Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Nyeste produkter

Se de nye Canon-produkter – designet til at hjælpe dig med at skabe mindeværdige fortællinger

Taget med EOS R
  • f/4.5
  • 1/1000
  • 100

Spejlløse kameraer

Fortæl fremtidens historier i dag med fotos og film i fantastisk kvalitet. Vores nye spejlløse kameraer er nemme at tage med og kombinerer det bedste fra Canons kompaktkameraer og spejlreflekskameraer i et kompakt hus med udskiftelige objektiver.

Objektiver

Vi integrerer det bedste håndværk og den mest avancerede optiske teknologi i vores nye objektiver for at sikre fotos og film af uovertruffen kvalitet. Vi udvider hele tiden til vores unikke og omfattende sortiment, så du kan finde dit perfekte objektiv.

Kameraer og flash

Vores nye kameraer er designet til at matche din lidenskab for fotografering og har alle de nyeste billedbehandlingsinnovationer takket være vores løbende, brancheførende investeringer i forskning og udvikling. Og så kan du se tingene i et nyt lys med vores nyeste Speedlite-flash.

Video

Kreativitet, fleksibilitet og brugervenlighed er indbegrebet af vores nyeste videokameraer, og der er en ny model, som passer til dig, uanset hvilken historie du vil fortælle, fra 4K Cinema EOS-filmoptagelse til prismæssigt overkommelige familiefilm.

Printere

Uanset om du ønsker flotte farvefotos eller driftssikkert dokumentprint og -scanning af høj kvalitet derhjemme, er vores pladsbesparende, nye printere og Alt-i-Én-enheder spækket med de nyeste funktioner, så du får fremragende billedkvalitet og smart tilslutning.

Kikkerter

Den seneste tilføjelse til Canons udvalg af billedstabiliserede kikkerter er bygget til den ultimative visningsoplevelse og giver superstabil, håndholdt visning til udforskning af naturen og en bred vifte af tilskuerbegivenheder.

Andre produkter

Vores konstante teknologiske nyskabelser sikrer, at nye Canon-produkter konstant tilføjes til vores portefølje, fra vores nyeste billedstabiliserede kikkerter til vores enkeltstående foto- og dokumentscannere, laserpegepinde og lommeregnere.

  • Canon
  • Nyeste produkter – nye kameraer, printere og meget mere