Photographer Richard Walch looks out over a coastline, taking a photo with his Canon camera.

Fortællinger

LANDSKABSFOTOGRAFERING

Udfordring med objektiver til landskabsfotografering

Fotografen Verity Milligan deler sin oplevelse med at tage kreative landskabsbilleder med to letvægtsobjektiver.

Læs mere

Landscape lens challenge

Vores historier

Interviews med førende fotografer, inspirerende historier fra passionerede mennesker og et informativt kig på forskellige kreative genrer - du finder det hele her i vores fortællinger.

Leder du efter noget bestemt? Afgræns din søgning
Filtrér efter

Mindful travel photography

Uanset om du rejser i udlandet eller dokumenterer forskellige kulturer tættere på hjemmet, er respekt en afgørende faktor – fotojournalist Gulshan Khan deler sine råd.

Læs mere

Hands holding a damaged photograph of a sleeping baby.

Find ud af, hvordan et inspirerende initiativ hjælper ofre for oversvømmelser ved at reparere fotos, der er beskadiget af vand, og find ud af, hvordan du restaurerer dine egne billeder.

Læs mere

Margarita Sheremet & Moments

Canons 15 Second Film Festival gav indholdsskabere og videoentusiaster i hele norden mulighed for at blive Canons første Nordic Filmmaker nogensinde. Nu deler vinderen Margarita Sheremet sin passion for videoer og Canons kameraer med os i et interview.

Læs mere

Magnus-Wennman-EOS-R

Da Canon ambassadør og fotojournalist Magnus Wennman rejste til Irak i oktober 2019 for at overvåge flygtningesituationen i det nordlige Syrien, udstyrede Canon ham med et EOS R-kamera og RF-objektiver.

Læs mere

Music photographer Josh Gibbs holds a Canon EOS 2000D with two young men beside him.

Er du interesseret i EOS 2000D? Det ideelle kamera til at begynde at fotografere med digitale spejlreflekskameraer. EOS 2000D er nemt og intuitivt at bruge til at lave og dele minder med smuk baggrundssløring.

Læs mere

girl poses with leaf

Maja Topčagićs stil af kreative portrætter har genereret en masse interesse online, især med hendes fantastiske billeder af rødhårede. Se Maja, når hun bevæger sig rundt i sine hjembyer Bihac og Sarajevo og fotograferer sine venner.

Læs mere

children stand on stool in kitchen

Vi snakkede med Caroline Holt om hendes egen rejse ind i en verden af familiefotografering. Vi var spændt på at høre, hvordan hun formår at indfange skønheden i hverdagen, og hvorfor det at skabe kontakt med en familie er altafgørende for at indfange deres fortællinger.

Læs mere

busy road in Cuba

For de fleste af os er tanken om at rejse i syv år for at tage billeder over hele verden en ønskedrøm. Vi talte med Jeroen om hans jordomrejse og hans udstilling i det, der tidligere var en våbenfabrik.

Læs mere

couple ride through town on scooter

Det er notorisk vanskeligt at tage interessante portrætbilleder, så det er vigtigt at træde ud af sin komfortzone. Vi taler med byfotografen Emmanuel Cole om hans arbejde med at udforske Londons mest excentriske og interessante karakterer og landskaber.

Læs mere

snowboarder performs jump on slope of mountain

I et eksklusivt interview talte Lorenz Holder med CPN-skribenten Steve Fairclough og diskuterede sit arbejde og sin tilgang til at skabe billeder, og hvorfor han godt kan lide at arbejde med digitale spejlreflekskameraer i Canon EOS-serien og EF-objektiver.

Læs mere

cars driving in rain

Sarah Caron er en fransk fotojournalist med base i Paris. Vi fangede hende i Cuba, hvor hun tog tid ud af en travl modeoptagelse for at teste EOS M5 og fortælle os lidt om sin karriere og tilgang til at indfange fantastiske billeder.

Læs mere

shadows cast on wall

Den selvlærte journalist Christopher Anderson blev født i Canada, voksede op i det vestlige Texas og har betragtet New York som hjemstavn det meste af sit voksne liv. Vi fangede ham, mens han udforskede sine nye omgivelser, for at få mere at vide om hans hjemmekoncept.

Læs mere

scuba diver swimming with shark

Canon Explorer og prisvindende dyrefotograf Franco Banfi fortæller om sin kærlighed til undervandsfotografering, og hvordan det føles at prøve at tage det perfekte billede, når man er omgivet af blåhajer.

Læs mere

RNLI worker

Clive Booth er kendt for sin særprægede stil med selektivt fokus på naturligt og tilgængeligt lys, hvilket giver hans arbejde en stemningsfuld og æterisk kvalitet. Vi spurgte ham, hvordan lys har formet hans fotografering.

Læs mere

Er du interesseret i en bestemt genre?

Se vores tips og teknikker

Føler du dig inspireret til at prøve? Lad vores ekspertguider give dig selvsikkerheden til at prøve en ny kreativ teknik i dag

SE TIPS OG TEKNIKKER

En mand står under en bybro ved siden af en vej for at tage et foto med et Canon-kamera.

Bliv inspireret, tilmeld dig nu

Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.

Tilmeld dig nu