Canon vinder syv PRINTING United Alliance Pinnacle Product and Technology Awards

København, Danmark, 4. september 2023 - Canons storformat produktionsløsninger er igen blevet anerkendt i den årlige PRINTING United Alliance Pinnacle Awards, med seks Pinnacle Product Awards og én Pinnacle Technology Award. Colorado M-serien var vinderen i kategorien Roll-to-Roll/Hybrid/Flatbed New Technology, mens Arizona 135 GT, 1380 GTF, 1380 XTF, 2380 GTF og 2380 XTF gjorde rent bord og vandt hver af deres fem respektive UV/Latex Flatbed-kategorier. Derudover vandt Canon også Pinnacle Technology Award for den nyligt lancerede unikke Canon UVgel White Ink.

3109_Pinnacle23_Product_Award_badge

Pinnacle Product Award 2023 badge

Canon Colorado 030223-080

Colorado M-serie med hvidt UVgel-ink

Canon Arizona 1300 series with FLOW technology

Arizona 1300 XTF

Alle leverandørmedlemmer af PRINTING United Alliance kan deltage i Pinnacle Product Awardkonkurrencen, som evaluerer produkter, der er kommercielt tilgængelige i 2023. I år blev over 160 produkter fordelt på 58 kategorier, der dækker analoge, digitale, output- og non-output-teknologier, bedømt af et højt kvalificeret panel af eksperter fra printbranchen.

Colorados M-serie og UVgel-blæk imponerer dommerpanelet ved Pinnacle Awards

Canon lancerede i marts 2023 den prisvindende Colorado M-serie, en fuldt modulær rulle-til-rulle-printer med to hastighedskonfigurationer og mulighed for hvidt UVgel-ink. Printeren er baseret på en enkelt platform, der kan konfigureres til kundernes behov, og tilbyder nemme hardware- og softwareopgraderinger in-field, hvilket giver brugerne mulighed for at opgradere deres printer i takt med deres skiftende behov. Brugerne kan også drage fordel af de unikke fordele ved UVgel og printe et bredere spektrum af applikationer med introduktionen af det prisvindende hvide UVgel-ink. UVgel's unikke formel producerer tætte, uigennemsigtige hvide billeder med færre print passes og med færre produktionsproblemer samt dyserensnings- og vedligeholdelseskrav, der ofte er forbundet med hvidt ink. Dette resulterer alt sammen i problemfrie print med minimalt spild og optimal produktivitet.

Siden lanceringen har Colorado M-serien allerede hjulpet mange kunder med at øge printvolumen og udvide deres portefølje med nye, værdifulde applikationer inden for segmenter som interiørdesign og åbnet op for nye muligheder inden for detailhandel og hotelbranchen med det hvide blæk og printmuligheder i flere lag.

Arizona vinder fem Pinnacle Product Awards

I år vandt familien fra Arizona alle de fem UV/Latex Flatbed-kategorier, de deltog i.

Arizona 135 GT – UV/Latex Flatbed (under $100K)
Arizona 1380 GTF – UV/Latex Flatbed ($100K - $200K)
Arizona 1380 XTF – UV/Latex Flatbed + White ($100K - $200K)
Arizona 2380 GTF – UV/Latex Flatbed ($200K - $500K)
Arizona 2380 XTF – UV/Latex Flatbed + White ($200K - $500K)

I de seneste tre år har Canon annonceret flere nyheder på tværs af Arizona-porteføljen, herunder innovationer i Arizona 2300-serien i 2020, lanceringen af Arizona 135 i 2021 og, for nylig, introduktionen af FLOW-teknologi til Arizona 1300-serien i 2023.

Arizona-serien er designet til at understøtte industrielle produktivitetsstandarder og forbedre oppetiden med automatiseringsforbedringer, der minimerer vedligeholdelsen. De nyeste Arizona-modeller har den prisvindende tredjegenerations VariaDot-printteknologi, der sikrer greyscale-billeder i høj kvalitet. Og med FLOW-teknologi, en Canon-innovation, der kombinerer en zoneløs produktion med spejlede, pneumatiske registreringsstifter, så behovet for at maske eller tape medier er elimineret. Det betyder, at det er hurtigere og nemmere at skifte mellem plader af enhver størrelse eller form, og brugerne kan opnå betydelige tidsbesparelser.

Mathew Faulkner, EMEA Director, Marketing and Innovation, Wide Format Printing Group hos Canon Europe, siger: "Vi er begejstrede for endnu en gang at være blevet hædret med flere Pinnacle Product Awards af PRINTING United Alliance, og det er meget givende at blive anerkendt på tværs af en bred vifte af output-teknologikategorier. Canons tilgang til research og udvikling på det grafiske marked for storformat er drevet af vores brugeres behov, som vi hele tiden forsøger at lære af. Disse priser er et vidnesbyrd om denne kundeorienterede tilgang og bekræfter virkningen af disse innovative løsninger i vores kunders forretning. Vi er overbeviste om, at vores produktlinjer i Colorado og Arizona fortsat vil gøre det muligt for brugerne at øge overskuddet, udvide deres anvendelsesmuligheder med nye produkter af høj værdi og åbne op for nye spændende markedsmuligheder, herunder interiør, skiltning og emballage."

Hvis du vil vide mere om Colorado M-serien, kan du besøge: https://www.canon.dk/business/products/wide-format-printers/colorado-m-series/

For at læse mere om Arizona-familien, besøg: https://www.canon.dk/business/products/wide-format-printers/uv-flatbed/