Canon DSLR Cameras Hero

Kameraer

Opdag Canons udvalg af kameraer, og løft din kreativitet til nye højder

OPDAG EOS R

Enestående resultater i alle situationer

Canons udvalg af kameraer giver alle en mulighed for kreativitet, med alt fra smarte og bærbare instant-kameraprintere, der er lette og giver dig fleksibiliteten ved et fast objektiv, til digitale spejlreflekskameraer og spejlløse kameraer med avancerede funktioner.

Vores kameraer

Vælg dit kamera fra Canons udvalg nedenfor.

Udskifteligt vs. fast

Udvalg af

Kameraer med udskifteligt objektiv kan bruges med forskellige objektiver og giver entusiaster, der ønsker mere fleksibilitet, en større platform for kreativitet takket være et bredt udvalg af objektiver. Fra hurtige og klare vidvinkeloptagelser med masser af detaljer til vidtrækkende telefotos, der bringer din verden tættere på – brugen af forskellige objektiver er nøglen til at opnå den perfekte vision.

Vis alle

Irish coastal rocks and sea sample shot on Canon EOS R
Taget med EOS R
  • f/10.0
  • 1/1000
  • 640

Fast

Et kamera med fast objektiv beskrives ofte som et kompakt kamera eller et bridge-kamera. Der kan ikke skiftes objektiv på disse kameraer, men de har i stedet et bredt udvalg af brændvidder i ét objektiv, der er indbygget i kamerahuset. Kameraer med fast objektiv er velegnede til hverdagsbrug, da de er bærbare og lette, og de er perfekte til personer, der ønsker et alt-i-ét-kamera, som er klar til optagelse på et øjeblik.

Vis alle

Bird in bushes sample shot on PowerShot SX70 HS

Leder du stadig? Prøv vores produktsøgning nedenfor

Betagende detaljer, kreativ frihed: Få mere at vide om Canons 4K-udvalg
  • Canon
  • Kamera I Find det helt rigtige kamera for dig