image.canon servicemeddelelse

Flere oplysninger

Download drivere, software og manualer

For at få adgang til det indhold, der er angivet ovenfor, herunder apps, firmware, ofte stillede spørgsmål og fejlkoder, skal du søge efter dit produkt nedenfor eller vælge det i en af vores populære produktgrupper.

Når du er på din produktside, kan du bruge fanerne til at navigere mellem de forskellige indholdstyper.

Du kan også se vores Forbrugersupport -sider for at få hjælp.

Coronavirus

I disse helt ekstraordinære tider, hvor vi skal sikre hinandens sundhed, for vores kunder og vores medarbejdere, har det topprioritet at ændre vores måde at arbejde på. Vi gør alt som er muligt, for at forsøge at forudse, forberede og mindske eventuelle stop i vores produktivitet.

På baggrund af dette har Canon Service og Repair Centers besluttet at have begrænset bemanding på kontoret og at flere medarbejdere arbejder hjemmefra, for at begrænse risikoen for at udbrede sygdom. Vi foretrækker at modtage reparationer via bud- og fragt levering. Men for tilpasse vores kunders behov, har vi nu åbnet igen for at kunne modtage produkter personligt (dog forsat underlagt de lokale myndigheders retningslinjer for sociale distancering). Der kan forekomme forsinkelser for reparationer og vi kan ikke oplyse på nuværende tidspunkt, hvornår vi vil være fuldt operationelle igen.

Vores Canon autoriserede service partnere, har de samme udfordringer, så inden du sender din reparation ind anbefaler vi at du kontakter dem inden.

Med dette i tankerne venligst overvej om din reparation haster, da flere transportfirmaer kan blive ramt af lignende foranstaltninger. Vi beklager den ulejlighed dette kan give, og takker for din forståelse men vi hele tiden overvejer og monitorerer situationen. Hvis du har brug for at stille spørgsmål, opkald og emails vil forsætte med at blive håndteret som vi plejer, kontakt os, Vi vil opdatere dette i forhold til hvordan situationen udvikler sig.

Vælg dit produkt

Udvalgt for nylig

Populære emner

Canon EOS Webcam Utility-software

Brug dit Canon-kamera som et webcam i høj kvalitet ved at installere vores EOS Webcam Utility-software.

Få mere at vide

Du har måske også brug for ...

Contact Us

Kontakt os

Kontakt os for at få telefon- eller e-mailsupport

Register your product

Canon ID

Registrér dit produkt, og administrér din Canon ID-konto

Locate A Repair Centre

Reparation

Find et servicecenter, og find andre nyttige oplysninger om vores reparationsprocesCashback og kampagnetilbud

Se vores aktuelle cashback-kampagner og tilbud

Rabatter og kampagnetilbud