mirrorless range
alt text goes here

SPEJLLØSE
KAMERAER

Fortællinger er overalt, så vær klar til dem med vores kompakte spejlløse kameraer, som du kan tage med overalt.SE ALLE MODELLER I SERIEN

Stor kvalitet,
lille størrelse

Gode fortællinger sker rundt omkring os hele tiden.
Du skal bare have et kamera, der lader livet udfolde sig, så kommer de gode fortællinger.

Canon EOS M50

EOS M50

En elegant designklassiker, som vil inspirere dig til at skabe mindeværdige fortællinger takket være sensoren i DSLR-størrelse, 4K-video og enkle tilslutningsmuligheder.

Udforsk det nu

London river panorama at night.
Taget med EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Hvad er et spejlløst kamera?

I modsætning til digitale spejlreflekskameraer, som bruger et spejl til at reflektere lys i søgeren, indeholder spejlløse kameraer – også kaldet kompakte systemkameraer – ikke noget spejl eller nogen optisk søger, og derfor er de generelt mindre end digitale spejlreflekskameraer.

I stedet for at se gennem objektivet for at komponere dit billede via søgeren giver spejlløse kameraer dig mulighed for at se dine optagelser på en skærm på bagsiden af kameraet. Trods forskellene i design kan du være lige så kreativ med objektiver på spejlløse kameraer som på digitale spejlreflekskameraer.

eos m10 lifestyle alina

Fantastisk kvalitet

Vores spejlløse kameraer samler det bedste fra Canons kompaktkameraer og digitale spejlreflekskameraer for at levere uovertrufne kvalitetsfotos og -film, der er spækket med detaljer, farver og stemning, selv i svagt lys.

stunning quality

Spejlløst kamera kontra digitalt spejlreflekskamera

Mens spejlløse kameraer har mange af de samme fordele som digitale spejlreflekskameraer, f.eks. muligheden for at skifte objektiver, har spejlløse kameraer yderligere den fordel, at de er langt mindre i størrelsen.

Men digitale spejlreflekskameraer drager fordel fra mange års udvikling, erfaringer og komforten ved at bruge en traditionel søger. Med avancerede autofokussystemer kan disse kameraer indfange selv de mest vanskelige motiver.

Vælg det rigtige kamera

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Kan jeg bruge forskellige objektiver?

Med vores spejlløse kameraer kan du nemt udskifte objektivet og få et andet perspektiv. Udover et eksklusivt udvalg af alsidige, kompakte EF-M-objektiver kan du bruge Canon Mount Adapter EF-EOS M for at få adgang til et omfattende udvalg af over 80 EF-S- og EF-objektiver til digitale spejlreflekskameraer, herunder specialobjektiver som makroobjektiver og fiskeøjeobjektiver.

Læs mere

Hvad er et EF-M-objektiv?

EF-M-objektiver er bærbare, lette objektiver, som er designet specielt til EOS M-kameraer. Objektiverne spænder fra ultravidvinkel- og telezoom- til små pancake-objektiver, der giver dig mulighed for at udforske din egen kreativitet.

Læs mere

eos m3 ambient system

Oplev digitale spejlreflekskameraer

Smuk billedkvalitet og avanceret ydeevne. Digitale spejlreflekskameraer giver dig mulighed for at udforske dit kreative potentiale.

Se hele udvalget

Oplev digitale spejlreflekskameraer