Tilgængelighed hos Canon

Canons løfte om tilgængelighed

Tilpas din oplevelse

Forbedring af tilgængeligheden på vores webside

Kontakt os


Tilgængelighedserklæring for Canon Europas webside pr. juli 2020


Canons løfte om tilgængelighed

Canon Europa forpligter sig til at gøre vores websider, apps og digitale tjenester så lettilgængelige som muligt. Vores mål er at kombinere spændende brugeroplevelser med et højt niveau af tilgængelighed og rummelighed, så alle kan bruge vores digitale tjenester, uanset færdigheder eller handicap. Dette er en del af vores ønske om at se alle mennesker, uanset kultur, skik, sprog og herkomst, leve og arbejde sammen til fælles bedste. Dette er indbegrebet af vores I 'Kyosei' – en dybt forankret filosofi, som er kernen i alt, hvad vi foretager os. Vores løbende udvikling af websider, apps og indhold overholder bedste praksis-retningslinjer for tilgængelighed, som f.eks. WCAG 2.0 og ISO 30071-1.

Tilpas din oplevelse til dine behov

Selvom denne webside blev skabt til at være brugbar "som den er", vil nogle mennesker formentlig få den mest tilgængelige oplevelse ved at tilpasse deres computer, så den passer til deres individuelle behov, f.eks. ved at få siden oplæst, ændre farvetemaet eller ændre tekststørrelsen.

Hvis det lyder som om det ville være nyttigt for dig, anbefaler vi, at du besøger:

BBC's "My web my way" eller WAI's "Better Web Browsing: Tips for Customizing your Computer" og læser eller ser videoer om, hvordan disse brugertilpasninger (som opnås ved at benytte tilgængelighedsfunktioner, der allerede findes på din computer, mobil eller tablet, eller ved at installere tekniske hjælpemidler) kan hjælpe dig.

Forbedring af tilgængeligheden på vores webside

Fra brugertests af vores webside, udført sammen med personer med handicap, ved vi, at der er tilgængelighedsforbedringer, som vores webside kan drage nytte af, og vi har en plan på plads til at føre disse ud i livet. Vi arbejder i øjeblikket på at løse følgende problemer:

 • Vi øger antallet af videoer, der indeholder billedtekster, undertekster eller synstolkning. Hvis du har nogen problemer med at bruge vores videoer, bedes du kontakte os på: accessibility@canon-europe.com.
 • Vi er ved at gennemse alt-tekster (beskrivelser) af websiden og retter eventuelle uoverensstemmelser.
 • Vi arbejder på at forbedre sammenhængen af vores websidenavigation og synligheden af den indrammede linje, som markerer, hvilket element på siden der er valgt.
 • Vi er ved at evaluere tilgængeligheden af navigation på siden, og vi arbejder på at inddrage spring over-navigationslinks.
 • Vi arbejder på at forbedre navngivningskonsekvensen i vores navigation og på at forbedre oplysningerne i nogle af vores links for at gøre dem mere forståelige for skærmlæserbrugere.
 • Vi arbejder på at forbedre fejlmeddelelserne i vores indtastningsfelter på support- og kontaktsiderne. Hvis du har problemer med at bruge vores formularer, bedes du kontakte os på accessibility@canon-europe.com.
 • Vi arbejder på at forbedre den måde, kamera- og objektivvælgerne kan betjenes med tastaturet.
 • Angivelse af pris i kamerasammenligningsværktøjet bruger farver til at formidle oplysninger. Vi undersøger andre måder til at videregive oplysningerne til personer, der har problemer med farveopfattelse. Vi er også ved at evaluere de tekst- og baggrundsfarver, der bruges på vores webside for at sikre, at de er letlæselige, og at al tekst kan forstørres i browsere.
 • Nogle brugere synes måske, de har behov for hjælp til at forstå nogle af elementerne på produktsiderne. Vi undersøger mulighederne for at videregive instruktioner, der kan gøre disse elementer nemmere at forstå.
 • Nogle steder kan skærmlæsere ikke udtale ord, der ikke er på sidens hovedsprog. Vi arbejder på at forbedre dette.
 • Nogle af funktionerne på hjemmesiden anvender WAI-ARIA til at skabe en tilgængelig oplevelse. Alle moderne computere, tablets og mobiltelefoner har browsere, der understøtter WAI-ARIA. Men ældre Android 4.1-enheder gør ikke. Hvis din mobil eller tablet bruger Android 4.1, og du har problemer med at bruge websiden, anbefaler vi, at du opdaterer operativsystemet på din enhed til en nyere version.

Hvis nogen af disse aktuelle begrænsninger forhindrer dig i at få de oplysninger og den service, du har brug for fra vores webside, bedes du kontakte os på accessibility@canon-europe.com. Vi er klar til at hjælpe dig.

Fortæl os, hvis du har problemer med at bruge websiden.

Vi søger hele tiden efter måder til at forbedre tilgængeligheden på vores webside, og hvis der er noget på websiden, som du har problemer med at bruge, så fortæl os gerne om det på accessibility@canon-europe.com. Du kan hjælpe os med at forstå dit problem hurtigt, hvis du giver os oplysningerne nævnt i "Kontakt organisationer om utilgængelighed på websider" i din henvendelse.

Al konstruktiv feedback om tilgængelighed og brugervenlighed på vores webside er velkommen og vil blive overvejet nøje.

Denne tilgængelighedserklæring blev sidst opdateret i juli 2020 og følger retningslinjerne om tilgængelighedserklæringer i International Standard ISO 30071-1.