Lenses for EOS R

Objektiver til EOS R

Udforsk udvalget af næste generations EOS R-systemobjektiver, som er udviklet til optisk overlegenhed.

SE SERIEN

Udforsk alle muligheder

Med Canon EOS R kan fotografer og filmskabere udforske et væld af nye, kreative optagelsesmuligheder. Innovative RF- og RF-S-objektiver er garanti for lynhurtig fokusering og enestående optisk kvalitet. EOS R-adapterne giver kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-objektiver uden tab af ydeevne.

EOS R-objektivfilter

Brug af EF- og EF-S-objektiver med EOS R-systemet kræver en EOS R-objektivadapter, der giver fuld kompatibilitet uden tab af ydeevne.

Leder du efter et bestemt RF-objektiv? Afgræns din søgning
Filtrér efter

canon-camera

RF 100mm F2,8L MACRO IS USM er et professionelt RF-makroobjektiv, der er perfekt til håndholdte billeder i 1,4x naturlig størrelse og fantastiske portrætter med L-seriens kvalitet.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Et 1200mm-supertelefotoobjektiv i RF-serien med avanceret håndtering og design, der giver enestående resultater af dyreliv, sport og fjerne detaljer.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Canons bredeste RF-objektiv indeholder detaljer med L-seriens præcision, fra 14-35mm, mens håndholdt optagelse er nemt med 5,5-stops billedstabilisering.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Et kompakt og prismæssigt overkommeligt 16mm fullframe-objektiv til EOS R-serien, designet til vloggere og kreative content creators.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Et kompakt, støjsvagt og let 50mm RF-objektiv med fast brændvidde, med en stor f/1.8-blænde, perfekt til at opfylde din kreative vision.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

RF 70-200mm F4L IS USM er et essentielt, kompakt og let telezoomobjektiv i L-serien, der er ideelt til rejser, sport/natur og portrætter.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Et standardobjektiv med APS-C-zoom til EOS R-serien, der er perfekt til hverdagssituationer som f.eks. familie, livsstil, portrætter og ferier.

Køb nu

Læs mere

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Superskarp og med ultravidvinkel takket være L-seriens optiske kvalitet og 5-trins billedstabilisering til dynamiske vinkler, selv på trange steder

Køb nu

Læs mere

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Den ideelle hverdagslinse til spejlløse fullframe-entusiaster. RF 24-105mm F4-7.1 IS STM er brugervenlig, let, kompakt og klar til at tage dine billeder til det næste niveau.

Læs mere

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Giv din spejlløse fuldformatfotografering en professionelle kant med en 24-70mm zoom med en hurtig blænde og 5-trins billedstabilisering.

Køb nu

Læs mere

RF 50mm F1.2L USM

50mm f/1.2-objektiv med fast brændvidde giver enestående skarphed samt en bemærkelsesværdig ydeevne i svagt lys.

Køb nu

Læs mere

RF 600mm F11 IS STM side

Et revolutionerende superteleobjektiv, som er kompakt og let – ideelt til fotografering af dyreliv, rejser, safari eller tog.

Køb nu

Læs mere

RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM er et uundværligt objektiv i den professionelle treenighed af zoomobjektiver, og det er den perfekte ledsager til nyheder, sport og rejser.

Køb nu

Læs mere

rf800mm-f11-is-stm-side_800x800-bd5f2b9a-6910-11ea-a071-b083fea007f2

Et kompakt, let og effektivt superteleobjektiv, der primært henvender sig til naturentusiaster, der ønsker den ultimative rækkevidde.

Køb nu

Læs mere

RF 85mm F1.2L USM

RF 85mm F1.2L USM tilbyder kompromisløs skarphed til portrætter samt fremragende ydeevne i svagt lys og kreativt potentiale.

Køb nu

Læs mere

Kompatibilitet med EOS R RF-beslag

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet, og sammen med dets eget udvalg af objektiver giver det fuld kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikker med adaptere samt udvalget af Speedlite-flashes og tilbehør.

Vis artikel

EOS R RF Mount Compatibility

Du vil måske også være interesseret i...