Lenses for EOS R

Objektiver til EOS R

Udforsk udvalget af næste generations EOS R-systemobjektiver, som er udviklet til optisk overlegenhed.

SE SERIEN

Udforsk alle muligheder

Med Canon EOS R kan fotografer og filmskabere udforske et væld af nye, kreative optagelsesmuligheder. Innovative RF- og RF-S-objektiver er garanti for lynhurtig fokusering og enestående optisk kvalitet. EOS R-adapterne giver kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-objektiver uden tab af ydeevne.

EOS R-objektivfilter

Brug af EF- og EF-S-objektiver med EOS R-systemet kræver en EOS R-objektivadapter, der giver fuld kompatibilitet uden tab af ydeevne.

Leder du efter et bestemt RF-objektiv? Afgræns din søgning
Filtrér efter

canon-camera

RF 100mm F2,8L MACRO IS USM er et professionelt RF-makroobjektiv, der er perfekt til håndholdte billeder i 1,4x naturlig størrelse og fantastiske portrætter med L-seriens kvalitet.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Et 1200mm-supertelefotoobjektiv i RF-serien med avanceret håndtering og design, der giver enestående resultater af dyreliv, sport og fjerne detaljer.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Et 135mm-telefotoobjektiv i L-serien med en hurtig, lysstærk f/1.8-blænde og 5,5-stops billedstabilisering til kreativ optagelse dag eller nat.

Læs mere

canon-camera

Canons bredeste RF-objektiv indeholder detaljer med L-seriens præcision, fra 14-35mm, mens håndholdt optagelse er nemt med 5,5-stops billedstabilisering.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Et kompakt og prismæssigt overkommeligt 16mm fullframe-objektiv til EOS R-serien, designet til vloggere og kreative content creators.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Et kompakt, støjsvagt og let 50mm RF-objektiv med fast brændvidde, med en stor f/1.8-blænde, perfekt til at opfylde din kreative vision.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

RF 70-200mm F4L IS USM er et essentielt, kompakt og let telezoomobjektiv i L-serien, der er ideelt til rejser, sport/natur og portrætter.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Et standardobjektiv med APS-C-zoom til EOS R-serien, der er perfekt til hverdagssituationer som f.eks. familie, livsstil, portrætter og ferier.

Køb nu

Læs mere

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Den ideelle hverdagslinse til spejlløse fullframe-entusiaster. RF 24-105mm F4-7.1 IS STM er brugervenlig, let, kompakt og klar til at tage dine billeder til det næste niveau.

Læs mere

canon-camera

Superskarp og med ultravidvinkel takket være L-seriens optiske kvalitet og 5-trins billedstabilisering til dynamiske vinkler, selv på trange steder

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Giv din spejlløse fullformat-fotografering en professionel kant med en 24-70mm zoom med en hurtig blænde og 5-stops billedstabilisering.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

50mm f/1.2-objektiv med fast brændvidde giver enestående skarphed samt en bemærkelsesværdig ydeevne i svagt lys.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Et revolutionerende superteleobjektiv, som er kompakt og let, ideelt til fotografering af dyreliv, rejser, safari eller tog.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

RF 70-200mm F2.8L IS USM er et uundværligt objektiv i den professionelle treenighed af zoomobjektiver, og det er den perfekte ledsager til nyheder, sport og rejser.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

Et kompakt, let og effektivt superteleobjektiv, der primært henvender sig til naturentusiaster, der ønsker den ultimative rækkevidde.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

RF 85mm F1.2L USM tilbyder kompromisløs skarphed til portrætter samt fremragende ydeevne i svagt lys og kreativt potentiale.

Køb nu

Læs mere

canon-camera

The RF 85mm F2 MACRO IS STM offers close-up versatility with subtle telephoto compression and 5-stop image stabilisation in a compact, lightweight body.

Køb nu

Læs mere

Kompatibilitet med EOS R RF-beslag

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet, og sammen med dets eget udvalg af objektiver giver det fuld kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikker med adaptere samt udvalget af Speedlite-flashes og tilbehør.

Vis artikel

EOS R RF Mount Compatibility

Du vil måske også være interesseret i...