Canon kommer med nyt vlogging kompaktkamera

Oslo, 11. mai 2023 – Canon lancerer i dag PowerShot V10, et let og brugervenligt vloggerkamera til alle som vil dele indhold med venner og følgere uden at skulle have en masse udstyr med sig. Med en vægt på lige over 211 gram og et lommeformat er PowerShot V10 en perfekt alt-i-en-løsning for livsstil og rejse content creators. Kameraet har indbygget stativ og mikrofon i høj kvalitet. Slip for rystelser med videooptagelser i 4K UHD-kvalitet, og lav engagerende indhold med et professionelt udtryk med baggrundsløring.

PowerShot V10 Black Ambient
Samara-Silver-Lifestyle-chef-built-in-stand
Samara_usecase_pocket
Samara-Black-Lifestyle-musician-HG

Filmoptagelse i 4K UHD, mikrofon, indbygget stativ og 14 unikke farvefiltre. Det nye Canon PowerShot V10 er perfekt til vlogging.


Det solide, vertikale kamerahus repræsenterer et helt nyt design fra Canon. Det er et portabelt og diskret kamera, som lader content creators optage sig selv uden at tiltrække for meget opmærksomhed i offentligheden. Den centrerede optageknap er skræddersyet til hurtig og smidig betjening med en hånd, så spontane og unikke øjeblikke kan fanges.

"Med denne produktlancering positionerer Canon sig stærkt over for vloggere, der overvejer at bruge et kamera til deres content creation. Canon er et imaging brand, og vi er stolte af at kunne præsentere dette nye konceptkamera designet specielt til vlogging. Det er det første produkt i Canon PowerShot V-serien, og vi er glade for at kunne tilbyde alle vloggere et letanvendeligt kamera, som kan booste deres kreativitet, og give dem mulighed for nemt at dele indhold med dets lille størrelse, nye brugergrænseflade og videooptagelse i høj kvalitet” siger Maria Anda, Product Business Developer, Canon Nordic.

Imponerende videokvalitet

PowerShot V10 er udstyret med en stor 1-tomme CMOS-sensor, der giver flotte videooptagelser i 4K-kvalitet og stillbilleder1. Ønsker du et mere filmagtigt udtryk, kan du bruge Smooth Skinfunktionen eller en af de 14 andre filtre til farveeffekter som er inkluderet.

Funktionen Movie Digital IS2 er ideel til videooptagelser med håndholdt kamera og modvirker kamerarystelser, samtidig med at det giver skarpere optagelser med flere detaljer og god opløsning.

PowerShot V10 tilpasser sig alle sociale medie-platforme og tilbyder optagelser i både stående og liggende format3, samt kontinuerlig videooptagelse i optil én time4. Derudover har kameraet Auto level-funktion, som sørger for at videobilledet beskæres 5 for at give en oplevelse af bedst mulig vinkel på optagelsen. Dette gør også redigeringstiden nemmere.

Lydoptagelse i høj kvalitet giver tydelig tale

PowerShot V10 har to store stereomikrofoner og en tredje mikrofon med støjreduktion, som giver god lyd ved optagelser udendørs eller i bymiljø. Udover det indbyggede vindfilter er det muligt at købe ekstra vindbeskyttelse for at gøre lyden endnu bedre, hvilket indgår i den avancerede tilbehørspakke6.

Designet til at fange alt

PowerShot V10 er designet som et vertikalt kamerahus med et brugervenligt design, som lader dig gøre det meste med bare én hånd. LCD-skærmen på 2,0 tommer kan vippes frem og er perfekt, når du skal vlogge eller optage andre. Skærmen passer også til optagelse som håndholdt kamera og gør det enkelt at lave mere «personlige indlæg». Med det indbyggede stativ har du hænderne frie7 og kan filme, når du fx laver mad, giver tip og tricks om make up, viser dit nykøbte tøj, pakker ud eller vurderer et nyt produkt og svarer på spørsmål fra følgere.

