Ny Canon imagePRESS C910 produktionsserie åbner op for nye muligheder hos grafiske virksomheder og interne trykkerier

Canon lancerer den nye imagePRESS C910-printerserie, der er designet til at imødekomme produktionsbehov hos både grafiske virksomheder og interne trykkerier samt små og mellemstore virksomheder, der ønsker at fremstille højkvalitets, personaliseret marketingmateriale inhouse på en omkostningseffektiv måde.

Canon lancerer de nye imagePRESS C910-tonerprintere

imagePRESS C910-serien sætter kunder i stand til at fremstille højkvalitets, personaliseret marketingmateriale på en omkostningseffektiv måde

Den nye og optimerede serie bygger videre på succesen af dens forgænger, imagePRESS C850-serien, og inkorporerer den gennemprøvede, højtydende, professionelle printteknologi, som kendetegner imagePRESS-platformen, samtidig med at den tilbyder øget produktivitet og mulighed for at anvende endnu flere applikationer.

Den tonerbaserede serie består af tre modeller – imagePRESS C910, C810 og C710 og byder på produktionshastigheder på op til henholdsvis 90 sider/min., 80 sider/min. og 70 sider/min. på medier op til 220 g/m2. Printerne er designede til at kunne klare en typisk månedlig volume på op til 500.000 A4-sider, og deres overordnede produktivitet er optimeret for at minimere antallet af serviceintervaller. Printernes intuitive design og brugervenlighed gør dem velegnede til alle slags kunder – også dem, der slet ikke har erfaring med hverken farvestyring eller finishing.

Den nye serie understøtter en lang række forskellige printapplikationer, der giver mulighed for at arbejde med et større katalog af medier på op til 350 g/m2 samt en bred vifte af strukturerede medier. Enhederne kan også fremstille bannerprint på op til 1.300 mm, hvilket er næsten det dobbelte af, hvad der hidtil har været muligt. Dermed kan der tilbydes et større produktudbud fra bogomslag og plakater til fire-foldsbrochurer.  

En række finishingmuligheder øger yderligere fleksibiliteten. Blandt finishingmulighederne findes en universalstabler til travle bannerprintmiljøer, et output-kit, der sikrer kontinuerlig limindbinding uden behov for indblanding af operatør og to booklet-finish-løsninger, som også findes i en kompakt udgave til kunder, der har begrænset med plads. Et nyt Document Finishing Device (DFD)-interface og en ny bridge-adapter giver inline-tilslutning til tredjeparts finishingløsninger.

Med et standard screening pattern på 190 lpi producerer de nye enheder offset-lignende 2400 dpi printkvalitet med levende farver og knivskarp tekst – print efter print. Takket være det bløde elastiske lag på enhedernes Image Transfer Belt, der sørger for, at toner fordeles jævnt på strukturerede overflader, kan der opnås enestående printkvalitet selv på strukturerede og prægede medier.

Den nye printerserie understøtter tre controllere, der sikrer optimal integration i eksisterende workflows: Canons PRISMAsync version 7.1, G250 Embedded EFI Fiery og EFI Fierys eksterne H350-controller.

Til kunder, der ønsker at få deres printede marketingmateriale hurtigere på markedet, svare mere dynamisk på konkurrenterne og få øget responsrate fra kunder gennem personalisering, er imagePRESS C910-serien velegnet til mindre virksomhedsmiljøer på grund af dens kompakte fodaftryk og intuitive betjening. De små og mellemstore virksomheder tilbydes derfor en omkostningseffektiv løsning, der sætter dem i stand til selv at fremstille højkvalitets, digitalt print on-demand.

Lars Juul-Hansen, produktchef hos Canon Danmark, kommenterer: "I mere end et årti har vores højtydende imagePRESS-løsninger spillet en væsentlig rolle hos tusindvis af kunder i hele Europa. Med de seneste innovationer inden for vores professionelle printportefølje booster vi produktiviteten yderligere med højere printhastigheder og maksimal oppetid, samtidig med at vores kunder kan fremstille flere applikationer og få maksimalt udbytte af deres investering. Fra marketingmateriale til skræddersyede bogomslag, personaliserede postkort og endda små oplag af reklameemballage åbner imagePRESS-teknologierne op for en verden af muligheder for vores kunder – uanset størrelse. Vi hjælper dem med at realisere kreative idéer ved at anvende styrken af målrettet print, der vækker følelser og genererer respons."

imagePRESS C910-serien er til salg i hele Europa fra maj 2019 og kan købes direkte hos Canon eller hos udvalgte partnere.