Om os

Vi har en enestående arv og ekspertise til at levere innovation inden for billedbehandling på tværs af alle områder af vores liv og ændre den måde, vi arbejder, lærer og spiller på i en forbundet verden.
About us

Vores arv og fundament

Vi er en førende teknologivirksomhed, der blev grundlagt i Japan i 1937, og vi er dedikeret til at hjælpe folk med at gentænke og flytte grænserne for, hvad der er muligt gennem billedbehandling.

Vi har mere end 182.000 medarbejdere i marketing- og produktionsfaciliteter over hele Japan, Amerika, Europa, Asien og Oceanien. Kyosei er vores firmafilosofi, som ligger til grund for vores brand-, forretnings- og sponsoraktiviteter. Kyosei er japansk og betyder at leve og arbejde sammen til fælles bedste – et princip, som alle Canons medarbejdere har tilsluttet sig. Det former vores mission og vores værdier, hvordan vi behandler vores medarbejdere og driver vores forretning.
Få mere at vide om Canon og vores historie.

Om Canon

Få mere at vide om Canons globale virksomhed, Canon i Europa, og find ud af mere om Canons koncernselskaber.

about canon
Sustainability

Bæredygtighed

Bæredygtighed er nøglen til vores mission om at bruge billedbehandling til at forvandle vores verden. Få mere at vide om, hvordan vi gør det gennem vores sociale og miljømæssige initiativer.

Mangfoldighed, ligeværdighed og inklusion

Få mere at vide om, hvordan vi arbejder på at skabe en inkluderende arbejdsplads og udvikle et mangfoldigt samfund i en mere retfærdig verden.

Diversity, Equity & Inclusion
Canon Camera

Nyhedsrum

Her finder du de seneste nyheder og indblik fra Canon, herunder vores blog og VIEW-platform.

Sponsorater

Få mere at vide om vores sponsorater, som strækker sig over en række sociale, kulturelle og sportslige aktiviteter.

Canon Camera
INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Inspiration til en verden af forandring

Fra landmændenes marker til byens gader, oceaner til mikrosatellitter, uanset hvor morgendagen fører os hen, er vi klar. Opdag, hvordan Canon inspirerer til en verden af forandring.

Du vil måske også være interesseret i:

Kontakt os

Sådan kontakter du os.