mirrorless range
alt text goes here

Spejlløse EOS M-kameraer

Fortællinger findes overalt, så vær klar til dem med vores kompakte spejlløse kameraer, som du kan tage med overalt.

SE SERIEN

Stor kvalitet,
lille størrelse

Gode fortællinger sker rundt omkring os hele tiden.
Du skal bare have et kamera, der lader livet udfolde sig, så kommer de gode fortællinger.

Canon EOS M50

EOS M50

En elegant designklassiker, som vil inspirere dig til at skabe mindeværdige fortællinger takket være sensoren i DSLR-størrelse, 4K-video og enkle tilslutningsmuligheder.

Udforsk det nu

London river panorama at night.
Taget med EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Hvad er et spejlløst kamera?

I modsætning til digitale spejlreflekskameraer, som bruger et spejl til at reflektere lys i søgeren, indeholder spejlløse kameraer – også kaldet kompakte systemkameraer – ikke noget spejl eller nogen optisk søger, og derfor er de generelt mindre end digitale spejlreflekskameraer.

I stedet for at søge igennem linsen for at komponere dit billede via en optisk søger bruger spejlløse kameraer en elektronisk søger eller LCD, som giver dig en forhåndsvisning af dit billede. Trods forskellene i design kan du være lige så kreativ med objektiver på spejlløse kameraer som på digitale spejlreflekskameraer.

eos m10 lifestyle alina

Fantastisk kvalitet

Vores spejlløse kameraer samler det bedste fra Canons kompaktkameraer og digitale spejlreflekskameraer for at levere uovertrufne kvalitetsfotos og -film, der er spækket med detaljer, farver og stemning, selv i svagt lys.

stunning quality

EF-M-objektiver

Bærbare, letvægtsobjektiver der er designet specielt til EOS M-kameraer. Objektiverne spænder fra ultravidvinkel- og telefotozoom til små pancake-objektiver, der giver dig mulighed for at udforske din kreativitet.

Få mere at vide

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
Taget med EOS M50
  • f/3.5
  • 1/400
  • 100
eos m5 cinc lifestyle system

Kan jeg bruge andre objektiver?

Med vores spejlløse kameraer kan du nemt udskifte objektivet og få et andet perspektiv. Udover et eksklusivt udvalg af alsidige, kompakte EF-M-objektiver kan du bruge Canon Mount Adapter EF-EOS M for at få adgang til et omfattende udvalg af over 80 EF-S- og EF-objektiver til digitale spejlreflekskameraer, herunder specialobjektiver som makroobjektiver og fiskeøjeobjektiver.

Læs mere

Hvilket EOS-system er det rette for mig?

Find det perfekte kamera, der passer til din måde at fotografere og producere film på. Fra specialister i svagt lys til superhelte inden for hurtige optagelser – Canon har den perfekte løsning.

Få mere at vide

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Har du brug for hjælp til at finde et kamera?

Brug vores kameravælger til at finde det perfekte kamera for dig.

Find mit kamera

Hands holding up Canon camera

Du vil måske også være interesseret i...