Canon sender medarbejdere på gå- og løbeture for at knække cancer

I uge 43 donerer virksomheder i hele landet penge i kampen mod kræft i anledning af Knæk Cancer-uge. Og hos imaging-virksomheden Canon Danmark har man fundet på en helt særlig måde at indsamle penge på. Her opfordres medarbejderne nemlig til at gå eller løbe i samlet flok mod, at der doneres 10 kroner til kræft per kilometer. ”Kræft er en vigtig sag,” siger Thomas Kronbo, Marketingdirektør i Canon Danmark.

Hver tredje dansker rammes af kræft i løbet af et liv. Det vil imaging-virksomheden Canon Danmark gerne være med til at ændre på. Derfor har virksomheden fundet på en lidt anderledes måde at knække cancer på i uge 43.

Produktdonationer, gå- og løbeture. Det kan Canons medarbejdere deltage i for at være med til at knække cancer. Helt konkret består det i, at Canon afholder en auktion for sine medarbejdere med produkter, billetter m.m. og opfordrer også medarbejderne til selv at tage genstande med til auktionen.

Medarbejderne kan også vælge at gå eller løbe sammen i 30 min. af arbejdstiden i den gode sags tjeneste. Her vil Canon nemlig donere 10 kr. for hver tilbagelagt kilometer. Canon har tilrettelagt turene omkring Canon Danmarks lokationer i Søborg og Vejle, så medarbejderne nemt kan deltage og støtte op i samlet flok. En tredjedel af Canons medarbejdere deltager i gå- og løbeture, og hver tilmeldte medarbejder støtter med 200 kr.

”De fleste af os kender en person, som er eller har været ramt af kræft. Derfor ligger det os på sinde at støtte Knæk Cancer med aktiviteter, hvor vi sammen kan være med til at bekæmpe sygdommen”, siger Thomas Kronbo, der er marketingdirektør i Canon Danmark.

Det er første år, at Canon støtter Knæk Cancer-ugen. Deltagelsen sker på baggrund af medarbejdernes initiativ, der sammen har stemt igennem, at det netop var til Kræftens Bekæmpelse, at Canons indsamlingsaktiviteter skulle gå til.

Samarbejde med Kræftens Bekæmpelse

Det er ikke kun i uge 43, at Canon har fokus på kræftområdet. Faktisk har og vil imaging-virksomheden løbende donere penge til Kræftens Bekæmpelse.

”Kræft er et vigtigt emne året rundt, ikke kun i uge 43, derfor støtter vi løbende området, og det har vi i sinde at fortsætte med,” afslutter Thomas Kronbo.

Canons donationsbeløb til Knæk cancer-ugen afhænger af auktionen samt medarbejdernes gå- og løbeture.