Om Canon

Canon Danmark – en del af en global succes

Canon Danmark A/S er en del af Canon Inc. koncernen og står således med et stærkt brand i ryggen. Vi har været på markedet i mere end 80 år og spænder i dag over en bred vifte af innovative løsninger og services fordelt på vores to hovedforretningsområder: B2B-markedet og konsumentmarkedet.

Løsninger frem for produkter
"Kyosei" - som på japansk betyder at leve og arbejde sammen til fælles bedste - er omdrejningspunktet i alle Canon Danmarks aktiviteter. Når vi udtænker løsninger til vores kunder, er formålet at forbedre hverdagen – både i forhold til arbejdsgangene på kontoret og til privatforbrugerens behov for nyskabende foto- og printløsninger. Og vi gør det altid i respekt for det omgivende miljø.

For at kunne betjene vores kunder bedst muligt har vi to klart definerede markeder: Canon Business Solutions, hvor vi leverer løsninger og services inden for især kopi, print, scanning og fax til kontorvirksomheder og den grafiske branche – og Canon Consumer Imaging, hvor vi gennem forhandlere og butikskæder leverer digitale kameraer, scannere, printere, projektorer mm. til private. På den måde sikrer vi en tæt dialog med vores kunder – og dig den rigtige løsning hver gang. Med 250 specialiserede medarbejdere og en årlig omsætning på ca. en milliard kroner er Canon Danmark således en stærk spiller på markedet for digital imaging.

Canon Danmark er organisatorisk en del af Canon Europe, som du kan læse mere om nedenfor.

Canon Europa N.V. 
Canon Europa er en del af Canon Inc, som er en af verdens førende leverandører af imaging- og informationsteknologiske løsninger til virksomheder og private. Løsninger, der optimerer videndeling, forbedrer kommunikationen og gør hverdagen mere farverig for millioner af mennesker verden over.

Vores forretning
I mere end 50 år har vi leveret førende imaging teknologier til vores kunder i Europa.

Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af printere, skannere og kikkerter og selvfølgelig vores avancerede sortiment af førende digitale kompakt- og spejlreflekskameraer. Hertil kommer vores Business Solutions forretning som tilbyder en bred portefølje af print- og dokumentløsninger til små og mellemstore virksomheder, store koncerner og offentlige institutioner

Vores forretningsenhed for industriprodukter tilbyder på europæisk plan produkter til så forskellige brancher som medicinal, optisk, broadcast og IT-industrien.

Canon Europe bidrager med ca. 1/3 af Canons globale salgsindtægter og beskæftiger 18.000 ansatte i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA)

Vores brand
Hos Canon tror vi på "the power of the image": styrken til at kommunikere hurtigt og let, til at afdække undertoner, til at vise de stærkeste følelser og til at simplificere de mest komplekse opgaver.

Vi demonstrerer vores passion for billedet ved at bruge Canon-brandet i sammenhæng med en række højt profilerede aktiviteter, lige fra corporate reklamekampagner som den seneste ’We Speak Image’-kampagne til sponsorering af større kultur og sportsbegivenheder og afholdelse af europæiske events og udstillinger.

Vores brand platform ’You Can’ fanger essensen af Canon brandet og er designet til at inspirere vores kunder til at udforske deres kreativitet ved hjælp af vores teknologier. With Canon – You Can.

Gennem officielle sponsorater inden for sportens verden som eksempelvis UEFA EURO 2008TM og indenfor miljøaktiviteter så som vores støtte til WWF, viser Canon sin passion for "the power of the image" og en forpligtigelse til vores japanske virksomhedsfilosofi, Kyosei, som betyder ’at leve og arbejde sammen til fælles bedste’. Læs mere om Kyosei.

Fakta om Canon Europe
Udforsk vores produktsortiment

spacer
					image