Nå ud til følgerne – uanset hvor du er

PowerShot V10 støtter Canon Camera Connect-appen, så du enkelt kan overføre videoer til en smartphone eller en tablet via wifi. Med indbygget integrering med image.canon kan du også nemt flytte videoerne og midlertidigt lagre dem i skyen, før du overfører direkte fra skyen til den ønskede platform. Kameraet har også HDMI- og USB-indgange for enkel overføring til computeren og muligheden for at bruge webkamera. Er du på farten, kan du lade kameraet op med USB-C.

Med PowerShot V10s enkle funktioner for livestreaming8 kan du streame indhold direkte fra kameraet til følgerne. Kameraet har blandt andet menuvalg for livestreaming på YouTube og Facebook9.

Tilbehør til alle typer rejser

Canon PowerShot V10 kan købes som en del af to forskellige pakker. Standardpakken som indeholder strømkabel, etui, objektivdæksel, vindbeskyttelse og strop til hånden har en vejledende udsalgspris på 3699 kroner. Ønsker du flere kreative muligheder, findes en mere avanceret pakke udviklet i samarbejde med SmallRig. Denne pakke indholder en holder, som kan sættes på et ringlys eller en ekstern mikrofon (vejledende udsalgspris er 3999 kroner).

Funktioner på PowerShot V10:

• Kompakt og let vertikalt kamerahus
• Vidvinkelobjektiv med 6,6 mm brændvidde (tilsvarende 35 mm brændvidde er 18 mm i stillbilleder og 19 mm i videomode), største blænde er f/2.8
• Filmoptagelse i 4K UHD med 29,97/25,00 billeder/sek og full HD med 59,94/50,00 billeder/sek
• Ansigtsporing-AF
• Smooth Skin-filmprogram
• Stor stereomikrofon
• Skærm som kan vippes op
• Indbygget stativ (Vippes enkelt op til 30 grader)
• 14 farvefiltre
• Stillbilledeoptagelse i JPG-format, tilsvarende Auto-program med intelligent motivgenkendelse
• Tilkoblingsmuligheder: Wifi, Bluetooth, Webcam [UVC/UAC]

Yderligere oplysninger

PowerShot V10-billeder
  1. 15,2 megapixel ved stillbilleder
  2. Brug af Movie Digital IS giver crop. Funktionen kan ikke kombineres med programmerne Auto level, Digital zoom eller Smooth Skin.
  3. Muligt at tage horisontale billeder ved at lægge kameraet på siden. Du kan angive at afspilningen skal være i stående format via kameramenuen. Når du overfører videoen til enhver software eller socialt medie, ændres videoen automatisk til stående format.
  4. Maks optagetid per film er 1 time. Hvis temperaturen inde i kameraet bliver for høj, kan optagetiden blive kortere. Det er muligt at tage 4K UHD 29,97p i ca. 20 minutter uden at nå varmegrænsen, hvis du starter fra +23 °C. I andre programmer er der ingen begrænsning, som skyldes varme (med undtagelser af Smooth Skin-filmoptagelser i 4K, som er begrænset til fem minutter).
  5. Videoen beskjæres litt og Auto level-funksjonen kan ikke kombineres med filmprogrammene Movie Digital IS eller Smooth Skin.
  6. Pakkerne kan variere. Vindbeskyttelsen sælges separat i Canons webshop (Canon Store).
  7. Med det indbyggede stativ kan du få en vinkel fra -30 til -10° grader for optagelse i høj vinkel og 10 til 30 grader for optagelse i lav vinkel.
  8. En stabil wifi-tilkobling i et 2,4 GHZ trådløst område med færre tilkoblede enheder anbefales for det bedste resultat.
  9. Vær opmærksom på at en platform når som helst kan ændre, standse eller afslutte tjenester uden forvarsel. Se de nyeste betingelsene på den aktuelle platform. Canon giver ingen garanti vedrørende produkter eller tjenester fra tredjeparter, inkl. livestreaming.