Kom tættere på dine favoritmotiver med de nye PowerShot SX540 HS og PowerShot SX420 IS kompakte bridge-kameraer

Søborg, den 5. januar 2016 – Canon tilføjer i dag to nye kompakte bridge-kameraer med superzoom til sin PowerShot-serie – PowerShot SX540 HS og PowerShot SX420 IS. PowerShot SX540 HS fremstiller fantastiske billeder i svagt lys og giver dig fuld kreativ kontrol, så du kan få det meste ud af dets kraftfulde 50x optiske zoom og ultra-vidvinkelobjektiv. PowerShot SX420 IS byder på et imponerende 42x zoomobjektiv, en sensor med 20 Megapixel opløsning, en DIGIC 4+-processor, en række automatiske og enkle kreative funktioner samt Wi-Fi med Dynamic NFC for enkel deling.

PowerShot SX540 HS

PowerShot SX420 IS


Superzoom-power, enestående kvalitet – PowerShot SX540 HS
PowerShot SX540 HS drager fordel af styrken fra en DIGIC 6-processor og en CMOS-sensor med 20,3 Megapixel opløsning, så alle dine minder indfanges med utrolige detaljer. Den højfølsomme sensor giver også enestående billeder i svagt lys, og den 50x optiske zoom bringer dig tættere på al action og lader dig indfange sofistikerede detaljer. Med ZoomPlus kan du fordoble din zoom digitalt uden at miste opløsning, så hvad enten det er fjerne bygninger eller optagelser fra bageste række på et stadion, så er der intet, der er uden for din rækkevidde.

For at sikre at du kan blive ved med at følge dit motiv, når du bruger stor zoom, aktiverer den forbedrede Zoom Framing Assist Lock en stabiliseringsmetode, som sætter dig i stand til at vælge og komponere dit motiv uden besvær, mens kameraet holder det helt i fokus og i midten af billedrammen. 24mm-ultra-vidvinkelobjektivet hjælper dig med at få mere med i hvert skud, så du kan optage imponerende bybilleder og flotte panoramaer – perfekt til at dele dine rejseminder med venner og familie.

Til spirende filmskabere optager PowerShot SX540 HS Full HD-video i MP4 og bruger en 5-akset Dynamic IS til at holde billedmaterialet jævnt og stabilt, mens du går og filmer. Story Highlights analyserer dine billeder og klip af en given dato eller person og samler dem til en film, som du kan se og dele, uden at du selv behøver at tænke på at filme.

Kompakt styrke – PowerShot SX420 IS
PowerShot SX420 IS har en 42x optisk zoom, ZoomPlus og et ultra-vidvinkelobjektiv pakket ned i et kompakt hus og er det ideelle kamera til nem optagelse af alle slags motiver – hvad enten det er hverdagsskud eller betagende landskabsfotos. Sensoren med 20 Megapixel opløsning og DIGIC 4+-processoren sørger for, at du ikke behøver gå på kompromis med billedkvaliteten, og takket være Intelligent IS slipper du for at få slørede billeder og HD-film og får du alle detaljer med. Med en række Kreative filtre, herunder Miniatureeffekt og Fiskeøjeeffekt, kan du indfange unikke billeder på et øjeblik. 7,5 cm (3,0") LCD-skærmen gør det nemt at gennemse dine film og fotos, mens det ergonomiske greb sørger for, at din hånd og dit motiv forbliver stabilt under alle optagelsesforhold.

Kreér og del
Begge kameraer har indbygget Wi-Fi, og med Dynamic NFC kan du nemt oprette forbindelse til smartphones, tablets eller lagringsenheder som Canon CS100 og dele dine optagelser. Du kan endda betjene kameraet trådløst vha. Fjernoptagelse (Remote Shooting). Den dedikerede Wi-Fi-knap giver dig en enkel genvej til kameraernes tilslutningsmuligheder og hjælper dig med at dele dine billeder, samtidig med at du optager. Begge kameraer giver dig ro i sindet med Image Sync, hvilket automatisk sikkerhedskopierer dine fotos og film til cloud-tjenester som Canons irista eller Google Drev™, lige så snart de er tilsluttet internettet.

PowerShot SX540 HS – Vigtigste egenskaber:

  • Fleksibel optagelse af alle specielle øjeblikke
  • Alt du behøver for at optage fantastiske Full HD-film
  • Nemt at tilslutte, dele og sikkerhedskopiere dine værker
  • Så enkelt eller avanceret som du ønsker
  • Designet til behagelig optagelse og nem komposition

PowerShot SX420 IS – Vigtigste egenskaber:

  • Fleksibel optagelse af alle specielle øjeblikke
  • Alt du behøver for at optage fantastiske Full HD-film 
  • Nemt at tilslutte, dele og sikkerhedskopiere dine værker
  • Så enkelt eller avanceret som du ønsker
  • Designet til behagelig optagelse og nem komposition

Se mere om produkterne på:
PowerShot SX540 HS
http://www.canon.dk/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/powershot/powershot_sx540_hs/
PowerShot SX420 IS

http://www.canon.dk/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/powershot/powershot_sx420_is/