste milepæl i udviklingen af vores produktgruppe – vil vise sig at være lige så populær, hvis ikke mere, end tidligere modeller, og at den vil spille en vigtig rolle i den fortløbende overflytning af printvolumener til digitalt inkjet."


Baseret på kundeefterspørgsler efter den hurtigste ColorStream-version vil ColorStream 8160 være tilgængelig fra lanceringsdatoen, den 12. maj, mens ColorStream 8133 vil være tilgængelig i starten af andet halvår 2021. Begge modeller vil være tilgængelige i sort/hvid- og fuldfarve-konfigurationer.


Kunder kan opleve den nye ColorStream 8000-serie på Customer Experience Centre i Poing, Tyskland, eller bestille en virtuel demonstration.


Besøg http://canon.sm/new-cs8000 for at få mere information om ColorStream 8000-serien og for at bestille en virtuel demonstration.