Nyd print i høj kvalitet med en af Canons stilfuldt kompakte tre-i-én-printere til hjemmet

London, Storbritannien, 6. september 2016 – Canon løfter sløret for en nydesignet PIXMA inkjet-serie med design, tilslutningsmuligheder og kreativitet i centrum. Uanset dine behov tilbyder Canon noget for enhver smag med PIXMA TS5050-serien i basisserien, PIXMA TS6050-serien i mellemklassen, PIXMA TS8050-serien og den førsteklasses PIXMA TS9050-serie – som alle er op til 40 % mere kompakte.

PIXMA TS5050-serien

PIXMA TS6050-serien

PIXMA TS8050-serien

PIXMA TS9050-serien


Nem tilslutning
Takket være integreret Wi-Fi-tilslutning tilbyder hver PIXMA trådløst print fra pc'er, smartphones og tablets via den forbedrede Canon PRINT-app til Android og iOS. Med funktioner som Wi-Fi Direct¹ og "Access Point Mode" (Adgangspunktmetode) kan du oprette forbindelse direkte til printeren uden brug af en router eller Wi-Fi-adgangskode, hvilket gør det nemt at dele din printer med venner og familie på besøg.

PIXMA TS9050-serien og PIXMA Ts8050-seriens PIXMA Touch & Print-funktion, som du får adgang til via Canons PRINT-app på Android-enheder, giver dig mulighed for blot at tilslutte din NFC-aktiverede smartphone eller tablet og oprette et print eller en scanning. PIXMA TS9050-seriens Ethernet-forbindelse giver dig frihed til at dele forbindelsen mellem flere pc'er på et netværk.

Med PIXMA TS9050-serien, PIXMA TS8050-serien og PIXMA TS6050-serien giver LCD-touchscreens adgang til PIXMA Cloud Link, som opretter forbindelse til dine foretrukne cloud-tjenester, så du hurtigt kan printe et foto eller uploade et dokument til læsning på farten. Hvis du elsker sociale medier, kan de valgte printere² oprette forbindelse til Instagram™ og gøre dine yndlingsbilleder levende – selv som 13x13 cm (5x5") print på Canons nye kvadratiske, glossy fotopapir.

Moderne, kompakt design til stilfulde og forbundne hjem
Det kompakte, slanke design er det mest markante og iøjnefaldende til dato, hvilket gør din PIXMA til et kunstværk i hjemmet. Det kontrasterende spejl og den matte finish på PIXMA TS8050-serien og PIXMA TS6050-serien giver øjeblikkelig glans i alle rum, mens de, der ønsker at skabe et kunstnerisk udtryk, kan gøre det med PIXMA TS9050-seriens banebrydende kasseæstetik. Det forreste vippepanel og de store LCD-skærme giver hurtig adgang til den helt nye, intuitive enkeltskærms-hovedmenu, der afspejler Canons PRINT-apps enkle navigation og funktionalitet.

Hurtigt og nemt print i hjemmet
PIXMA TS5050-seriens og PIXMA Ts6050-seriens fem separate blæktanke giver hurtigt print i høj kvalitet på både almindeligt papir og fotopapir. Ved hjælp af en ekstra grå blæktank og forbedret fotosort blæk forbedrer PIXMA TS9050-serien og PIXMA TS8050-serien både fotoprintkvaliteten med fyldigere detaljer i mørke og skyggefulde områder, hvilket gør dem ideelle til fotoentusiaster. XL-patroner (tilbehør) på tværs af alle modeller giver dig mulighed for at printe flere sider, mens de enkelte blækpatroner minimerer spild, og hver farve kan udskiftes individuelt.

Bliv kreativ derhjemme
De nye PIXMA-modeller er kompatible med en lang række papirtyper og -størrelser, lige fra fotos, dobbeltsidede dokumenter eller personlige fødselsdagskort og et barns kunstværker, takket være den nye papirfremføring bagtil. Ud over denne er der frontkassette på TS9050-serien, TS8050-serien og TS6050-serien, der betyder, at brugere kan have almindeligt papir til dokumenter i den forreste kassette samtidig med, at der er lagt fotopapir i den bageste bakke, hvilket gør det let at printe både dokumenter og fotos uden at skulle skifte papir mellem print. Både PIXMA TS9050-serien og PIXMA TS8050-serien har direkte diskprint via Canons PRINT-app.

PIXMA TS9050-serien, PIXMA TS8050-serien og PIXMA TS5050-serien kan også printe dine fotos direkte fra et SD-hukommelseskort uden brug af en pc. Med print fra SD-kort på PIXMA TS9050-serien kan du endda tilføje kreative filtre direkte på dine fotos fra den store 12,6 cm (5") touchscreen på printeren for at få inspiration med et tryk på en knap.

PIXMA TS5050-serien – vigtige funktioner:

 • Kompakt, elegant og prismæssig overkommelig Alt-i-Én-printer
 • Print via Wi-Fi fra et SD-kort eller fra cloud-tjenester
 • 7,5 cm (3") LCD-skærm og enkelt brugerinterface
 • Print 10x15 cm fotos derhjemme på under 40 sekunder
 • Betjen printeren fra din smartphone eller tablet vha. Canons PRINT-app

PIXMA TS6050-serien – vigtige funktioner:

 • Hurtig Alt-i-Én-printer til dokumenter og fotos
 • Wi-Fi for trådløst print, kopiering og scanning rundt omkring i hjemmet
 • Intuitivt brugerinterface med 7,5 cm (3") touchscreen
 • Åbn cloud-funktioner fra printerens touchscreen
 • Betjen printeren fra din smartphone eller tablet vha. Canons PRINT-app

PIXMA TS8050-serien – vigtige funktioner:

 • Print dine billeder derhjemme i fantastisk kvalitet
 • Kompakt Wi-Fi-printer med kopierings- og scanningsfunktioner
 • Stor 10,8 cm (4,3") touchscreen og frontpanel, som vipper automatisk
 • Wi-Fi-, NFC- og SD-kort-tilslutningsmuligheder
 • Betjen printeren fra din smartphone eller tablet vha. Canons PRINT-app

PIXMA TS9050-serien – vigtige funktioner:

 • Specialist-printeren, der leverer fantastiske fotos i professionel kvalitet
 • Kreative filtre til billeder på SD-kort ved hjælp af den store 12,6 cm (5") touchscreen
 • Kompakt form med elegante kontrasterende teksturer
 • Smartphone-klar Alt-i-Én-printer med Wi-Fi og cloud-tilslutningsmuligheder
 • Wi-Fi-, NFC-, Ethernet- og SD-kort-tilslutningsmuligheder


¹ Kun til Android-enheder
² TS9050, TS8050 OG TS6050