LAD PERFORMANCE MATCHE JERES PASSION FOR PRINT MED DEN NYE CANON PROSTREAM 1800

Canon lancerer ny ProStream 1800 inkjet-baneprinter – den nyeste model i ProStream 1000-serien. Med øgede hastigheder på op til 133 m/min. tilbyder printeren den ultimative opløsning og printkvalitet, som matcher hvilken som helst anden digital produktionsprinter med denne hastighed. Dette gør printeren til den ideelle løsning til kommercielle printvirksomheder, der vil opnå den ultimative ydeevne.

Canon annoncerer i dag lanceringen af virksomhedens  nye ProStream 1800 inkjet-baneprinter.

Med øgede hastigheder på op til 133 m/min. er denne nye model den ideelle løsning til kommercielle printvirksomheder, der vil have den ultimative ydeevne.

Den nye ProStream 1800 understøtter kundens passion for print og er blevet designet til at flytte grænserne for kommercielt print for at kunne imødekomme kundernes skiftende behov. Printeren kombinerer nye inkjet-teknologier med gennemprøvede offset-printteknikker og byder på en unik balance mellem høj produktivitet, suveræn printkvalitet, fleksibilitet og mediealsidighed. Kommercielle printvirksomheder kan nu udvide deres produktudbud ved at flytte større printjob fra offset til digitalt inkjet-print. Dermed kan de styrke produktionen, nedsætte gennemløbstiderne markant og øge printmarginer på en bred vifte af applikationer, herunder premium og high-volume direct mail, bøger, kataloger og tidsskrifter.

Med den højere hastighed på 133 m/min. (66 % hurtigere end ProStream 1000) producerer ProStream 1800 op til 107.500 A4-ark eller 11.300 B2-ark 4/4 i timen, samtidig med at den opretholder den fremragende printkvalitet. Og øgede hastigheder er lig med højere produktion, så man kan være tryg ved at håndtere større volumener både i dag eller i fremtiden.

ProStream 1800 opnår en meget høj printkvalitet på et omfattende udvalg af medier, herunder standard offset-coatede, ikke-coatede og inkjet-optimerede medier fra 40 gsm til 300 gsm. Print kalendere, plakater og POS-materiale med muligheden for at printe op til 556 mm i bredden og 1.524 mm i længden. Man behøver ikke stoppe produktionen for at skifte mellem forskellige længder, hvilket giver en fuldstændig jævn overgang, og operatører får yderligere fleksibilitet og brugervenlighed.

Printerens berøringsfri lufttørringssystem tørrer samtlige job jævnt, så man kan printe effektivt på mange forskellige medier uden at gå på kompromis med det færdige outputs høje standarder. Eftersom det ikke kommer i kontakt med mediet, beskytter systemet det printede billede for at sikre et optimalt resultat og for at bevare mediets gloss og beskytte dets overflade. Kunstig intelligens (AI), der er linket til en sensor, laver løbende justeringer i tørresystemet i løbet af printjobbet for at sikre den bedste kvalitet. Hvad enten man printer et modekatalog eller højkvalitets-mailkampagner, kan man være sikker på, at applikationen vil gøre indtryk. Den ekstra gode? Det opretholder også en optimal rulletemperatur, hvilket reducerer energiforbruget.

ProStream 1800 bruger native 1200 dpi piezo drop-on-demand-printhoveder og patenterede polymerpigment-inks med Canon ColorGrip for at sikre farveensartethed. Canons Inline Quality Control, et højtydende kamerasystem, giver også automatisk printkvalitetssikring, så operatører kan bruge mindre tid på kvalitetskontrol.

Den succesfulde ProStream 1000 er fortsat tilgængelig, og eksisterende kunder kan nemt opgradere til ProStream 1800, såfremt de ønsker at producere større volumener. Dermed kan de nemt tilpasse sig skiftende behov på markedet, samtidig med at de fortsat kan få glæde af høj kvalitet, høje hastigheder og muligheden for at anvende mange forskellige medier.

Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Production Printing Products, Canon Danmark, kommenterer: "Hos Canon deler vi vores kunders passion for print, og vi forstår, at – i takt med at deres virksomheder skal tilpasse sig markedets skiftende behov – vores teknologier også skal udvikle sig. Med lanceringen af den nye ProStream 1800 kan vi hjælpe vores kunder, der ønsker at udvide deres produktionsvolumener, uden at de behøver gå på kompromis med kvalitet og hastighed. Den nye printer markerer en udvidelse af den succesrige ProStream-teknologi, der blev lanceret i 2017. ProStream 1800 bygger videre på en base af 30 installerede enheder, og vi er glade for at kunne tilbyde en ny løsning til kunder, der ønsker den ultimative ydeevne."

Kunder kan opleve den nye ProStream 1800 på Customer Experience Centre i Poing, Tyskland, eller bestille en virtuel demonstration.

Kontakt Canon Danmark eller besøg https://canon.sm/prostream1800 for at få mere information om ProStream 1800 og for at bestille en virtuel demonstration.