Canon-kameraer

Opdag Canons udvalg af kameraer, og løft din kreativitet til nye højder.
SE SERIEN
Canon Camera

Canon-kameraer

Find det kamera, der passer bedst til dig

Canons udvalg af kameraer giver alle mulighed for kreativ udfoldelse med alt fra smarte og bærbare instant-kameraer til kompaktkameraer, der er lette og giver dig fleksibiliteten ved et fast objektiv, til digitale spejlreflekskameraer og spejlløse kameraer med avancerede funktioner.

Vores seneste produkter
 • Interchangeable Lens Cameras

  KREATIV FLEKSIBILITET

  Kameraer med udskifteligt objektiv

  Kameraer med udskiftelige objektiver, som f.eks. digitale EOS-spejlreflekskameraer og spejlløse kameraer, accepterer en lang række forskellige objektiver – fra hurtige og klare ultravidvinkelobjektiver med masser af detaljer til vidtrækkende telefotos, der bringer din verden tættere på – og tilbyder en større platform for kreativitet.

 • PowerShot G5 X Mark II

  LET OG BÆRBAR

  Digitale kompaktkameraer

  Perfekt til hverdagen. Lette og bærbare digitale kameraer med fast objektiv, der spænder fra nemme peg-og-skyd-muligheder til professionelle kreative kompaktkameraer. Ideel til dem, der ønsker et alt-i-et-kamera, der er klar til optagelse.

 • BÆRBARE PRINTERE

  Instant-kameraer og lommeprintere

  Vælg mellem 2-i-1-modeller med kameraer og praktiske selfie-spejle eller elegante bærbare printere med smarte forbindelser til din mobile enhed, der alle sammen giver dig muligheden for at printe lige ved hånden.

Nye produkter

Vores nye kameraer er designet til at matche din lidenskab for fotografering og har alle de seneste billedbehandlingsinnovationer takket være vores løbende, brancheførende investeringer i forskning og udvikling.

Har du brug for hjælp til at finde et kamera?

Brug vores kameravælger, og find det kamera, der passer bedst til dig.

Bliv inspireret

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Udforsk Canons historiefortælling

Hos Canon har vi hjulpet mennesker med at fortælle historier i over 80 år. Få personer har oplevet mere innovation og udvikling end Mike Burnhill – vores produktspecialist, der har over 11 års erfaring. Vi fangede Mike for at tale om Canons fortid, nutid og fremtid.

Canon Camera

Du vil måske også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og produktoplysninger.